Andreas500 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εδώ και 10 χρόνια στην πολυκατοικία η μόνη λειτουργία των θυροτηλεοράσεων 30ετίας είναι να ακούγεται στο διαμέρισμα το κουδούνι και να ανοίγει η εξώπορτα της πολυκατοικίας στα τυφλά, χωρίς να δουλεύει η οθόνη και ο ήχος. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μου για επισκευή ως ύψιστο θέμα ασφαλείας , δεν υπάρχει αποτέλεσμα και ουτε φαίνεται οτι θα υπάρξει. Θα μπορούσα να τοποθετήσω μία ανεξάρτητη μονάδα για το διαμέρισμα μου δίπλα στην κεντρική μπουτονιέρα χωρίς την άδεια των υπολοίπων δεδομένου οτι ούτε αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Andreas500
spikou23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καταρχήν απαιτείται η συναίνεση τους. Ωστόσο είναι απίθανο να σου κάνουν αγωγή και αν την κάνουν είναι πιθανό να απορριφθεί ως καταχρηστική. Προσπάθησε να έχεις την μικρότερη δυνατή αισθητική επιβάρυνση της κοινόχρηστη εισόδου
StamTheMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Το θεμα δεν ειναι αν θα του κανουν αγωγη,αλλα τι αντιποινα και κοντρες θα εχει. Αν μπλεξεις με μαλακες,δεν ξεμπλεκεις. Εγω στο σπιτι που νοικιαζω ( μονοκατοικια σε εργατικες κατοικιες ) εχω κατι αγριοχορτα που φυτρωνουν στην αυλη,μεσα σε ενα ας πουμε φρεατιο για να φευγουν τα νερα απο τις αυλες,και η διπλανη παιρνει κατευθειαν τηλ τη σπιτονοικοκυρα εαν περασει μηνας και δεν τα κοψω.
Andreas500 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, spikou23 είπε Καταρχήν απαιτείται η συναίνεση τους. Ωστόσο είναι απίθανο να σου κάνουν αγωγή και αν την κάνουν είναι πιθανό να απορριφθεί ως καταχρηστική. Προσπάθησε να έχεις την μικρότερη δυνατή αισθητική επιβάρυνση της κοινόχρηστη εισόδου Η μικρότερη είναι ατομική μπουτονιέρα με καμερα. Το γαμώτο είναι οτι επειδή αρνούνται το αυτονόητο, μη βρεθώ και υπόλογος (οχι απαραίτητα δικαστικά)
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Και εμείς είχαμε ένα τέτοιο σύστημα του 90, σε μερικές οθόνες δεν φαινόταν τίποτα, τελικά φιλοτιμηθηκαν και το άλλαξαν πριν 3 χρόνια.
CX73 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θεωρείτε κοινόχρηστος χωρος και δεν επιτρεπεται χωρίς συναινεση η παρεμβαση σε αυτο. Σκέψου ότι ανετα καποιος θα του εκανε ζημια και θα κλαις τα χρηματα σου! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από CX73
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Και για ποιον λόγο να καταστρέψει κάποιος την συσκευή που έβαλες αν δεν τον ενοχλεί; Σιγά τώρα για ένα κουδουνάκι με πληκτρο με τις πολυκατοικιες που δεν τις συντηρεί κανένας και οι είσοδοι είναι τιγκα στα γκράφιτι και στην βρωμιά, ας τσακιστουν να φτιάξουν τα κουδούνια τους να λειτουργούν όπως πρέπει.
SilentVoice Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Αν και είμαι υπέρ και θα ήθελα και εγώ να βάλω θυροτηλεόραση αυτόνομη, παραθέτω παρακάτω το παρόμοιο thread 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εγω στο σπιτι που νοικιαζω ( μονοκατοικια σε εργατικες κατοικιες ) εχω κατι αγριοχορτα που φυτρωνουν στην αυλη,μεσα σε ενα ας πουμε φρεατιο για να φευγουν τα νερα απο τις αυλες,και η διπλανη παιρνει κατευθειαν τηλ τη σπιτονοικοκυρα εαν περασει μηνας και δεν τα κοψω. Είναι στο βιογραφικό σου η χορτοκοπτική; ή στο συμβόλαιο του σπιτιού που νοικιάζεις; Αν οχι, γιατι νιώθεις αναγκασμένος να το κάνεις εσυ; Εκτός και αν ειναι κάτι που δεν το γνωρίζω.
Fotis_Greece Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μπορεις να κανεις το πολυ απλο, ειδοποιεις τον διαχειριστη\τους υπολοιπους ενοικους οτι ή θα φτιαξουν το κοινοχρηστο συστημα θυροτηλεορασης ή θα βαλεις δικια σου. Δεν καταλαβαινω που ειναι η παραμβαση στον κοινοχρηστο χωρο και θα ενοχληθουν οι αλλοι? Στο κτιριο γραφειων που ειμαι τωρα, εχει απλο θυροτηλεφωνο. Ο ενας επεμενε οτι θελει θυροτηλεοραση, οι υπολοιποι απαντουσαν οτι αρκει το θυροτηλεφωνο, εβαλε την δικη του μικρη μπουτονιερα διπλα στην κεντρικη και ξεμπερδεψε
Andreas500 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπάρχει συνεννόηση ούτε για αυτό το απλό....
StamTheMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αν οχι, γιατι νιώθεις αναγκασμένος να το κάνεις εσυ; Εκτός και αν ειναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Δε με απασχολει καθολου για τα χορτα,ζητημα να εχω βγει 20 φορες στην πισω αυλη στα 3.5 χρονια που ζω εδω. Απλα εχω μια διπλα,που αγχωνεται δηθεν οτι θα βουλωσει το φρεατιο και θα πλημμυρίσουμε. Το κακο ειναι οτι αυτη ειναι ολη μερα σπιτι,δεν εχει με τι να ασχοληθει,και κανει αυτο που λεει και το ονομα της ( Κατινα ονομα και πραμα ). 1
SilentVoice Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε με απασχολει καθολου για τα χορτα,ζητημα να εχω βγει 20 φορες στην πισω αυλη στα 3.5 χρονια που ζω εδω. Απλα εχω μια διπλα,που αγχωνεται δηθεν οτι θα βουλωσει το φρεατιο και θα πλημμυρίσουμε. Το κακο ειναι οτι αυτη ειναι ολη μερα σπιτι,δεν εχει με τι να ασχοληθει,και κανει αυτο που λεει και το ονομα της ( Κατινα ονομα και πραμα ). Εντάξει, μην τρομάζεις επειδή παίρνει την σπιτονοικοκυρα. Ας έρθει η ίδια να τα κόψει. Δεν υπάρχει νόμος να σε 'κυνηγήσει' εσένα για τα χόρτα. Επίσης , πρέπει να δεις και τι γράφει στο συμβόλαιο σου, αν σου νοικιάζει μόνο το σπίτι ή και την αυλή. Αν δεν αναγράφεται η αυλή-κήπος στο συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να έρχεται οπότε θέλει στην αυλή και να κάθεται. Αν αναγράφεται η αυλή-κήπος, τότε δικαιωματικά σου ανήκει και δεν πέφτει λόγος στον ιδιοκτήτη. Πάντως καλό είναι να τα κόβεις γιατί μαζεύονται ζωύφια-ποντίκια-φίδια και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
StamTheMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, SilentVoice είπε Εντάξει, μην τρομάζεις επειδή παίρνει την σπιτονοικοκυρα. Ας έρθει η ίδια να τα κόψει. Δεν υπάρχει νόμος να σε 'κυνηγήσει' εσένα για τα χόρτα. Επίσης , πρέπει να δεις και τι γράφει στο συμβόλαιο σου, αν σου νοικιάζει μόνο το σπίτι ή και την αυλή. Αν δεν αναγράφεται η αυλή-κήπος στο συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να έρχεται οπότε θέλει στην αυλή και να κάθεται. Αν αναγράφεται η αυλή-κήπος, τότε δικαιωματικά σου ανήκει και δεν πέφτει λόγος στον ιδιοκτήτη. Πάντως καλό είναι να τα κόβεις γιατί μαζεύονται ζωύφια-ποντίκια-φίδια και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Δε μπορει να ερθει στην αυλη,γιατι δεν εχει διοδο. Δε με απασχολει το νομικο κομματι. Αυτο που με απασχολει ειναι οτι η διπλανη την παιρνει συνεχεια τηλεφωνα για οτιδηποτε την ενοχλει,και φοβαμαι οτι στο τελος του συμβολαιου μου ( ανανεωνω καθε χρονο πλεον ) θα μου πει να φυγω,απο τις μαλακιες της διπλανης.Αναγκαστικα λοιπον πρεπει να παω με τα νερα του καθε ηλιθιου.. Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες για τα χορτα,το θεμα ειναι οτι η διπλανη νοιαζεται για το θεμα της πλημμυρας,παρα για ολα τα αλλα που ανεφερες ( που ειναι και λογικα ) . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα