dennissgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τις γνώσεις σας πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί. Έχω ένα router στον 2ο όροφο του οικήματος που διαμενω, και στον 1ο όροφο που βρίσκομαι, δε πιάνω καθόλου σήμα. Η αρχική μου σκέψη ήταν να κατεβάσω ένα καλώδιο UTP Cat 5e από τον 2ο στον 1ο, και να το συνδέσω σε κάποιο μηχάνημα ώστε να γίνει αναμετάδοση του σήματος. Από εσάς λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό και αξιόπιστο extender ή repeater ώστε να βγάζει LAN και Wi-Fi συγχρόνως. Να σημειωθεί πως η καλωδίωση θα περαστεί εξωτερικά του κτιρίου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Αν εχεις κανένα αλλο παλιό ρουτερ, βαλτον αυτόν
konkarien Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αν εχεις κανένα αλλο παλιό ρουτερ, βαλτον αυτόν Συγνώμη,έχω μία απορία. Μπορούμε να έχουμε δύο ρούτερ στο ίδιο σπίτι;
georgeps21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, konkarien είπε Συγνώμη,έχω μία απορία. Μπορούμε να έχουμε δύο ρούτερ στο ίδιο σπίτι; δύο ρούτερ από τη γραμμη του οτε όχι, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για να κανεις αναμετάδωση του σήματος (LAN/ Wifi)
konkarien Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, georgeps21 είπε δύο ρούτερ από τη γραμμη του οτε όχι, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για να κανεις αναμετάδωση του σήματος (LAN/ Wifi) Ok Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ.
dennissgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Έχω ένα παλιό us robotics 9108 αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω repeater αν και είχα βρει αναφορές παλιά ότι κάποιοι το έκαναν
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 On 12/10/2020 at 19:24, dennissgr said: Έχω ένα παλιό us robotics 9108 αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω repeater αν και είχα βρει αναφορές παλιά ότι κάποιοι το έκαναν αν παιζει repeater με wps τοτε αστο καλυτερα.
dennissgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μου δίνουν ένα router της Vodafone θα μπορώ να κάνω δουλειά??
george kesoglu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι router ειναι extender ή repeater ειναι dual band , κανει και καφε ☕ ολα αυτα με ενα 20αρικο . το εχω 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος ουτε μια αποσυνδεση https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A-Gigabit-Version.html#specs Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από george kesoglu
dennissgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 με το router τις vodafone που σας προ ειπα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα