archer100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι οι ιδιες ειναι και σε αλλες πολεις γιαυτο, Αθηνα εχουμε 3 εκκατομυρια γυναικες πχ, λες να μην εχουμε ωραιες; Σου ειπα το θεμα πιο ειναι, να διαβαζω το "ωραιες" γυναικες για την Θεσσαλονικη οταν Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη. Εχει αναλυθει ξανα σε αλλη συζητηση το γιατι η Θεσσαλονικη εχει περισσοτερες "διαθεσιμες" γυναικες από την Αθηνα, μιλωντας κυριως για φοιτητριες. Βασικοτερες παραμετροι ειναι ο αριθμος των φοιτητων δια το συνολικο πληθυσμο της πολης, αλλα και η σχεση (τοπος καταγωγης-τοπος σπουδων) των φοιτητων. Πχ μεγαλος αριθμος των φοιτητριων στην Αθηνα ειναι Αθηναιες και μενουν με τους γονεις τους, σε μεγαλες αποστασεις απο το κεντρο. Αντιθετα στη Θεσσαλονικη εκτος του οτι το ποσοστο ειναι μεγαλυτερο, οι περισσοτερες ειναι απο αλλες πολεις και νοικιαζουν μονες κοντα στο κεντρο της πολης. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το "πλημμυρισμενο" απο γυναικες κεντρο της Θεσσαλονικης εδω και δεκαετιες. Νομιζω η αναλογια ηταν πενταπλασια στη Θεσσαλονικη απ οτι στην Αθηνα, βασει των ανωτερω Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από archer100 1 1
Salvation81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Συμφορίτη, δεν ξέρω τι έκανες αλλά όταν γράφεις ήμουν υπαξιωματικός και τους έτρεχα τι θες να ακούσεις.? Έχω πάει και εγώ στον Ελληνικό στρατό βέβαια σχετικά πρόσφατα λιγότερο από 10ετία δεν ξέρω αν παλιότερα ο βαθμός είχε νόημα αλλά τώρα δεν έχει. Ο μόνος τρόπος να τρέχεις άλλους είναι αν είσαι γραφιάς 3ο. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις. Από εκεί και πέρα δεν το συνεχίζω με το ότι τους έτρεχες βγήκε το συμπέρασμα μου. Ειμουν υπαξιωματικος κινησεως, απο μενα περνουσαν ολα τα διπλωματα, ολες οι αδειες εξοδου οχηματων, τα βιβλιαρακια σερβις, ακομα και η K4 που ειχαμε στο Κοσοβο ερχοταν και περιμενε εμενα να τους ανοιξω την πορτα για να βαλουν πετρελαιο στα οχηματα τους (και μιλαμε για 600 μετρα ουρα με οχηματα). Οσο για το χωσιμο φιλε εγω ειμαι Αθηναιος και πηγα Θηβα - Σπαρτη - Κω - Θεσσαλονικη οταν σου ελεγαν οτι μετα την παραμεθωριο (Κω) πας διπλα σπιτι σου. Οχι μονο δεν πηγα διπλα σπιτι μου, πηγα 500 χιλιομετρα μακρια. Οποτε να μην χωνω ατομα που ηταν σχεδον απο την 1η μερα διπλα στα σπιτια τους επειδη ειχαν βυσμα; Δεν παιζει κατι τετοιο, εκαναν τις ιδιες υπηρεσιες με ολους τους υπολοιπους στο στρατοπεδο και ας γρινιαζαν στον Συνταγματαρχη που ειχαμε διοικητη. Αν εσυ αυτο το βλεπεις αδικο οκ, εγω το βρισκω 10000% δικαιο. Βγηκαμε πολυ εκτος βεβαια. 8 λεπτά πριν, archer100 είπε Εχει αναλυθει ξανα σε αλλη συζητηση το γιατι η Θεσσαλονικη εχει περισσοτερες "διαθεσιμες" γυναικες από την Αθηνα, μιλωντας κυριως για φοιτητριες. Βασικοτερες παραμετροι ειναι ο αριθμος των φοιτητων δια το συνολικο πληθυσμο της πολης, αλλα και η σχεση (τοπος καταγωγης-τοπος σπουδων) των φοιτητων. Πχ μεγαλος αριθμος των φοιτητριων στην Αθηνα ειναι Αθηναιες και μενουν με τους γονεις τους, σε μεγαλες αποστασεις απο το κεντρο. Αντιθετα στη Θεσσαλονικη εκτος του οτι το ποσοστο ειναι μεγαλυτερο, οι περισσοτερες ειναι απο αλλες πολεις και νοικιαζουν μονες κοντα στο κεντρο της πολης. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το "πλημμυρισμενο" απο γυναικες κεντρο της Θεσσαλονικης εδω και δεκαετιες. Νομιζω η αναλογια ηταν πενταπλασια στη Θεσσαλονικη απ οτι στην Αθηνα, βασει των ανωτερω Εχουν λιγοτερο κοσμο εκει, ελαχιστα μερη που πηγαινουν (τοτε ηταν μονο τα παραλιακα με τα λαδαδικα πχ) οποτε λογικο να εχουν περισσοτερη επαφη με γυναικες. Αλλο αυτο ομως και αλλο εδω εχουμε Ωραιες γυναικες. Παντου υπαρχουν ωραιες γυναικες.
chrisxkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, archer100 είπε Εχει αναλυθει ξανα σε αλλη συζητηση το γιατι η Θεσσαλονικη εχει περισσοτερες "διαθεσιμες" γυναικες από την Αθηνα, μιλωντας κυριως για φοιτητριες. Βασικοτερες παραμετροι ειναι ο αριθμος των φοιτητων δια το συνολικο πληθυσμο της πολης, αλλα και η σχεση (τοπος καταγωγης-τοπος σπουδων) των φοιτητων. Πχ μεγαλος αριθμος των φοιτητριων στην Αθηνα ειναι Αθηναιες και μενουν με τους γονεις τους, σε μεγαλες αποστασεις απο το κεντρο. Αντιθετα στη Θεσσαλονικη εκτος του οτι το ποσοστο ειναι μεγαλυτερο, οι περισσοτερες ειναι απο αλλες πολεις και νοικιαζουν μονες κοντα στο κεντρο της πολης. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το "πλημμυρισμενο" απο γυναικες κεντρο της Θεσσαλονικης εδω και δεκαετιες. Νομιζω η αναλογια ηταν πενταπλασια στη Θεσσαλονικη απ οτι στην Αθηνα, βασει των ανωτερω Μιλαμε για επιστημονικη μελετη οχι αστεια,απορρω πως δεν εχουν κλειδωθει τετοια θρεντ.Περα απο το τερμα σεξιστικο της κουβεντας αν βασιζομαστε στο ποσες και καλα εχωσε ο καθενας οταν πηγε καπου που οι αντρες αν εχουν χωσει Ψ νουμερο απο κοντα λενε 2χΨ νουμερο και στο ιντερνετ γραφουν 3χΨ,4χΨ νουμερα αστο γαματο πετα την διατριβη καλυτερα. Τα νουμερα πλυθησμου των πολεων που μπηκαν στην μελετη ηταν τα πραγματικα που ειναι κοντα 3,3-3,4εκ η αθηνα και 1-1,1εκ θεσσαλονικη η μπηκαν αυτα τα καταφαντασια 5εκ και 1,5εκ νου νομιζουν αντιστοιχα?για να ξερω την ακριβεια της μελετης Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από chrisxkar
esertas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Καρατάσου έχει κλείσει το στρατόπεδο εδώ και χρόνια, όπως επίσης και το ΟΚΑΝΑ της Σταυρούπολης (αν εννοείς αυτό). 1980 με 2010 έμενα Σταυρούπολη, δίπλα από το ΟΚΑΝΑ και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Όντως το καρατάσου έκλεισε σαν στρατόπεδο αλλά είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να κάνει μέσα εκεί αθλοπαιδίες. Έχει παιδική χαρά και γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα κτήρια ρημάζουν βέβαια. Μια και έναι παοκτσής το παιδί να πω ότι ακούγεται ότι αν δεν κάνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην τούμπα, ο πρόεδρος θέλει να το κάνει στο Καρατάσου. 1
erhall0102 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά μην φύγει η συζήτηση εκτός θέματος! Ας μιλήσουμε για την πόλη. Αλλα στο θέμα φοιτήτριες παίζει ρόλο και η πόλη τις σχολές που έχει, π.χ το Ρέθυμνο που έχει Φιλοσοφική και Σχολή Κοινωνικών επιστημών έχει περισσότερο γυναικείο πλυθυσμό απ ότι έχει π.χ μια πόλη που κατα βάση έχει σχολή Τεχνολογικών επιστημών.
aeljim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Σαν φοιτητής εκεί μέχρι το 2012 έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Απο τότε μέχρι σήμερα όμως η μέρα με την νύχτα. Τραγική η κατρακύλα της πόλης σε όλους τους τομείς. Λόγο οικονομικής κρίσης μεγάλη ζημιά στα μαγαζιά, καφετέριες. μπαράκια κτλ έχει πέσει πολύ η ζωή. Τα Μ.Μ.Μ. οτι χειρότερο. Μπαίνω σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και καταριέμαι την ώρα και την στιγμή. Δεν ήταν έτσι παλιά εννοείται. Κυκλοφοριακό και οδήγηση χάλια. Και γενικά η πόλη σου βγάζει μια παρακμή όπου και να πας. Μέχρι και ο Σταθμός του ΟΑΣΘ στον ΟΣΕ ένα μεγάλο εργοτάξιο τελευταία φορά που πήγα και γεμάτο μετανάστες. Και για να το τονίσω ξανά μιλάμε για μια πόλη που έμεινα 6 χρόνια και την αγάπησα και ήθελα τότε να ζήσω και μόνιμα κάποια στιγμή. Αλλά πλέον ούτε για αστείο. Ελπίζω στο μέλλον να επανέλθει στις παλιές της δόξες. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Μιλαμε για επιστημονικη μελετη οχι αστεια,απορρω πως δεν εχουν κλειδωθει τετοια θρεντ.Περα απο το τερμα σεξιστικο της κουβεντας αν βασιζομαστε στο ποσες και καλα εχωσε ο καθενας οταν πηγε καπου που οι αντρες αν εχουν χωσει Ψ νουμερο απο κοντα λενε 2χΨ νουμερο και στο ιντερνετ γραφουν 3χΨ,4χΨ νουμερα αστο γαματο πετα την διατριβη καλυτερα. Τα νουμερα πλυθησμου των πολεων που μπηκαν στην μελετη ηταν τα πραγματικα που ειναι κοντα 3,3-3,4εκ η αθηνα και 1-1,1εκ θεσσαλονικη η μπηκαν αυτα τα καταφαντασια 5εκ και 1,5εκ νου νομιζουν αντιστοιχα?για να ξερω την ακριβεια της μελετης 5 εκ. έχει η περιφέρεια Αττικής και κάπου 1 εκ η αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης.
chrisxkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε 5 εκ. έχει η περιφέρεια Αττικής και κάπου 1 εκ η αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης. η περιφερεια αττικης εχει μεσα και τον πορο και τα μεθανα δεν το λες και αθηνα edit για την ακριβεια για το 2019 η περιφερεια αττικης τωρα που το εψαξα συμφωνα με την eurostat εχει 3.7 και πιανει απο αυλωνα μεχρι υδρα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από chrisxkar
chrisxkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Konstantinos92 είπε Να κανείς τι εκεί; Να σε έχουν στην μπούκα οι επαρχιώτες του βορρά; Βέβαια κρα κάνουν οι γυναίκες για άντρα από Αθήνα. Πουλάνε και τους γονείς τους. Όποτε ναι οι γυναίκες θα σε βλέπουν σαν ξερολούκουμο. νομιζω οτι τους βαφουν με πισσα και τους γυρναν στην πλατεια τους νοτιοελλαδητες και οι γυναικες ειναι στο δρομο με ετοιμη την προικα και εναν παπα απο πισω να περιμενει.Ειναι και κατι μαγαζια που αν σε καταλαβουν σου ριχνουν χαπι βιασμου ετσι και δεν κατσεις απο μονο σου 2
chrisxkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οριστε, θυμασαι δυο σελιδες πισω τι αναφεραμε για τον τυπο που οριοταν με το καλαμακι?να τος εσκασε μυτη. 6 λεπτά πριν, Konstantinos92 είπε Διαφωνείς ότι ότι οι γυναικες κάνουν νυφοπάζαρο η όχι; Η ότι όπου βρεθούν λένε ότι οι Αθηναίοι φταίνε για όλα; Μωρέ σας ξέρουμε τι κουμάσια είστε παιδιά. διαφωνω εντελως αλλα δεν χρειαζεται να γραψω κατι φανταζομαι οτι οσοι διαβασουν αυτα που γραφεις απλα αναρωτιουνται πως υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι.Αποτελεις εναν απο τους λογους που η χωρα δεν παει μπροστα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από chrisxkar 2
old_click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 21 ώρες πριν, erhall0102 είπε Εσείς οι ουδέτεροι θα πηγαίνατε απο Αθήνα στην Θεσσαλονίκη; Άνετα θα πήγαινα και χωρίς δευτερη σκέψη. Τα καρντάσια και οι καρντασίνες είναι μια χαρά παιδιά στην πλειοψηφία τους. Κάθε μεγάλη πόλη έχει τα καλά και τα κακά της ,ακόμα η Θεσσαλονίκη έχει κρατήσει πολλά καλά στοιχεία που στην Αθήνα έχουν ξεθωριάσει. Το κυκλοφοριακό είναι όντως μεγάλο πρόβλημα και εκεί , βέβαια και εγώ αν κάτσω με αμάξι μια ώρα στην κηφισίας σταμάτα-ξεκινα το ίδιο σκ@τα τελικά. -Η μηχανή είναι το λογικότερο μέσον μετακίνησης σε τρελές συνθήκες δυστηχώς. Τώρα για όσα γράφονται για το γυναικείο φύλο νομίζω πως απλα αν είσαι λίγο νορμάλ άνθρωπος θα κάνεις γνωριμίες ακόμα και στην άλλη μεριά του πλανήτη να μένεις. Και σε τελική ανάλυση αν δεν το κάνεις τώρα που είσαι μόνος και είσαι και οικονομικά εντάξει , πότε θα το κάνεις ; Στα πενήντα με γυναίκα σπίτι δάνεια και τρία παιδιά ; Άλλοι φύγανε από ανάγκη με προικιά και μπαγκάζια για άλλες χώρες για πολύ λιγότερα. 1
Vagosman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, erhall0102 είπε Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, είμαι 33 χρονών ελεύθερος και έτυχε να έχω μια προσφορά για εργασία στην Θεσσαλονίκη. Στην Θεσσαλονίκη έχω πάει περίπου 15 φορές στην ζωή μου εκ των οποίων 2 ητανε εκδρομές στο σχολείο και οι άλλες 10+ ήτανε μονοήμερες για να δώ την αγαπήμενη μου ποδοσφαιρική ομάδα κυρίως σε Ευρωπαικούς αγώνες στην πόλη , δεν κατάγομαι απο την πόλη, ούτε εχω κάποια σχέση με την Μακεδονία και την Β. Ελλάδα γενικότερα, είμαι Κρητικός αλλα ούτε έχω και κάποιον συγγενή εκει. Φυσικά άλλο να πηγαίνεις εκδρομές άλλο να ζείς στην πόλη. Ο μισθός μου θα είναι γύρω στα +-1600Ε καθαρά λιγότερα απ ότι παίρνω τώρα αλλα δεν θέλω πλέον να εργάζομαι στην Αθήνα, με κούρασε αυτή η πόλη, δεν μου αρέσει η καθημερινότητα. Το να φύγω σε μια νέα πόλη χωρίς να έχω γνωστούς στα 33 με τρομάζει/αγχώνει λίγο. Πείτε μου αξίζει; Σε ποιά περιοχή είναι ωραία να νοικιάσω; Γενικά ότι θα πιστεύεται αξίζει να ξερει κάποιος μη ντόπιος που ίσως δεν το ξέρει. Κάποια συμβουλή; Να φανταστείτε ακούω ακόμα τον τελευταίο χρονο ραδιόφωνα της πόλης είτε ψυχαγωγικά είτε αθλητικά είτε ενημερωτικά και δεν μου βγάζουν αυτό το τοξικό των Αθηναικών. Εσείς οι ουδέτεροι θα πηγαίνατε απο Αθήνα στην Θεσσαλονίκη; Εμένα η ερώτηση μου ειναι άλλη. ~1600 καθαρά στα 33 και στη Θεσσαλονίκη είναι απίθανα καλά χρήματα για τα σημερινά δεδομένα. Σε τι τομέα είσαι; Στο θέμα μας συν πολλά +++ να μετακομίσεις εκεί. Μην το σκέφτεσαι καν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις