insomniageo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 καλημερα μια ερωτηση εχω τα δυο αυτα σετ powerline TP-LINK TL-PA4010PKIT v4 TP-LINK TL-PA4010PKIT v3 αγορασμενα με διαφορα δυο χρονων η ερωτηση ειναι μπορουν να δουλεψουν μεταξυ τους σαν ενα σετ; εχουν αγοραστει σαν ζευγαρια δηλαδη καθε σετ αποτελειτε απο δυο τεμαχια και θελω να τα βαλω ολα σε ενα δικτυο με ενα κεντρικο και 3 περιφερειακά γινεται; ευχαριστω για την οποια βοηθεια
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, insomniageo είπε καλημερα μια ερωτηση εχω τα δυο αυτα σετ powerline TP-LINK TL-PA4010PKIT v4 TP-LINK TL-PA4010PKIT v3 αγορασμενα με διαφορα δυο χρονων η ερωτηση ειναι μπορουν να δουλεψουν μεταξυ τους σαν ενα σετ; εχουν αγοραστει σαν ζευγαρια δηλαδη καθε σετ αποτελειτε απο δυο τεμαχια και θελω να τα βαλω ολα σε ενα δικτυο με ενα κεντρικο και 3 περιφερειακά γινεται; ευχαριστω για την οποια βοηθεια Ναι γίνεται και επειδή είναι και ίδιο μοντέλο μάλλον δεν θα έχεις και κανένα θέμα. Εγώ είχα ματσάρει και διαφορετικά μοντέλα της ίδιας εταιρείας και δεν είχα κάποιο πρόβλημα TP Link είχα και εγώ και μάλιστα είχα στήλει και email στην αντιπροσωπεία με τα μοντέλα και μου είχα απαντήσει , μπορείς αν θέλεις να στείλεις και εσύ , αλλά ξαναλέω αφού είναι ίδιο μοντέλο με μόνο μία έκδοση διαφορά πιστεύω θα είσαι κομπλέ 1
nik0laus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Έχω ακριβώς τα ίδια powerline sets και δουλευουν μια χαρά 1
insomniageo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα τα σεταρω απο την αρχη ωστε να δουλεψουν μεταξυ τους κοντρα στους πολυμαθεστατους τεχνικους ακομα και του οτε που σχιζουν τα ρουχα και τα διπλωματα τους οτι δεν προκειτε ποτε να δουλεψουν σαν 4τραδα αφου ειναι για λειτουργια ανα ζευγαρι κανοντας με να ξεχασω ακομα και αυτες τις λιγες η αληθεια γνωσεις που εχω
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 On 12/10/2020 at 14:11, insomniageo said: καλημερα μια ερωτηση εχω τα δυο αυτα σετ powerline TP-LINK TL-PA4010PKIT v4 TP-LINK TL-PA4010PKIT v3 αγορασμενα με διαφορα δυο χρονων η ερωτηση ειναι μπορουν να δουλεψουν μεταξυ τους σαν ενα σετ; εχουν αγοραστει σαν ζευγαρια δηλαδη καθε σετ αποτελειτε απο δυο τεμαχια και θελω να τα βαλω ολα σε ενα δικτυο με ενα κεντρικο και 3 περιφερειακά γινεται; ευχαριστω για την οποια βοηθεια παιζουν μια χαρα αφου τα κανεις pair. συγκεκριμενα παιζει να μπορεις να βαλεις πανω απο 10 15 τουλαχιστον. σε μερικα powerline μπορει να παιξεις και με 30 τεμαχια ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα