Anastasia0005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας. Αγορασα την συγκεκριμενη οθονη πριν λίγους μήνες με σκοπό να την συνδέσω στο macbook air που εχω αλλα δεν με βολεψε. υπαρχει τροπος να την μετατρεψω σε οθονη τηλεορασης ? προσπαθησα να συνδεσω vga to scart με τον αποκωδικοποιητη , αλλα μου εβγαζε error. απο την άλλη σκεφτομαι πως θα μπορεσει η συγκεκριμενη οθονη να γινει τηλεοραση αφου δεν εχει ηχεια? θα εκτιμουσα οποιαδήποτε συμβουλή. σας ευχαριστώ
WoodSell3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα, Θα πρεπει ο αποκωδικοποιητης σου να βγαζει βυσμα για output ηχο, 3.5mm ή rca. Οπότε εκει κουμπωνεις πιθανα ηχεια που εχεις. Τώρα για την εικόνα, απο το hdmi του αποκωδικοποιητη με καλωδιο μετατροπεα hdmi -> dvi κουμπωνεις στο dvi της οθονης και εισαι οκ. Εκτος και αν η οθονη σου δεχεται hdmi οποτε χρειαζεσαι απλα ενα καλωδιο hdmi. Τα καλωδια vga σε scart πολλες φορες δεν δουλευουν γιατι ειναι μονοδρομα, δηλαδη δεχονται εισοδο απο vga και στελνουν μονο σε scart ή δεχονται εισοδο απο scart και στελνουν μονο σε vga. Στη περιπτωση που πιθανοτατα να ειναι απο vga output σε scart input ενω εσυ πας να στειλεις απο το scart σε vga συνδεση. Αυτα που περιγραφω τα ειχα και εγω σε παρομοιο setup επισης σε 19αρα philips και δουλευε μια χαρα. Ευχομαι να βοηθησα, μπορεις να ρωτησεις για οποιαδηποτε αλλη απορια.
Anastasia0005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, WoodSell3r είπε Καλησπερα, Θα πρεπει ο αποκωδικοποιητης σου να βγαζει βυσμα για output ηχο, 3.5mm ή rca. Οπότε εκει κουμπωνεις πιθανα ηχεια που εχεις. Τώρα για την εικόνα, απο το hdmi του αποκωδικοποιητη με καλωδιο μετατροπεα hdmi -> dvi κουμπωνεις στο dvi της οθονης και εισαι οκ. Εκτος και αν η οθονη σου δεχεται hdmi οποτε χρειαζεσαι απλα ενα καλωδιο hdmi. Τα καλωδια vga σε scart πολλες φορες δεν δουλευουν γιατι ειναι μονοδρομα, δηλαδη δεχονται εισοδο απο vga και στελνουν μονο σε scart ή δεχονται εισοδο απο scart και στελνουν μονο σε vga. Στη περιπτωση που πιθανοτατα να ειναι απο vga output σε scart input ενω εσυ πας να στειλεις απο το scart σε vga συνδεση. Αυτα που περιγραφω τα ειχα και εγω σε παρομοιο setup επισης σε 19αρα philips και δουλευε μια χαρα. Ευχομαι να βοηθησα, μπορεις να ρωτησεις για οποιαδηποτε αλλη απορια. και με βοηθησες και λιγο μπερδευτηκα χαχα. η οθονη εχει μονο vga σε vga. αλλά εγω το λαθος που εκανα ήταν αντι να αγορασω νεο καλωδιο vga / scart , πηρα ενα εξτρα καλωδιο , και ενωσα το ήδη υπαρχων καλωδιο της οθονης με ενδιαμεσο το νεο καλωδιο. ο λογος ηταν πως το καλωδιο που ειχε η τηλεοραση δεν μπορουσε να συνδεθει με τον αποκωδικοποιητη . νομιζω ειναι θεμα καλωδιων και δικο μου λαθος. στανταρ σε μπερδεψα. επισης δεν ηξερα οτι μπορω να βαλω ηχεια output. θα ριξω αλλη μια ματια μετα, γιατι μαλλον πρεπει να ξαναπαρω νεο καλωδιο χιλια ευχαριστω !
netagra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Πρόσεξε μονο μήπως το κοστος αγοράς καλωδίων, μετατροπέων, καλωδίου ήχου, ηχείων φτάσει σε ενα ποσοστό να αξίζει απλά να πάρεις μια μικρή τηλεόραση που η εικόνα της δεν θα ειναι αμφίβολης ποιότητας, όπως υπάρχει πιθανότητα αν τα καταφέρεις τώρα να ειναι. Και να μην χρειάζεσαι καν αποκωδικοποιητή. Απλά να το υπολογίσεις και αυτό, όπως και το θέμα του χώρου.
Anastasia0005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, netagra είπε Πρόσεξε μονο μήπως το κοστος αγοράς καλωδίων, μετατροπέων, καλωδίου ήχου, ηχείων φτάσει σε ενα ποσοστό να αξίζει απλά να πάρεις μια μικρή τηλεόραση που η εικόνα της δεν θα ειναι αμφίβολης ποιότητας, όπως υπάρχει πιθανότητα αν τα καταφέρεις τώρα να ειναι. Και να μην χρειάζεσαι καν αποκωδικοποιητή. Απλά να το υπολογίσεις και αυτό, όπως και το θέμα του χώρου. ακριβως το σκ θα το ψαξω με πιο ηρεμία... κριμα που η οθονη που πηρα δεν με βολευει και εχω προσπαθησει να την πουλησω αλλα δεν.... αρα δεν θελω να παει χαμένη
netagra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στην σωστή τιμή θα πουληθεί αργά ή γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα