Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλήμερα.Θα ηθελα να πω εδω ενα προβλημα που εχω με το samsung galaxy A40 τηλεφωνο μου.Απο την πρωτη στιγμη που το πηρα,οταν προσπαθω να βγαλω φωτογραφια ο φακος δεν συγχρονιζεται μονιμα.Σπανια γινεται αυτο(να συγχρονιστει)...Στο σημειο που προσπαθω να βγαλω, η εικονα παραμενει θολη.Κανει προσπαθειες,να καθαρισει,καθαριζει για ενα sec,και μετα ξαναθολωνει.Αν ειμαι τυχερος να πατησω το κουμπι εκινη την καθαρη στιγμή οκ.Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?
Ευχαριστω.
Δημοσ.

Όταν λες να "συγχονιζεται" εννοείς να εστιάσει; Ακούγεται για πρόβλημα υλικού, γύρισε το για επισκευή υπό την εγγύηση.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, inoel είπε
Καλήμερα.Θα ηθελα να πω εδω ενα προβλημα που εχω με το samsung galaxy A40 τηλεφωνο μου.Απο την πρωτη στιγμη που το πηρα,οταν προσπαθω να βγαλω φωτογραφια ο φακος δεν συγχρονιζεται μονιμα.Σπανια γινεται αυτο(να συγχρονιστει)...Στο σημειο που προσπαθω να βγαλω, η εικονα παραμενει θολη.Κανει προσπαθειες,να καθαρισει,καθαριζει για ενα sec,και μετα ξαναθολωνει.Αν ειμαι τυχερος να πατησω το κουμπι εκινη την καθαρη στιγμή οκ.Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?
Ευχαριστω.

Άμεση επιστροφή για επισκευη/αλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίσω για εγγύηση, δεν εστιάζει , αντε για να έχουμε μια εικονα ακόμα κατέβασε ενα αλλο app και δες εκει τι κάνει .

Πχ open camera , έγραψα ενα στην τύχη .

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.

Τα ίδια έκανε και της κόρης μου. Το πήγα σέρβις την Τρίτη, Τετάρτη το πήρα πίσω, άλλαξαν το camera module.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...