dimoskoutr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, babyonboard είπε Αναλογικά της τιμής που έχει το ipad pro και της προσφοράς του s7 , σε τρία χρόνια παίρνει το επόμενο και έχει και ρέστα... Οπότε, καλό το ipad αλλά πρέπει να δώσει το μισό σου νεφρό για να το πάρεις . Εκτός και αν παίζει και το ipad σε τέτοιες προσφορές που δεν θα έλεγα ότι θυμάμαι προσφορές σε apple.. https://www.skroutz.gr/s/24338147/Samsung-Galaxy-Tab-S7-12-4-128GB-Mystic-Black.html https://www.skroutz.gr/s/22441844/Apple-iPad-Pro-2020-12-9-128GB-Space-Gray.html ναι...δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό...όσο για τις προσφορές στα ipad πριν ενάμισι μήνα είχε πολύ πολύ καλές η vodaphone...και στο pro...βούηξε ο τόπος. Ξαναδές τα...όσο για το πιο θα κρατήσει περισσότερο δεν χρειάζεται καν κουβέντα με την πολιτική που ακουλουθείται στο android δυστυχώς. Τώρα αν τα βάλουμε χωρίς προσφορές κάτω λοιπόν άντε ένας να δώσει 250 παραπάνω (αν θέλει και το pen) για το ipad pro 12.9 σε σχέση με το s7+...στο ipad pro 11 και στο s7 η διαφορά ανεβαίνει ακόμη ένα 60άρι περίπου (πάντα αν θέλεο και το pen)...που βρήκες ότι θα πάρει και το επόμενο και θα του μείνουν και ρέστα...για να συγκρίνουμε μήλα με μήλα. Υπήρχε προσφορά και στα ipad pro...αλλά δεν γίνεται να συγκρίνεις τιμή προσφοράς με κανονική τιμή σε δυο προιόντα. Θεωρώ λοιπόν ότι τα +250 περίπου με το pen αξίζουν σαφέστατα τα πολύ περισσότερα χρόνια χρήσης και υποστήριξης από την μαμά εταιρεία, χωρίς να μειωθεί η απόδοσή του τόσο σε σχέση με το αντίστοιχο android, με πολύ πιο optimized λειτουργικό για tablet και με το καλύτερο store εκεί έξω. Φυσικά ο καθένας όπως γουστάρει ξύνει την ψώρα του τεχνολογικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από dimoskoutr
babyonboard Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε https://www.skroutz.gr/s/24338147/Samsung-Galaxy-Tab-S7-12-4-128GB-Mystic-Black.html https://www.skroutz.gr/s/22441844/Apple-iPad-Pro-2020-12-9-128GB-Space-Gray.html ναι...δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό...όσο για τις προσφορές στα ipad πριν ενάμισι μήνα είχε πολύ πολύ καλές η vodaphone...και στο pro...βούηξε ο τόπος. Ξαναδές τα...όσο για το πιο θα κρατήσει περισσότερο δεν χρειάζεται καν κουβέντα με την πολιτική που ακουλουθείται στο android δυστυχώς. Τώρα αν τα βάλουμε χωρίς προσφορές κάτω λοιπόν άντε ένας να δώσει 250 παραπάνω (αν θέλει και το pen) για το ipad pro 12.9 σε σχέση με το s7+...στο ipad pro 11 και στο s7 η διαφορά ανεβαίνει ακόμη ένα 60άρι περίπου (πάντα αν θέλεο και το pen)...που βρήκες ότι θα πάρει και το επόμενο και θα του μείνουν και ρέστα...για να συγκρίνουμε μήλα με μήλα. Υπήρχε προσφορά και στα ipad pro...αλλά δεν γίνεται να συγκρίνεις τιμή προσφοράς με κανονική τιμή σε δυο προιόντα. Θεωρώ λοιπόν ότι τα +250 περίπου με το pen αξίζουν σαφέστατα τα πολύ περισσότερα χρόνια χρήσης και υποστήριξης από την μαμά εταιρεία, χωρίς να μειωθεί η απόδοσή του τόσο σε σχέση με το αντίστοιχο android, με πολύ πιο optimized λειτουργικό για tablet και με το καλύτερο store εκεί έξω. Φυσικά ο καθένας όπως γουστάρει ξύνει την ψώρα του τεχνολογικά. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Προφανώς όπως θέλει ξυνει ο καθένας την ψώρα του. Ας επαναδιατυπωσω λοιπόν. Χάρη στο όχι τόσο καλό λειτουργικό και όχι τόσο βαρύ μήλο όνομα οι τιμές το android tablets είναι συχνότερα σε προσφορά και καλύτερες γενικά. Για το καινουργιο s7+ με πληκτρολόγιο που θα με ενδιέφερε σαν εργαλείο δουλειάς/παραγωγηκοτητας με το dex (όπου το ipad δεν έχει κάτι αντίστοιχο ) αλλά και για αρκετούς που κράζουμε το android ως το μειονέκτημα σε αυτή την φάση, στην προσφορά που βγήκε 749 και κάνοντας αφαίρεση ΦΠΑ + trade in 100+ euro , συν το γεγονός ότι το είχε το πληκτρολόγιο σε προσφορά - 100 € , όλο το πακέτο το έπαιρνες με 604€. Το ipad pro (όχι καινούργιο μοντέλο) χωρίς πληκτρολόγιο και πενάκι το μικρο (11") 256 είχε όπως το έκανα copy paste 716 euro χωρίς ΦΠΑ (εκτός κι αν δεν καταλαβα σωστά οπότε διορθώσετε). (Φαντάζομαι δεν εννοoυσες τα 32 gb (για μένα πολύ λίγα και δεν έχει cloud παντού) κλειστού λογισμικού, μη επεκτασιμης μνήμης το 2020 προσφορά, αλλά ούτε το γεγονός μη διαθεσιμότητας και σωστής αντιμετώπισης από vodafone που έδωσε καλύτερα μοντέλα) Αναφέρω την παραγωγικότητα ως ανάγκη μεγάλης οθόνης και δυνατού μηχανήματος διαφορετικά δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Και προφανώς θεωρώ λογικό σε thread προσφορών να σχολιάζω προσφορές γιατί no way θα έδινα ένα χιλιάρικο να πάρω ένα tablet..... Οπότε στο 500ικο ναι έχει τα μισά λεφτά το s7+ από το i-p-pro 12.4 σε προσφορά (αν τύχει) .... Φιλικά 2 1
dimoskoutr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, babyonboard είπε Προφανώς όπως θέλει ξυνει ο καθένας την ψώρα του. Ας επαναδιατυπωσω λοιπόν. Χάρη στο όχι τόσο καλό λειτουργικό και όχι τόσο βαρύ μήλο όνομα οι τιμές το android tablets είναι συχνότερα σε προσφορά και καλύτερες γενικά. Για το καινουργιο s7+ με πληκτρολόγιο που θα με ενδιέφερε σαν εργαλείο δουλειάς/παραγωγηκοτητας με το dex (όπου το ipad δεν έχει κάτι αντίστοιχο ) αλλά και για αρκετούς που κράζουμε το android ως το μειονέκτημα σε αυτή την φάση, στην προσφορά που βγήκε 749 και κάνοντας αφαίρεση ΦΠΑ + trade in 100+ euro , συν το γεγονός ότι το είχε το πληκτρολόγιο σε προσφορά - 100 € , όλο το πακέτο το έπαιρνες με 604€. Το ipad pro (όχι καινούργιο μοντέλο) χωρίς πληκτρολόγιο και πενάκι το μικρο (11") 256 είχε όπως το έκανα copy paste 716 euro χωρίς ΦΠΑ (εκτός κι αν δεν καταλαβα σωστά οπότε διορθώσετε). (Φαντάζομαι δεν εννοoυσες τα 32 gb (για μένα πολύ λίγα και δεν έχει cloud παντού) κλειστού λογισμικού, μη επεκτασιμης μνήμης το 2020 προσφορά, αλλά ούτε το γεγονός μη διαθεσιμότητας και σωστής αντιμετώπισης από vodafone που έδωσε καλύτερα μοντέλα) Αναφέρω την παραγωγικότητα ως ανάγκη μεγάλης οθόνης και δυνατού μηχανήματος διαφορετικά δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Και προφανώς θεωρώ λογικό σε thread προσφορών να σχολιάζω προσφορές γιατί no way θα έδινα ένα χιλιάρικο να πάρω ένα tablet..... Οπότε στο 500ικο ναι έχει τα μισά λεφτά το s7+ από το i-p-pro 12.4 σε προσφορά (αν τύχει) .... Φιλικά Πάντα φιλικά δεν έχει καμιά λογική να συγκρίνεις δύο μηχανήματα, το ένα σε τιμή προσφοράς και το άλλο σε πλήρη τιμή. Επίσης το ipad pro 2020 έδινε προσφορά η vodaphone, δεν θυμάμαι αν έδινε και το παλιό. Ο κουμπάρος μου πήρε το 11άρι 512Gb 1000 πάνω κάτω. Τέλος η αφαίρεση ΦΠΑ ισχύει για όλους μας; Δεν νομίζω...γενικά δεν βλέπω νόημα να συγκρίνεις όχι απλά προσφορά αλλά και τιμή που αφορά μάλλον εσένα που το πήρες χωρίς ΦΠΑ με προιόν που αυτή την στιγμή πωλείται σε πλήρη τιμή. Αν πάω τώρα να πάρω s7+ θα μου βγει σε πολύ κοντινή τιμή με το ipad pro 12.9 σωστά;;;;...όσο για το ότι δεν θα έδινες 1000 για tablet, ούτε και εγώ θα τα έδινα απλά για ένα tablet...το ipad pro όμως είναι για πολλούς (ανάλογα και με τις ανάγκες τους) καλύτερο από ένα laptop και κάνει συγκεκριμένες δουλειές σίγουρα ταχύτερα από ένα laptop (εγώ για τις ανάγκες μου είμαι μέσα σε αυτους οπότε θα δώσω 1000 για να πάρω ένα εργαλείο δουλειάς που θα μου κρατήσει πολύ πολύ καιρό). Το dex αυτή την στιγμή είναι μόνο για το θεαθήναι...μακάρι να φτιάξει τα θέματα νεότητας που έχει, από μένα μακάρι το android επιτέλους να αλλάξει λογική σε σχέση με τα tablet. Σε όλους θα κάνει καλό ο ανταγωνισμός και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα android tablet που θα κάνει τη δουλειά μου για πολύ καιρό και θα τύχει ανάλογης υποστήριξης. Γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας μα κανένας ανταγωνισμός...ειδικά τώρα που έσκασε μύτη και το ipad air για να χτυπήσει και την κατηγορία τιμής του s7...δυστυχώς για όλους μας δύσκολα τα πράγματα για τα android tablets.🤔 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από dimoskoutr 1
godjet Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Το μέγεθος το παλεύεις; Δοκίμασα ένα ipad pro 12.9" της κουμπάρας μου και το ρημάδι με κούρασε στο χέρι όταν το χρησιμοποιούσα σαν tablet. Οπότε σκεφτόμουν κάτι σε 11".... Μία χαρά κανένα πρόβλημα επειδή είναι πιο μεγάλο έρχεται και πιο ψηλά όταν ξαπλώνω. 41 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Το dex αυτή την στιγμή είναι μόνο για το θεαθήναι Εδώ διαφωνώ εκτός από μερικές παιδικές ασθένειες εξυπηρετεί σε πολλά πράγματα κάτι που στο iPad δεν τα βρίσκεις ανάλογα 1
dimoskoutr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, godjet είπε Εδώ διαφωνώ εκτός από μερικές παιδικές ασθένειες εξυπηρετεί σε πολλά πράγματα κάτι που στο iPad δεν τα βρίσκεις ανάλογα Όπως; Δώσε παραδείγματα χρήσης να μάθουμε εμείς που δεν το έχουμε.
babyonboard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Πάντα φιλικά δεν έχει καμιά λογική να συγκρίνεις δύο μηχανήματα, το ένα σε τιμή προσφοράς και το άλλο σε πλήρη τιμή. Επίσης το ipad pro 2020 έδινε προσφορά η vodaphone, δεν θυμάμαι αν έδινε και το παλιό. Ο κουμπάρος μου πήρε το 11άρι 512Gb 1000 πάνω κάτω. Τέλος η αφαίρεση ΦΠΑ ισχύει για όλους μας; Δεν νομίζω...γενικά δεν βλέπω νόημα να συγκρίνεις όχι απλά προσφορά αλλά και τιμή που αφορά μάλλον εσένα που το πήρες χωρίς ΦΠΑ με προιόν που αυτή την στιγμή πωλείται σε πλήρη τιμή. Αν πάω τώρα να πάρω s7+ θα μου βγει σε πολύ κοντινή τιμή με το ipad pro 12.9 σωστά;;;;...όσο για το ότι δεν θα έδινες 1000 για tablet, ούτε και εγώ θα τα έδινα απλά για ένα tablet...το ipad pro όμως είναι για πολλούς (ανάλογα και με τις ανάγκες τους) καλύτερο από ένα laptop και κάνει συγκεκριμένες δουλειές σίγουρα ταχύτερα από ένα laptop (εγώ για τις ανάγκες μου είμαι μέσα σε αυτους οπότε θα δώσω 1000 για να πάρω ένα εργαλείο δουλειάς που θα μου κρατήσει πολύ πολύ καιρό). Το dex αυτή την στιγμή είναι μόνο για το θεαθήναι...μακάρι να φτιάξει τα θέματα νεότητας που έχει, από μένα μακάρι το android επιτέλους να αλλάξει λογική σε σχέση με τα tablet. Σε όλους θα κάνει καλό ο ανταγωνισμός και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα android tablet που θα κάνει τη δουλειά μου για πολύ καιρό και θα τύχει ανάλογης υποστήριξης. Γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας μα κανένας ανταγωνισμός...ειδικά τώρα που έσκασε μύτη και το ipad air για να χτυπήσει και την κατηγορία τιμής του s7...δυστυχώς για όλους μας δύσκολα τα πράγματα για τα android tablets.🤔 To 716 ευρω του ipad ήταν από όσο διάβασα χωρίς ΦΠΑ. Τα 1000€ (για το 11 που λες)είναι 2* 500€ (το Σάμη παίρνει και επέκταση με κάρτα μνήμης)ή 600+400. Επίσης το συγκρίνω πάντα +το πληκτρολόγιο αν και θα μου πεις: ρε φίλε πάρε ένα πιο φθηνό"+ το γεγονός ότι έχει πενάκι. Τώρα πραγματικά αν βολεύει το οικοσύστημα και είναι no go να πας σε άλλη πλατφόρμα προφανώς ο καθένας πραττει ανάλογα (ναι οι εφαρμογές στην αππλ είναι πιο καλογραμμένες). Το ipad από όσο έχω δει έχει ένα προηγμένο τάμπλετ mode και that's it. Το s7 έχει βελτιστοποιηθεί να κάνεις αντίστοιχο multitasking κλπ αλλά έχει και dex (λένε ότι στο τελευταίο του version δεν είναι καθόλου κακό, παρά το αντίθετο) Καθαρά λοιπόν τιμολογιακα βλέποντας το εγώ ,έχω λεφτά στην τσέπη και την δουλειά μου θα την κάνω για πολλά χρόνια. (Έχω ακόμα ένα tab pro του 11-12 που εκτός από αργό δεν βλέπω άλλα θέματα πρακτικά μιλώντας για χρήση ταμπλετ) Να δούμε το air τώρα μπας και πέσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα μιας και όντως αλλάζει το τοπίο. Ας είμαστε εμείς νικητές έχοντας μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη Χαρείτε τα όσοι τα έχετε ,είναι όλες εξαιρετικές συσκευές (και σταματώ να καίω άλλο το νήμα) 3
panos7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Το καινούριο έδινε η vodafone σε προσφορά. Για λίγο δεν το πρόλαβα. Είχαν μείνει μόνο οι μεγάλες χωρητικότητες. Για όποιον ήθελε αποκλειστικά iPad ήταν τρελή προσφορά. Τελικά ενώ πήγαινα για το s7 plus, αρκέστηκα στο απλό s7 και δεν το μετανιώνω λόγω φορητοτητας και πρακτικότητας.Δεν θα κάτσω να δω κάποια ταινία στο ταμπλετ για να μου λείπει η amoled. Θα διαβάσω σίγουρα βιβλίο όμως.ουτε θα κάνω rendering κλπ για να μου λείπει το iPad pro. Θεωρώ ότι κάθε ταμπλετ έχει τη χρησιμότητα του και είναι και τα χρήματα επίσης που δίνει κάποιος. Αν ήθελα επαγγελματική χρήση θα επαιρνα ipad pro.
greekn1c Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Το θέμα έχει αρχίσει και γίνεται σύγκριση Ipad vs S7- S7+ . Ας μείνουμε στην συζήτηση των S7 S7+. 2
panos7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, greekn1c είπε Το θέμα έχει αρχίσει και γίνεται σύγκριση Ipad vs S7- S7+ . Ας μείνουμε στην συζήτηση των S7 S7+. Συμφωνώ.και ούτε θα πρέπει να λέμε την εμπειρία χρήσης. Αφορά μόνο την αγορά 1
godjet Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Όπως; Δώσε παραδείγματα χρήσης να μάθουμε εμείς που δεν το έχουμε. Εχω να χρσιμοποιησω ipad απο το ipad 2 , δεν ξερω αν εχει αντιστιχο του dex Αυτη τη στιγμη γραφω με ενα bluetooth keyboard και το εχω συνδεσει σε 55αρα τηλεοραση αντικαθιστωντας ουσιαστικα ενα HTPC . Εχω πολλες εφαρμογες ανοικτες σε οποιο μεγεθος θελω κατι που βελτιωσε η τελευταια εκδοση dex ακομα και εφαρμογες που ανοιγουν σαν μεγαλο τηλεφωνο στο dex παιζουν κανονικα οπως το winbank πχ το spotify που πριν λιγο καιρο δεν επαιζε σωστα τωρα ειναι μια χαρα και ο ηχος ανακατευθυνεται οπως θες εσυ δηλαδη στην οθονη της tv και απο κει στην ηχομπαρα . netflix κλπ παιζουν τελεια σε πληρη οθονη γενικα καποιος εχει ασχοληθει με την βελτιωση του dex κατα την γνωμη μου και το κερασακι ...? στο καινουργιο ταμπλετ μπορεις να προβαλλεις το dex kai ασυρματα αν εχεις συμβατη τηλεοραση χωρις να μπλεκεις με καλωδιο αλλα με ενα σχετικο latency στο ποντικι στην δικ μου περιπτωση μαλλον λογω παλιας smart tv. Δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση αλλα σκεψου οτι εχεις ενα μικρο υπολογιστη οπου βρισκεσαι με το γνωριμο για πολλους androi-samsung συστημα σε συνδεση δε με το note 8 κανω και δεχομαι κλησεις στελνω sms σαν να ειχα το lte . γενικα ειναι προς το συμφερον να δουλευεις σετ απο το ιδιο οικοσυστημα . ελπιζω να βοηθησα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από godjet 2 1
djuan1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, godjet είπε Εχω να χρσιμοποιησω ipad απο το ipad 2 , δεν ξερω αν εχει αντιστιχο του dex Αυτη τη στιγμη γραφω με ενα bluetooth keyboard και το εχω συνδεσει σε 55αρα τηλεοραση αντικαθιστωντας ουσιαστικα ενα HTPC . Εχω πολλες εφαρμογες ανοικτες σε οποιο μεγεθος θελω κατι που βελτιωσε η τελευταια εκδοση dex ακομα και εφαρμογες που ανοιγουν σαν μεγαλο τηλεφωνο στο dex παιζουν κανονικα οπως το winbank πχ το spotify που πριν λιγο καιρο δεν επαιζε σωστα τωρα ειναι μια χαρα και ο ηχος ανακατευθυνεται οπως θες εσυ δηλαδη στην οθονη της tv και απο κει στην ηχομπαρα . netflix κλπ παιζουν τελεια σε πληρη οθονη γενικα καποιος εχει ασχοληθει με την βελτιωση του dex κατα την γνωμη μου και το κερασακι ...? στο καινουργιο ταμπλετ μπορεις να προβαλλεις το dex kai ασυρματα αν εχεις συμβατη τηλεοραση χωρις να μπλεκεις με καλωδιο αλλα με ενα σχετικο latency στο ποντικι στην δικ μου περιπτωση μαλλον λογω παλιας smart tv. Δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση αλλα σκεψου οτι εχεις ενα μικρο υπολογιστη οπου βρισκεσαι με το γνωριμο για πολλους androi-samsung συστημα σε συνδεση δε με το note 8 κανω και δεχομαι κλησεις στελνω sms σαν να ειχα το lte . γενικα ειναι προς το συμφερον να δουλευεις σετ απο το ιδιο οικοσυστημα . ελπιζω να βοηθησα Έχει κάνει καλή προσπάθεια η Samsung και για να βελτιώσει το παρατημένο για tablets Android, αλλά και για να δημιουργήσει οικοσύστημα ανάλογο της Apple. Το μόνο πρόβλημα που έγραψα από την αρχή σε αυτό το θέμα και πιστεύω σε βάθος χρόνου θα φανεί με τη χρήση που ανέφερες είναι η ram. Αυτά που περιγράφεις χρειάζονται μνήμη και κακώς η Samsung Hellas δεν έφερε το 8άρι μοντέλο.
panos7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 59 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έχει κάνει καλή προσπάθεια η Samsung και για να βελτιώσει το παρατημένο για tablets Android, αλλά και για να δημιουργήσει οικοσύστημα ανάλογο της Apple. Το μόνο πρόβλημα που έγραψα από την αρχή σε αυτό το θέμα και πιστεύω σε βάθος χρόνου θα φανεί με τη χρήση που ανέφερες είναι η ram. Αυτά που περιγράφεις χρειάζονται μνήμη και κακώς η Samsung Hellas δεν έφερε το 8άρι μοντέλο. Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έρχεται το 8αρι επίσημα.παραεισαγωγη υπάρχει εδώ.επισης κανενα αμαζον εκτός από το γερμανικό δεν φέρνει το 8αρι.
godjet Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Το μόνο πρόβλημα που έγραψα από την αρχή σε αυτό το θέμα και πιστεύω σε βάθος χρόνου θα φανεί με τη χρήση που ανέφερες είναι η ram. Αυτά που περιγράφεις χρειάζονται μνήμη και κακώς η Samsung Hellas δεν έφερε το 8άρι μοντέλο. Φυσικά θα συμφωνήσω εδώ όμως μέχρι προχθές το s4 με 4 gb τα έτρεχε όλα μια χαρά, οπότε πιστεύω ότι και στα επόμενα χρόνια θα τα καταφέρνει στα 6 gb ικανοποιητικα ..θα δούμε γεροί να μαστε.. 29 λεπτά πριν, panos7 είπε Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έρχεται το 8αρι επίσημα.παραεισαγωγη υπάρχει εδώ.επισης κανενα αμαζον εκτός από το γερμανικό δεν φέρνει το 8αρι. Νομίζω στην Αμερική θα πάει με 8 μόνο αν είδα καλά .. τι να πουν και οι κάτοχοι note 20 με τον exynos
djuan1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, panos7 είπε Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έρχεται το 8αρι επίσημα.παραεισαγωγη υπάρχει εδώ.επισης κανενα αμαζον εκτός από το γερμανικό δεν φέρνει το 8αρι. Δεν το γνώριζα αυτό. Ακόμη μια τραγική κίνηση της Samsung στην Ευρώπη δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις