alexkostas9136 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Επισυνάπτω ένα αρχείο στο οποίο φαίνεται ο χώρος στον οποίο θέλω να τοποθετήσω 4-5 ηχεία με ένα ενισχυτή. Η χρήση θα είναι για μουσική και αν γίνεται η σύνδεση με τηλεόραση για ταινίες. * Η τηλεόραση είναι 65" και θα μπει με επιτοίχια βάση όπως φαίνεται και στο αρχείο pdf για να μπορεί να περιστρέφεται προς τον καναπέ. * Το ύψος όπου έχουν περαστεί 4 καλώδια ήχου είναι 2.20m και επίσης υπάρχει ένα 5ο χαμηλά εκεί που θα είναι η τηλεόραση. Τα καλώδια του ήχου δεν γίνεται να αλλάξουν θέση γιατί είναι περασμένα στον τοίχο. Επίσης όλα τα καλώδια του ήχου καταλήγουν λίγο πίσω καναπέ όπου θα μπει και ο ενισχυτής. * Ο ενισχυτής θα πρέπει να υποστηρίζει και bluetooth. Ψάχνω κάτι απλό και ποιοτικό ώστε να είναι εύχρηστο. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχει νόημα η σύνδεση με την τηλεόραση καθώς οι θέσεις στις όποιες έχουν περαστεί τα καλώδια ήχου δεν βοηθάνε. Έχω βρει τον παρακάτω ενισχυτή αλλά για επιτοίχια δεν έχω βρει κάτι ακόμα. https://www.skroutz.gr/s/9891528/Yamaha-R-S202D-Black.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από alexkostas9136 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 θα βαλεις τεσσερα ηχεια,με τα δυο ζευγαρια ουσιαστικα απεναντι το ενα απο το αλλο? Να παιζουν μαζι απο τον δικαναλο ενισχυτη? Το οτι το βλεπεις στις καφετεριες δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανεις και στο σπιτι σου,ειναι τελειως φαουλ ηχητικα. Αν καθεσαι στον καναπε για να ακους μουσικη τοτε παρε δυο ηχεια και βλατα ακριβως απεναντι (ι δυο θεσεις ηχειων κατω απο την διασταση 5.70). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα