safridia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Εχω μια επιδοτηση συσκευης περιπου 210ευρω απο cosmote. Ψαχνω να βρω συγκριτικα μεταξυ τους και γινεται πραγματικα ο πανικος, το καθενα εχει αρκετες διαφορετικες εκδοσεις και μετα παμε σε υποεκδοσεις για μνημη συστηματος, διαθεσιμη για αποθηκευση κλπ Προσπαθω να μην δωσω τιποτα παραπανω, αλλα εαν αξιζει τον κοπο να δωσω τα 40 ευρω που θελει το P30lite η το 10ευρω για το xiaomi. Ολες οι συσκευες ειναι 4GΒ Ram και 128GB χωρητικοτητα. Εχω το Honor 10 lite απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος, δεν θα με χαλαγε να ηταν λιγο πιο γρηγορο. Γνωμες;
eko13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δεν ψήνεσαι να την περάσεις στο πάγιο να σου έρχεται πιο φθηνά? Όταν έχουν το απλό 9ρι στην τιμή του pro, δεν αξίζει...
SeNNinhA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Ή επιδότηση συσκευής στην Ελλάδα είναι για γέλια. Δεν αξίζει. Δεν παίρνω ποτέ. Προτίμησε να πάρεις μια έκπτωση παγίου (μικρότερη αλλά πιο ουσιαστικη) από την κοροϊδία αυτή. Οι αναφερόμενες τιμές δεν παίζουν στην αγορά. Με 200€ παιρνεις κινηταρες και με 250€ παίρνεις κορυφαία midle range κινητα. Το P30lite ειναι πια τόσο ξεπερασμένο και με τόσο αδύναμο για τα σημερινά δεδομένα επεξεργαστή που ούτε με 150€ αξίζει να το πάρεις. Στα 100 το συζητάμε. Το P40lite που ειναι κλασεις καλύτερο το βρίσκεις στα 160€. Μην σας κοροϊδεύουν με τις επιδοτήσεις. 1
osfp1978 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι στην Κοσμοτε....το καλυτερο θα ηταν να παρεις εκπτωση στο παγιο και συσκευη απο σκρουτζ....πηρα το p40 lite 160 ευρω και η κοσμοτε ζηταει 269 με προσφορα απο 329€....Γελεια πραγματα..... Αν ομως πρεπει να διαλεξεις κατι απο αυτα καλυτερα πηγαινε στο p smart S....που ειναι νεο μοντελο,εχει κανονικο μεγεθος αλλα δεν εχει playstore το οποιο ξεπερνιεται πολυ ευκολα....(ουτε το p40 lite εχει) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978
safridia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν πληρωνω παγιο, ειναι εταιρικο. Εγω θα προτιμουσα να μπορουσα να παρω μια κονσολα οπως το Switch lite αλλα δεν μου το δινουν. Πρεπει να επιλεξω κατι απο αυτα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από safridia
SeNNinhA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, safridia είπε Δεν πληρωνω παγιο, ειναι εταιρικο. Εγω θα προτιμουσα να μπορουσα να παρω μια κονσολα οπως το Switch lite αλλα δεν μου το δινουν. Πρεπει να επιλεξω κατι απο αυτα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Τοτε απο αυτα θα πηγαινα στο Honor 9X. Παντως θα έδινα κάτι παραπάνω να πάω σε καλύτερο αλλά δεν ξέρω τι άλλο έχει η Cosmote στις επιδοτήσεις της.
samsunglife Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 1:19 ΜΜ, safridia είπε Δεν πληρωνω παγιο, ειναι εταιρικο. Εγω θα προτιμουσα να μπορουσα να παρω μια κονσολα οπως το Switch lite αλλα δεν μου το δινουν. Πρεπει να επιλεξω κατι απο αυτα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου σε πλαισιο/Κωτσο για να μπορέσεις να πάρεις την κονσόλα; μόνο σε cosmote;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα