imr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Εφοσον δεν εχεις φυσικο αεριο η καλυτερη επιλογη ειναι clio lpg 2
mp123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, memberss είπε Ενδιαφέρομαι για ένα αμάξι πόλης!! Ούτε τζιπ να είναι ούτε SUV ένα αμάξι πόλης..Ποιο προτείνεις εσυ; Φεράρι. Δεν καεί τίποτα δεν δίνει φόρους τελη ασφάλειες σήμα κλπ. Οικολογικό. Τι άλλο θέλεις.Είναι ακριβως στα μέτρα σου. Οικονομία πάνω από ολα 1
korakios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 +1 για clio lpg Επίσης το ibiza με φυσικό αέριο είναι τίμια επιλογή Απλά ανεβαίνουν απο τα 14000 που έθεσες . Το panda CNG (κάτοχος+οτι θες με ρωτάς) είναι τέλειο για μέσα στην πόλη και έχει και κανονικό ρεζερβουάρ βενζίνης για τεράστια αυτονομία. Απλά με το CNG σκέψου τα πραγματικά 3.5Ε/100χλμ που θα καις με βάση τα 6 πραγματικά λίτρα βενζίνης . Αν κάνεις κάτω απο 10000χλμ/χρόνο και είσαι άνετος οικονομικά πάσο Το picanto και i10 καίνε τουλάχιστον 6λίτρα μέσα. Μάλιστα το 1000αρι μοτερ δεν αξίζει ,καλύτερα στο 1200άρι κατευθείαν.Ατού τους είναι οτι παίρνουν υγραέριο άνετα ,αν μετά το θελήσεις. Το Swift που κοιτάς είναι εργαλείο και αν δε σε ενδιαφέρει το καύσιμο είναι πολύ αξιόπιστη επιλογή και για μένα πάρα μα πάρα πολύ καλύτερο απο Peugeot... 2
memberss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, mp123 είπε Φεράρι. Δεν καεί τίποτα δεν δίνει φόρους τελη ασφάλειες σήμα κλπ. Οικολογικό. Τι άλλο θέλεις.Είναι ακριβως στα μέτρα σου. Οικονομία πάνω από ολα Χαχαχαχα τόσο σου κόβει που αντί να βάλεις μια αληθινή να χαρεί το μάτι μας έβαλες το παιχνιδάκι για τον ανιψιό μου.. Υ.γ: Βλέπω έχεις αρχίσει και προσεχεις την ορθογραφία σου, keep going👍 13 ώρες πριν, korakios είπε +1 για clio lpg Επίσης το ibiza με φυσικό αέριο είναι τίμια επιλογή Απλά ανεβαίνουν απο τα 14000 που έθεσες . Το panda CNG (κάτοχος+οτι θες με ρωτάς) είναι τέλειο για μέσα στην πόλη και έχει και κανονικό ρεζερβουάρ βενζίνης για τεράστια αυτονομία. Απλά με το CNG σκέψου τα πραγματικά 3.5Ε/100χλμ που θα καις με βάση τα 6 πραγματικά λίτρα βενζίνης . Αν κάνεις κάτω απο 10000χλμ/χρόνο και είσαι άνετος οικονομικά πάσο Το picanto και i10 καίνε τουλάχιστον 6λίτρα μέσα. Μάλιστα το 1000αρι μοτερ δεν αξίζει ,καλύτερα στο 1200άρι κατευθείαν.Ατού τους είναι οτι παίρνουν υγραέριο άνετα ,αν μετά το θελήσεις. Το Swift που κοιτάς είναι εργαλείο και αν δε σε ενδιαφέρει το καύσιμο είναι πολύ αξιόπιστη επιλογή και για μένα πάρα μα πάρα πολύ καλύτερο απο Peugeot... Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την απάντηση σου!! Ησουν πολύ κατατοπιστικός και σαφής!! Το Clio που ανέφερες μου αρέσει ιδιαίτερα και σίγουρα θα είναι απ τα αμάξια που θα κοιτάξω στα σοβαρα! Θα κοιτάξω αν μου βγουν παραπάνω από 14000😏 Έχω ακούσει ότι το swift το υβριδικό θα με ταλαιπωρήσει και δεν θα βγει αξιόπιστο δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι;
korakios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, memberss είπε Έχω ακούσει ότι το swift το υβριδικό θα με ταλαιπωρήσει και δεν θα βγει αξιόπιστο δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι; Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Επίσης δεν είναι καθαρό υβριδικό (για μένα ατού είναι) μιας και έχει μια απλή μπαταρία που απλά βοηθά στην εκκίνηση ή απότομη επιτάχυνση . Αν χαλάσει απλά δεν ενεργοποιείται . Το είχα ψάξει πέρυσι γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω το Celerio που ήταν τζάμπα αμάξι ,αλλά δυστυχώς *** ,σταμάτησε η παραγωγή στην Ελλάδα. Και είδα Ignis και swift που βγαίναν σε mild hybrid . To Ignis μου άρεσε τρελά αλλά έβγαινε πολύ παραπάνω *** με έξτρα που ήθελα ***ευτυχώς γιατί πήρα το Panda! 1
mp123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, memberss είπε Χαχαχαχα τόσο σου κόβει που αντί να βάλεις μια αληθινή να χαρεί το μάτι μας έβαλες το παιχνιδάκι για τον ανιψιό μου.. Υ.γ: Βλέπω έχεις αρχίσει και προσεχεις την ορθογραφία σου, keep going👍 Όχι λάθος κατάλαβες. Για εσένα το προτείνω. Υ.γ Thanks mate. Πάω νυχτερινό λύκειο μετά την δουλεια
getty Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Προτείνω το Suzuki swift hybrid, ικανοποιητικούς χώρους, αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση. Πριν αποφασίσεις επισκέψου το παρακάτω link για να σχηματίσεις ιδέα για κατανάλωση. Επίσης, προσπάθησε να τα οδηγήσεις πριν πάρεις κάποιο. https://www.spritmonitor.de/en/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα