Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αποθηκευμένους μυριάδες αριθμούς σε μία επαφή στο iPhone*
(πρόκειται για την εγγενή λύση που έχω καταλήξει για να φιλτράρω ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα)
και θέλω να αλλάξω τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται στην επαφή.

το να τους σβήνω κάθε τόσο όλους
και να τους ξαναπερνάω έναν-έναν με τη σειρά που θέλω
προφανώς αποκλείεται

Θέλω μάλλον να κάνω κάτι όπως η εφαρμογή του app store
460x0w.png

αλλά δε θέλω να χρησιμοποιήσω online tools ή εφαρμογές (με εξαίρεση τυχόν επίσημα ή γνωστά εργαλεία)

μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί για τυχον τρόπους
- μέσω του icloud.com (χωρίς αποτέλεσμα)
- μέσω itunes (?)
- μέσω επεξεργασίας vcf αρχείου backup των επαφών

καμιά ιδέα;

ΥΓ: δε θέλω να αλλάξω τη σειρά των επαφών ή τον κύριο τηλεφωνικό αριθμό καθεμιάς από αυτές,
μόνο τη σειρά των πολλαπλών τηλεφωνικών αριθμών με την οποία εμφανίζονται εντός της επαφής

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Νομίζω ότι το έχεις εξαντλήσει. Μόνο το Mac δεν έχεις δοκιμάσει αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνεται, αλλιώς θα το έκανε και στο iCloud (όταν βρεθώ στο Mac θα το τσεκάρω).

To iTunes δεν έχει... επαφή με τι επαφές, το vcf και να δουλεύει δεν νομίζω να βρεις vcf editor που να κρατάει τόσα νούμερα και να είναι συμβατό με τα labels (φαντάζομαι ότι τα θες κι αυτά). Το outlook.com επίσης δεν το κάνει, όπως και το google contacts.

Το Re-order it φαίνεται όντως ότι κάνει αυτό που θες, αλλά γιατί δεν το κάνεις εκεί; Καταρχάς, τις αλλαγές τις κάνει σε δικό του κατάλογο ή ενημερώνει το Contacts app?

Το κάνει online? Ζητάει πρόσβαση στο iCloud? Το φοβάσαι γενικότερα; 

Υ/Γ Την επαφή την έχεις κάνει favorite για να εξαιρείται απ' το do not disturb ή της βάζεις τα ανεπιθύμητα νούμερα με mute ringtone? Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να κάνεις το φιλτράρισμα που θες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την επαφή την έχω κάνει αντιστοίχιση με mute ringtone

έχω πετύχει διάφορες ιδέες και λύσεις με εφαρμογές και προγράμματα, ακόμα και να παίξω με import/export σε mail provider,
αλλά έχοντας διέλθει την εποχή της αθωότητας, πλέον έχω μάθει να λειτουργώ με βάση την αρχή ότι στη συσκευή με τα πλέον προσωπικά μου στοιχεία δεν πρέπει να επιτρέπω πρόσβαση σε τυχαίες εφαρμογές/ιστοσελίδες/... κλπ κλπ

οπότε θα προτιμούσα κάτι χειροκίνητο ακόμα όπως αν υπήρχε μια σειρά εντολών σε τερματικό ή έστω μια εναλλακτική σε πρόγραμμα αξιόπιστης εταιρείας/offline/ασφαλές κλπ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Τα αρχεία VCF μπορείς να τα πειράξεις και με έναν editor σαν το VSCode αλλά με πάρα πολλά νούμερα δεν ξέρω αν είναι εύχρηστο.

Αν δεν σου κάνει το app που πόσταρες και ο ίδιος, δεν ξέρω με ποιο κριτήριο μπορείς να επιλέξεις μια "αξιόπιστη" ή "ασφαλή" εφαρμογή. Στην τελική download app, go offline, edit contact, delete app, go online again. 🤷‍♂️

Δημοσ.
10 hours ago, SeaLion said:

Τα αρχεία VCF μπορείς να τα πειράξεις και με έναν editor σαν το VSCode αλλά με πάρα πολλά νούμερα δεν ξέρω αν είναι εύχρηστο.

Αν δεν σου κάνει το app που πόσταρες και ο ίδιος, δεν ξέρω με ποιο κριτήριο μπορείς να επιλέξεις μια "αξιόπιστη" ή "ασφαλή" εφαρμογή. Στην τελική download app, go offline, edit contact, delete app, go online again. 🤷‍♂️

Αντί για delete app δεν θα μπορούσε να του κόβει απλώς τα contacts απ' το privacy? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αντί για delete app δεν θα μπορούσε να του κόβει απλώς τα contacts απ' το privacy? 

Για το παρανοϊκό σενάριο που το app έχει ήδη "ρουφήξει" τις επαφές σου και θα τις ανεβάσει κάπου σε άσχετο χρόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...