delpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα τρέχω την έκδοση 10.1. 0.236 και θέλω να περάσω τα γκουγκλε σέρβις είδα ένα βίντεο πρωσφατο αλλά μου βγάζει σφάλμα από το πρώτο βήμα την εγκατάσταση του backup δλδ. Ξέρει κανείς τπτ που να δουλεύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δώρον αδωρο.. Εχεις 3 επιλογες 1) κατεβαζεις f-droid / apkpure και τις εφαρμογες που θες απο εκει. Το f-droid ειναι εντελως ασφαλες, το αλλο θελει λιγο προσοχη. 2) φλασάρεις ενα patch κινεζικο που βαζει τα google services (προσωπικα δεν θα ενιωθα ανετα με αυτο γιατι 99,9% ειναι spyware μεσα) 3) δες λιγο εδώ https://microg.org/ αν καταφερεις και το βαλεις ειναι το πιο ασφαλες και νορμαλ απ'ολα.
delpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, zernex201 είπε Δώρον αδωρο.. Εχεις 3 επιλογες 1) κατεβαζεις f-droid / apkpure και τις εφαρμογες που θες απο εκει. Το f-droid ειναι εντελως ασφαλες, το αλλο θελει λιγο προσοχη. 2) φλασάρεις ενα patch κινεζικο που βαζει τα google services (προσωπικα δεν θα ενιωθα ανετα με αυτο γιατι 99,9% ειναι spyware μεσα) 3) δες λιγο εδώ https://microg.org/ αν καταφερεις και το βαλεις ειναι το πιο ασφαλες και νορμαλ απ'ολα. Ευχαριστώ θα το δω. Αν μπορεί να μεταφερθεί στην σωστή ενότητα το θέμα μου.
osfp1978 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Επειδη εχω το p40 lite εχω βαλει το apkpure και ολα τρεχουν ρολοι.... Δεν δοκιμασα καθολου να περασε ολο το πακετο....απλα εχω βαλει τις εφαρμογες που θελω μονο.... 21 ώρες πριν, zernex201 είπε Δώρον αδωρο.. Εχεις 3 επιλογες 1) κατεβαζεις f-droid / apkpure και τις εφαρμογες που θες απο εκει. Το f-droid ειναι εντελως ασφαλες, το αλλο θελει λιγο προσοχη. 2) φλασάρεις ενα patch κινεζικο που βαζει τα google services (προσωπικα δεν θα ενιωθα ανετα με αυτο γιατι 99,9% ειναι spyware μεσα) 3) δες λιγο εδώ https://microg.org/ αν καταφερεις και το βαλεις ειναι το πιο ασφαλες και νορμαλ απ'ολα. Γιατι θελει προσοχη το apkpure;Εγω απο εκει εχω βαλει τα παντα και ολα λειτουργουν τελεια.....
thanasisxask Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, osfp1978 είπε Επειδη εχω το p40 lite εχω βαλει το apkpure και ολα τρεχουν ρολοι.... Δεν δοκιμασα καθολου να περασε ολο το πακετο....απλα εχω βαλει τις εφαρμογες που θελω μονο.... Γιατι θελει προσοχη το apkpure;Εγω απο εκει εχω βαλει τα παντα και ολα λειτουργουν τελεια..... Το YouTube πάντως δεν μου παίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το YouTube πάντως δεν μου παίζει. Αντι για youtube βαλε το Newpipe ειναι μακράν καλύτερο ! και χωρίς διαφημίσεις και χωρίς trackers , μπορεί να παιζει το τραγουδι στο background, να το κατεβασεις κιολας κλπ. Θα το βρεις στο F-droid :) 12 ώρες πριν, osfp1978 είπε Επειδη εχω το p40 lite εχω βαλει το apkpure και ολα τρεχουν ρολοι.... Δεν δοκιμασα καθολου να περασε ολο το πακετο....απλα εχω βαλει τις εφαρμογες που θελω μονο.... Γιατι θελει προσοχη το apkpure;Εγω απο εκει εχω βαλει τα παντα και ολα λειτουργουν τελεια..... Λειτουργούν ναι, αλλά είναι κάπως ανεξέλεγκτο και μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ότι αρχείο apk θέλει. Με αποτέλεσμα να ψάχνεις για angry birds και να ειναι κλώνος με spyware μέσα.
osfp1978 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το YouTube πάντως δεν μου παίζει. Εχω το youtube vanced χωρις διαφημισεις αλλα χρειαζεται εγκατασταση και το microg. 7 ώρες πριν, zernex201 είπε Αντι για youtube βαλε το Newpipe ειναι μακράν καλύτερο ! και χωρίς διαφημίσεις και χωρίς trackers , μπορεί να παιζει το τραγουδι στο background, να το κατεβασεις κιολας κλπ. Θα το βρεις στο F-droid Λειτουργούν ναι, αλλά είναι κάπως ανεξέλεγκτο και μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ότι αρχείο apk θέλει. Με αποτέλεσμα να ψάχνεις για angry birds και να ειναι κλώνος με spyware μέσα. Γιατι το f droid δεν ειναι ανεξελεγκτο;Παντως εγω δεν παιζω καθολου παιχνιδια....
jim_p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το fdroid μονο ανεξελεγκτο δεν το λες. Δεν ειναι μια απλη σελιδα που δινει apk αριστερα δεξια. Εχει δικο της "store" και δικο της api για οποιον θελει να στησει δικο του repository για να δινει την εφαρμογη του μεσω αυτου. Επιπλεον, οτι υπαρχει στο fdroid ειναι opensource και ο κωδικας της καθε εφαρμογης ελεγχεται πριν αυτη ανεβει εκει περα, γιαυτο πολλες φορες μενει πισω σε εκδοσεις.
turbat0s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή θέλω να πάρω το p40 και τελικά έχω μπερδευτεί από τα αντικρουόμενα που διαβάζω... Μπορώ να κατεβάσω το google maps, gmail κλπ από μια σελίδα που δίνει apk και να εγκατασταθεί απροβλημάτιστα? Διότι αυτός εδώ λέει ότι δεν υφίσταται δυνατότητα να εγκατασταθούν και όχι απλά ότι δεν είναι προεγκατεστημένες. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από turbat0s
chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Αν σου είναι απαραίτητα αυτά δεν κοιτάς αυτό το τηλέφωνο, δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία με αμφίβολα αποτελέσματα. 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Επειδή θέλω να πάρω το p40 και τελικά έχω μπερδευτεί από τα αντικρουόμενα που διαβάζω... Μπορώ να κατεβάσω το google maps, gmail κλπ από μια σελίδα που δίνει apk και να εγκατασταθεί απροβλημάτιστα? Διότι αυτός εδώ λέει ότι δεν υφίσταται δυνατότητα να εγκατασταθούν και όχι απλά ότι δεν είναι προεγκατεστημένες. 1
turbat0s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, chios είπε δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία με αμφίβολα αποτελέσματα Α μπράβο αυτό ήθελα να ξέρω. Άρα δεν είναι τόσο απλό π.χ μπαίνω aptoid και κατεβάζω ότι apk θέλω?
chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχω το τηλέφωνο ούτε πρόκειται να το αγοράσω, αλλά είχα κινητό χωρίς Google τα πέρασα με τον τρόπο που έλεγε η εταιρεία αλλά μαρτυρησα, πότε οι επαφές δεν συχρονιζαν, πότε δεν ερχόταν ειδοποίησεις από εφαρμογές πχ viber, συχνά κολλούσε το play store και δεν έκανε updates. Μακριά ποτέ ξανά το ίδιο λάθος, άλλωστε βρομάει ο τόπος με τόσα κινητά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα