oykas2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε Υ.Γ το καρατασου ειναι κοντα σε μεγαλο κεντρο απεξαρτησης και βγαινοντας απο την πολη προφανως και θα εχει μεγαλη εγκληματικοτητα ειναι σαν να εχεις παει μενιδι η φιλοπαπου βραδυ και να λες χαλια η αθηνα ειναι μπρονξ στα 90s(απο references ταινιων γιατι προφανως δεν εχω παει) Καρατάσου έχει κλείσει το στρατόπεδο εδώ και χρόνια, όπως επίσης και το ΟΚΑΝΑ της Σταυρούπολης (αν εννοείς αυτό). 1980 με 2010 έμενα Σταυρούπολη, δίπλα από το ΟΚΑΝΑ και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα.
argimeg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Το Ωραιες γυναικες βεβαια ξερεις πως συμπεριλαμβανει φοιτητριες που Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη ετσι; Απλα ειναι αστειο να το διαβαζω αυτο ειδικα για μια πολη με τοσο φοιτητοκοσμο. Γιατί να με νοιάζει από που είναι;
Silok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καμια καγκουρια, δεν ξερω τι στρατο εκανες εσυ και ποτε αλλα εγω την εποχη που μπηκα δεν υπηρχαν ουτε κεφια ουτε ανεση να κανεις καγκουριες. Τωρα αν εισαι απο την γενια του 8μηνου η ειχες βυσμα και ολη μερα εισουν σπιτι σου ναι οκ δεν ξερω εκει τι να σου πω. 1 τπ ΕΛ.ΔΥ.Κ 91 Ε ΕΣΌ,βύσμα από τα λίγα ήμουν.Σας τρέχανε πουλάκι μου στο Καρατάσου και στις εξόδους δεν είχες που να πεις τον πόνο σου?Άσε μας ρε φίλε που δεν ήσουν ορεξάτος για μαλακίες στο στρατό.Ήσουν μήπως ο πιο προβληματισμένος εξοδούχος για το που πάει η ανθρωπότητα?Σβήστο το ρημάδι αφού σε χαλάει Και για να σοβαρευτούμε λίγο,καμία πόλη δεν είναι παράδεισος,αλλά τις παπαριές που έγραψες στο πρώτο σου ποστ τις βλέπουν ακόμη κι Αθηναίοι και γελάνε Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Silok
Salvation81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, argimeg είπε Γιατί να με νοιάζει από που είναι; Γιατι οι ιδιες ειναι και σε αλλες πολεις γιαυτο, Αθηνα εχουμε 3 εκκατομυρια γυναικες πχ, λες να μην εχουμε ωραιες; Σου ειπα το θεμα πιο ειναι, να διαβαζω το "ωραιες" γυναικες για την Θεσσαλονικη οταν Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη. 2 λεπτά πριν, Silok είπε 1 τπ ΕΛ.ΔΥ.Κ 91 Ε ΕΣΌ,βύσμα από τα λίγα ήμουν.Σας τρέχανε πουλάκι μου στο Καρατάσου και στις εξόδους δεν είχες που να πεις τον πόνο σου?Άσε μας ρε φίλε που δεν ήσουν ορεξάτος για μαλακίες στο στρατό.Ήσουν μήπως ο πιο προβληματισμένος εξοδούχος για το που πάει η ανθρωπότητα?Σβήστο το ρημάδι αφού σε χαλάει Ξαναλεω, δεν ειχαμε ολοι κεφια για μαλακιες, και οχι δεν με ετρεχαν, 12 μηνες ηδη στρατο, βαθμο υπαξιωματικου με τα κλειδια του ουλαμου, εγω τους ετρεχα (μαζι και τους ντοπιους). Απλα εγω τον στρατο τον ειχα στα σοβαρα παντα.
argimeg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι οι ιδιες ειναι και σε αλλες πολεις γιαυτο, Αθηνα εχουμε 3 εκκατομυρια γυναικες πχ, λες να μην εχουμε ωραιες; Σου ειπα το θεμα πιο ειναι, να διαβαζω το "ωραιες" γυναικες για την Θεσσαλονικη οταν Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη. Αν διαβάσεις το γράφω καθαρά, δεν συγκρίνω τις δύο πόλεις. Απλά λέω τα θετικά και τα αρνητικά της πόλης μου. Και ναι όταν βγαίνω βόλτα στο κέντρο κυκλοφορούν ωραίες γυναίκες, και για μένα είναι θετικότατο μόνο και μόνο σαν εικόνα. Από που είναι δεν με ενδιαφέρει.
Salvation81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, argimeg είπε Αν διαβάσεις το γράφω καθαρά, δεν συγκρίνω τις δύο πόλεις. Απλά λέω τα θετικά και τα αρνητικά της πόλης μου. Και ναι όταν βγαίνω βόλτα στο κέντρο κυκλοφορούν ωραίες γυναίκες, και για μένα είναι θετικότατο μόνο και μόνο σαν εικόνα. Από που είναι δεν με ενδιαφέρει. Αλλοι το λενε λες και στην Αθηνα δεν υπαρχουν ομορφες γυναικες
argimeg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Αλλοι το λενε λες και στην Αθηνα δεν υπαρχουν ομορφες γυναικες Νομίζω ότι το ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν θα μπω σε συγκρίσεις. Άλλο τουρίστας ή φαντάρος στην Αθήνα και άλλο μόνιμος κάτοικος. Εγώ στην Αθήνα σαν τουρίστας περνάω τέλεια όποτε και αν έχω πάει.
Silok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ξαναλεω, δεν ειχαμε ολοι κεφια για μαλακιες, και οχι δεν με ετρεχαν, 12 μηνες ηδη στρατο, βαθμο υπαξιωματικου με τα κλειδια του ουλαμου, εγω τους ετρεχα (μαζι και τους ντοπιους). Απλα εγω τον στρατο τον ειχα στα σοβαρα παντα. Κατάλαβα πολλά...άστο,δεν τσιμπάω μ'αυτό που έγραψες στην παρένθεση.
Salvation81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Silok είπε Κατάλαβα πολλά...άστο,δεν τσιμπάω μ'αυτό που έγραψες στην παρένθεση. Οποτε αστο, προφανως εσυ ειχες μπει σε καμια αεροπορια η ναυτικο για να εισουν τοσο ανετος, στο πυροβολικο ηταν αλλιως τα πραγματα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Salvation81
armagedwnn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι οι ιδιες ειναι και σε αλλες πολεις γιαυτο, Αθηνα εχουμε 3 εκκατομυρια γυναικες πχ, λες να μην εχουμε ωραιες; Σου ειπα το θεμα πιο ειναι, να διαβαζω το "ωραιες" γυναικες για την Θεσσαλονικη οταν Δεν ειναι απο Θεσσαλονικη. Ξαναλεω, δεν ειχαμε ολοι κεφια για μαλακιες, και οχι δεν με ετρεχαν, 12 μηνες ηδη στρατο, βαθμο υπαξιωματικου με τα κλειδια του ουλαμου, εγω τους ετρεχα (μαζι και τους ντοπιους). Απλα εγω τον στρατο τον ειχα στα σοβαρα παντα. Ο τύπος έβγαλε ότι κόμπλεξ είχε στον στρατό επειδή τον είχαν κάνει υπαξιωματικό και μετά περίμενε να βγει έξω και να μην τον κράζουν. 99% έβγαινες μόνος σου έξω γιατί δεν σου μίλαγε κανένας.
Silok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οποτε αστο, προφανως εσυ ειχες μπει σε καμια αεροπορια η ναυτικο για να εισουν τοσο ανετος, στο πυροβολικο ηταν αλλιως τα πραγματα. Ξεκίνα να μαθαίνεις ακορντεόν γιατί θα σου χρειαστεί,τυφλός είσαι?Το έγραψα πριν 2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ο τύπος έβγαλε ότι κόμπλεξ είχε στον στρατό επειδή τον είχαν κάνει υπαξιωματικό και μετά περίμενε να βγει έξω και να μην τον κράζουν. 99% έβγαινες μόνος σου έξω γιατί δεν σου μίλαγε κανένας. Μπα,φαντάρος με σαρδέλες ήταν και νόμιζε ότι γαμάει και δέρνει αλλά του κόπηκαν τα φτερά όταν αντιμετώπισε την πραγματική ζωή κι όχι αυτή του θαλάμου.Και όλοι ξέρουμε τι κόμπλεξ κουβαλούσαν τα καψωνόμουτρα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Silok 1
Salvation81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Silok είπε Ξεκίνα να παμαίνεις ακορντεόν γιατί θα σου χρειαστεί,τυφλός είσαι?Το έγραψα πριν Ναι δικιο εχεις, ζωαρα στην Κυπρο με 15πλασιο μισθο απο τους φανταρους εδω Γιαυτο μαλλον εκανες καγκουριες και εσπαγες πλακα, και εγω αν ειμουν Κυπρο ισως να ειμουν ετσι. Εδω οχι. 3 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ο τύπος έβγαλε ότι κόμπλεξ είχε στον στρατό επειδή τον είχαν κάνει υπαξιωματικό και μετά περίμενε να βγει έξω και να μην τον κράζουν. 99% έβγαινες μόνος σου έξω γιατί δεν σου μίλαγε κανένας. Μια χαρα παρεες ειχα μεσα απο το στρατοπεδο, κυριως ομως Αθηναιους. Βεβαια οι εξοδοι δεν ταιριαζαν παντα οποτε και μονος ειχα βγει, νομιζω αυτο ισχυει για ολους. Οσο για το κοπλεξ, μηπως επειδη καποιος ηταν διπλα σπιτι του δεν επρεπε να τον βαζω υπηρεσιες; Μην τρελαθουμε κιολας. (κυριολεκτικα, καποιοι εμεναν απεναντι απο το Καρατασου και χαιρετουσαν τους δικους τους)
Silok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ναι δικιο εχεις, ζωαρα στην Κυπρο με 15πλασιο μισθο απο τους φανταρους εδω Γιαυτο μαλλον εκανες καγκουριες και εσπαγες πλακα, και εγω αν ειμουν Κυπρο ισως να ειμουν ετσι. Εδω οχι. Μια χαρα παρεες ειχα μεσα απο το στρατοπεδο, κυριως ομως Αθηναιους. Βεβαια οι εξοδοι δεν ταιριαζαν παντα οποτε και μονος ειχα βγει, νομιζω αυτο ισχυει για ολους. Κάνεις λάθος,25πλάσιος ήταν ο μισθός του φαντάρου,δηλαδή από 990 δραχμές πέρναμε 25.000.270 δραχμές το Marllboro εδώ 700 στην Κύπρο,άσε μας ρε αγόρι.Όσο για την ζωάρα ρώτα κανέναν ελδυκάριο να σου πει τι καλά που ήταν μέχρι και την 216 σειρά γιατί εμένα δεν θα με πιστέψεις
armagedwnn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Μια χαρα παρεες ειχα μεσα απο το στρατοπεδο, κυριως ομως Αθηναιους. Βεβαια οι εξοδοι δεν ταιριαζαν παντα οποτε και μονος ειχα βγει, νομιζω αυτο ισχυει για ολους. Συμφορίτη, δεν ξέρω τι έκανες αλλά όταν γράφεις ήμουν υπαξιωματικός και τους έτρεχα τι θες να ακούσεις.? Έχω πάει και εγώ στον Ελληνικό στρατό βέβαια σχετικά πρόσφατα λιγότερο από 10ετία δεν ξέρω αν παλιότερα ο βαθμός είχε νόημα αλλά τώρα δεν έχει. Ο μόνος τρόπος να τρέχεις άλλους είναι αν είσαι γραφιάς 3ο. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις. Από εκεί και πέρα δεν το συνεχίζω με το ότι τους έτρεχες βγήκε το συμπέρασμα μου. 1
Petros24ath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Φίλε και στην Αθήνα αν ζεις στον Ασπρόπυργο είναι χειρότερα από τον Εύοσμο . Δεν έχει καν ονομασίες στους δρόμους . Εγω συγκρίνω ίδια πράγματα . Κάποιος με 1600 € καθαρά θα μείνει Καλαμάρια , Πυλαία κτλ Όσο για την την ριμοτομηση το ίδιο είναι και στις 2 πόλεις Άστοχη τελείως η σύγκριση Ασπρόπυργου με Εύοσμο. Αυτή την στιγμή ο Εύοσμος ίσως έχει την καλύτερη συνοικιακή αγορά και κατοικείται από νεαρό κόσμο (εργένηδες, ζευγάρια κτλ). Έχει πάρα πολλά καταστήματα για καφέ, ποτό ή φαγητό και χώρους για να αθληθείς. Δεν τον συγκρίνω φυσικά με Πυλαία ή Καλαμαριά, αλλά ως επιλογή στα δυτικά τον βάζω πρώτο στην λίστα. Να συγκρίνουμε Ασπρόπυργο με Σίνδο ναι. Αλλά όχι Εύοσμο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις