Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μπορει να προτεινει καποιος μικροφωνο για βιντεο τουτοριαλ με ταβανι 80€. Λιγα λογια για την χρηση που το θελω, μηπως και παιζει ρολο. Γενικα εχω ενα ησυχο δωματιο που μπορει ομως παρολα αυτα να περασει και κανα μηχνακι απεξω, να γαυγισει κανας σκυλος μακρια κλπ. 

Η χρηση του θα ειναι σταθερη μπροστα στον υπολογιστη και θα καταγραφει την φωνη μου οσο εγω θα κανω screen recording τα τουτοριαλ μου. Θελω να πω οι συνθηκες δεν ειναι περιεργες (εξωτερικα γυρισματα, φορητες ληψεις κλπ)

επισης καλο θα ηταν να ειναι μινιτζακ και οχι usb, μηπως και καποια στιγμη μπορει να θελω να το χρησιμοποιησω απευθειας στην dslr.

Υ.Γ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα θα το χρησιμοποιησω πανω σε ενα imac i5 27”

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, L34x88iT είπε

Καλησπερα, μπορει να προτεινει καποιος μικροφωνο για βιντεο τουτοριαλ με ταβανι 80€. Λιγα λογια για την χρηση που το θελω, μηπως και παιζει ρολο. Γενικα εχω ενα ησυχο δωματιο που μπορει ομως παρολα αυτα να περασει και κανα μηχνακι απεξω, να γαυγισει κανας σκυλος μακρια κλπ. 

Η χρηση του θα ειναι σταθερη μπροστα στον υπολογιστη και θα καταγραφει την φωνη μου οσο εγω θα κανω screen recording τα τουτοριαλ μου. Θελω να πω οι συνθηκες δεν ειναι περιεργες (εξωτερικα γυρισματα, φορητες ληψεις κλπ)

επισης καλο θα ηταν να ειναι μινιτζακ και οχι usb, μηπως και καποια στιγμη μπορει να θελω να το χρησιμοποιησω απευθειας στην dslr.

Υ.Γ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα θα το χρησιμοποιησω πανω σε ενα imac i5 27”

Ευχαριστω προκαταβολικα

https://www.skroutz.gr/s/7974606/Rode-VideoMicro.html

Κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...