Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίρνει τηλέφωνο μια εταιρεία ηλεκτρισμού

και λέει η κλήση καταγράφεται

λέω στην υπάλληλο ωραία,σε καταγράφω κι εγώ,αστειευόμενος

μου λέει δε συναινώ

της λέω δε γ@μιε@αι και το έκλεισε

😅

αλλά μου έκανε εντύπωση

γιατί να μη θέλουν να τους καταγράψεις κι εσύ?

είχα δει παλιά ένα αντίστοιχο βίντεο με κάποιον που μιλούσε με την τράπεζα για δάνειο και μου έκανε εντύπωση

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CX73 είπε

εαν δεν θες να σε καταγραψουν απλα λες δεν συναινω!

η ερώτηση ήταν γιατί να μη θέλουν να τους καταγράψεις από την στιγμή που σε καταγράφουν αυτοι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fosf0ros είπε

η ερώτηση ήταν γιατί να μη θέλουν να τους καταγράψεις από την στιγμή που σε καταγράφουν αυτοι

Γιατί πολύ απλά θα σου πουν οποιαδήποτε παπάτζα θες να ακούσεις για να πειστείς να κάνεις συμβόλαιο μαζί τους και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου όταν δεν θα είναι έτσι τα πράγματα όπως ειπώθηκαν στο τηλέφωνο...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

Ισως γιατί της είπες δε γ@μιε@αι ?

37 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

παίρνει τηλέφωνο μια εταιρεία ηλεκτρισμού

και λέει η κλήση καταγράφεται

λέω στην υπάλληλο ωραία,σε καταγράφω κι εγώ,αστειευόμενος

μου λέει δε συναινώ

της λέω δε γ@μιε@αι και το έκλεισε

😅

αλλά μου έκανε εντύπωση

είχα δει παλιά ένα αντίστοιχο βίντεο με κάποιον που μιλούσε με την τράπεζα για δάνειο και μου έκανε εντύπωση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

Διότι ειναι πολιτικη τις εταιριας τους, και εφόσον δεν υπαρχει γραπτη επικοινωνια ειναι ο μονος τροπος για να αποδειχθει τι συζητησατε. Εαν δεν θέλεις να καταγραφει η επικοινωνια το δηλώνεις αμεσα.

Εαν για δικου σου λογους θέλεις να εχεις αρχειο για την συζήτηση, δηλώνεις ότι θα ήθελες να κανεις καταγραφη τις επικοινωνιας.

Δημοσ.

Γιατί σε ενημερώνει αν θες να σε καταγράψει, αν της έλεγες ότι δεν θες πολύ πιθανόν να το έκλεινε και εκείνη.

Δημοσ.

Πάντως ο παραπάνω διάλογος που έκανες μου θύμησε αυτόν :

- Για σας.Από τράπεζα Πειραιώς τηλεφωνώ.

- Στ @ρχίδι@ μου.

- Πως μου μιλάτε έτσι κύριε , ούτε που με ξέρετε.

- Πως σε λένε;

- Μαρία

- Στ @ρχίδι@ μου Μαρία.

• Like 2
Δημοσ.

βασικά σε πλείστες των περιπτώσεων η φρασεολογία είναι όχι ότι ΘΑ ξεκινήσει να καταγράφει
αλλά ότι «η συνομιλία καταγράφεται» που σημαίνει ήδη προτού ακόμα λάβεις τη γνώση και δώσεις ή όχι τη συναίνεση
ψιλά γράμματα...

η απάντηση προς τον ts είναι ότι η εταιρεία έχει δώσει σχετικές οδηγίες στους τηλεπλασιέδες της
με έτοιμες απαντήσεις σε κάθε απόκριση του «θύματος»

ανάμεσα στις οδηγίες αυτές περγράφεται και η αντιμετώπιση της απάντησης που τυχόν θα δώσει το «θύμα» ότι καταγράφει με τη σειρά του τη συνομιλία,
στην οποία ο τηλεπλασιές καλείται να μη συναινέσει και να τερματίσει τη συνομιλία

προφανώς η κάθε εταιρεία προασπίζει τα δικά της συμφέροντα και μόνο,
ακόμα και τα κακώς εννοούμενα συμφέροντα

με αυτή την έννοια
κάθε εταιρεία που αντιμετωπίζει κακότροπα με πρόδηλη κακοπιστία την τηλεφωνική προσέγγιση
και σίγουρα όχι με όρους αμοιβαίας πίστης και διάθεσης συνεργασίας
θα πρέπει να τυγχάνει ανάλογης αντίδρασης όπως έκανε ο ts

46 minutes ago, Fosf0ros said:

7 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ισως γιατί της είπες δε γ@μιε@αι ?

ας πούμε θα πάθαινε ψυχολογικό αν είχε το δε γ@μιε@αι και σε κασέτα;... 😄

βασικά δε στενοχωρήθηκε κιόλας,
σε script τα έχει όλα διατυπωμένα

• Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνονται κάποιοι την ανάγκη να "αστειευτούν" -και πολύ περισσότερο να βρίσουν έναν εργαζόμενο που δεν τους φταίει σε τίποτε.

Εφόσον δεν σας ενδιαφέρει κάτι, πείτε "ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι" και κλείστε το τηλέφωνο.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...