greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά βρήκα αυτό το πουλάκι στην πόρτα μου και δεν έχω ιδέα τι είναι; ξέρει κανένας; ρωτάω για να ξέρω αν είναι να το αφήσω αύριο ελεύθερο. Για σήμερα του έχω βάλει νεράκι και τροφή και όταν ξημερώσει να ξέρω τι να κάνω
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μαλλον ορτυκι από πληροφορίες του google... 3 1
Kostasspil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ορτυκι. Spoiler Πουλάκι είναι κι ας κελαηδάει, πουλάκι είναι κι ας λέει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 47 minutes ago, greekbusters said: Παιδιά βρήκα αυτό το πουλάκι στην πόρτα μου και δεν έχω ιδέα τι είναι; ξέρει κανένας; ρωτάω για να ξέρω αν είναι να το αφήσω αύριο ελεύθερο. Για σήμερα του έχω βάλει νεράκι και τροφή και όταν ξημερώσει να ξέρω τι να κάνω Τηλεφωνεις στον ΑΝΙΜΑ αύριο το πρωί και τους το πας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν αυτοί. Εκτός αν δεν είσαι Αθηνα. 1 2
greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, billdanos said: Τηλεφωνεις στον ΑΝΙΜΑ αύριο το πρωί και τους το πας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν αυτοί. Εκτός αν δεν είσαι Αθηνα. Όχι όχι Αθήνα είμαι. Το βρήκαμε στην πόρτα καθώς γυρίζαμε σπίτι. Φοβισμένο και ανήμπορο να πετάξει. Τώρα το έχω σε άλλο χώρο γιατί φοβάμαι μην έχει καμμια αρρώστια, θα το πάω αύριο στον πτηνιατρο μου. Καθώς έχω και ένα παπαγαλάκι και όσο να ναι τα αγαπάω τα πτηνά, λυπάμαι να το αφήσω ελεύθερο το κακόμοιρο γιατί σίγουρα δεν θα έχει καλή μοίρα. Να το κρατήσω ή δεν κάνει άραγε για σπίτι; θα κάνει ζωαρα μαζί μ 😂 3
VonLoutsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 8 minutes ago, billdanos said: Τηλεφωνεις στον ΑΝΙΜΑ αύριο το πρωί και τους το πας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν αυτοί. Εκτός αν δεν είσαι Αθηνα. Και Αθήνα να μην είσαι το βάζεις σε ΚΤΕΛ και τους το στέλνεις. (κόστος 5 Ευρώ συνήθως).
lary7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Άμα είσαι κοντά σε κυνηγετική περιοχή παίζει να είναι εκτροφείου, τα εκτρέφουν οι κυνηγοί και τα απελευθερώνουν για να εμπλουτίσουν την πανίδα και να έχουν να κυνηγάνε....Δεν πιστεύω να αξίζει η όλη ιστορία με την ΑΝΙΜΑ, αν σου αρέσουν τα πτηνά κράτησε το για κατοικίδιο, πολλοί τα έχουν σπίτι τους σαν μικρές κότες, αλλιώς το απελευθερώνεις αλλά επειδή δεν είναι μαθημένα λογικά θα καταλήξει στο πιάτο κάποιου κυνηγού.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 14 minutes ago, lary7 said: Άμα είσαι κοντά σε κυνηγετική περιοχή παίζει να είναι εκτροφείου, τα εκτρέφουν οι κυνηγοί και τα απελευθερώνουν για να εμπλουτίσουν την πανίδα και να έχουν να κυνηγάνε....Δεν πιστεύω να αξίζει η όλη ιστορία με την ΑΝΙΜΑ, αν σου αρέσουν τα πτηνά κράτησε το για κατοικίδιο, πολλοί τα έχουν σπίτι τους σαν μικρές κότες, αλλιώς το απελευθερώνεις αλλά επειδή δεν είναι μαθημένα λογικά θα καταλήξει στο πιάτο κάποιου κυνηγού. Έχουμε πάει μέχρι και ένα ...ταπεινό περιστέρι εκεί και η συμπεριφορά τους ήταν παραπάνω από επαγγελματική και σοβαρή. Έχουν κάτι σε εκτροφείο και αφού τα περιποιηθούν και είναι ικανά να πετάξουν ή να συντηρήσουν τον εαυτό τους τα απελευθερώνουν. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και ένας γνωστός μας πήγε ένα περιστέρι στην Anima, κάνουν το καλύτερο δυνατό και όταν επανέλθει το πουλί και είναι σε θέση να ζήσει ελεύθερο το ελευθερωνουν. Τώρα για το πουλί που βρήκες και ρωτάς αν θα πρέπει να το αφήσεις ελευθερο, σαφώς και όχι, το πουλί έχει κάποιο πρόβλημα για να μην μπορεί να πετάξει, οπότε αν το αφήσεις το πιο πιθανό είναι να μην αναρώσει και να μην ζήσει, να του επιτεθεί κάποια γάτα. Να το πας πρώτα στον πτηνιατρο που είπες και κρίνεις αναλογως τι θα σου πει. Εγώ αν το έβρισκα ίσως το κρατούσα για κατοικίδιο. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Βασίλης_29 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις