Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Θα ήθελα τις γνώσεις σας πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί. 

Έχω ένα router στον 2ο όροφο του οικήματος που διαμενω, και στον 1ο όροφο που βρίσκομαι, δε πιάνω καθόλου σήμα. 

Η αρχική μου σκέψη ήταν να κατεβάσω ένα καλώδιο UTP Cat 5e από τον 2ο στον 1ο, και να το συνδέσω σε κάποιο μηχάνημα ώστε να γίνει αναμετάδοση του σήματος. 

Από εσάς λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό και αξιόπιστο extender ή repeater ώστε να βγάζει LAN και Wi-Fi συγχρόνως. 

Να σημειωθεί πως η καλωδίωση θα περαστεί εξωτερικά του κτιρίου. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Αν εχεις κανένα αλλο παλιό ρουτερ, βαλτον αυτόν

Συγνώμη,έχω μία απορία.

Μπορούμε να έχουμε δύο ρούτερ στο ίδιο σπίτι;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, konkarien είπε

Συγνώμη,έχω μία απορία.

Μπορούμε να έχουμε δύο ρούτερ στο ίδιο σπίτι;

δύο ρούτερ από τη γραμμη του οτε όχι, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για να κανεις αναμετάδωση του σήματος (LAN/ Wifi)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

δύο ρούτερ από τη γραμμη του οτε όχι, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για να κανεις αναμετάδωση του σήματος (LAN/ Wifi)

Ok Κατάλαβα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό us robotics 9108 αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω repeater αν και είχα βρει αναφορές παλιά ότι κάποιοι το έκαναν 

Δημοσ.
On 12/10/2020 at 19:24, dennissgr said:

Έχω ένα παλιό us robotics 9108 αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω repeater αν και είχα βρει αναφορές παλιά ότι κάποιοι το έκαναν 

αν παιζει repeater με  wps τοτε αστο καλυτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι router ειναι extender ή repeater ειναι dual band , κανει και καφε ολα αυτα με ενα 20αρικο . το εχω 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος ουτε μια αποσυνδεση

https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A-Gigabit-Version.html#specs

Επεξ/σία από george kesoglu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...