memberss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας! Εχω αρχίσει τις έρευνες για αγορά νέου αυτοκινήτου και ενδιαφέρομαι για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και να έχει κυρίως μικρή κατανάλωση καυσίμου..σαν όριο χρημάτων έχω βάλει 14.000€.. μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον το Suzuki swift 2020 το υβριδικό και το Peugeot 208 το τελευταίο..τι γνώμη έχετε γι αυτά τα δυο και ποιο προτιμάτε;; Κι αν μπορείτε και ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με κύριο χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
kalmik Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς να είναι από πρώτο χέρι η πληροφορία, το SWift Mild Hybrid έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση γύρω στα 5 στην πόλη πραγματικά, ένα λίτρο παραπάνω από το καθαρώς υβρδικό Yaris που κοστίζει 5.000 ευρω παραπάνω. Βάλε κάτω τα νούμερα (1 λίτρο παραπάνω το Swift στα 100km ή 100 λίτρα το χρόνο σε διαδρομή ετήσια 10.000km= επιβάρυνση 130 ευρώ το χρόνο ή 1300 ευρώ σε 10 χρόνια σε σχέση με το καθαρως υβριδικό Υaris). Αρα σε βάθος 10ετίας μάλλον συμφέρει πολύ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από kalmik
LongTom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Εάν έχεις πρατήριο με αέριο, μια τίμια λύση όταν η κύρια απαίτηση είναι φτηνή αγορά και φτηνή κίνηση/κατανάλωση είναι το Fiat panda cng. Ουσιαστικά κουβάς με τιμόνι, αλλά δύσκολα βρίσκεις κάτι οικονομικότερο σε κατανάλωση στην Ελληνική αγορά με αυτές τι απαιτήσεις. | Πολύ ωραίο το 208 έξω και μέσα, προσωπικά πάντα, αλλά δεν νομίζω να καλύπτει την απαίτηση "χαμηλή κατανάλωση uber alles".
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 32 λεπτά πριν, memberss είπε Καλησπέρα σας! Εχω αρχίσει τις έρευνες για αγορά νέου αυτοκινήτου και ενδιαφέρομαι για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και να έχει κυρίως μικρή κατανάλωση καυσίμου..σαν όριο χρημάτων έχω βάλει 14.000€.. μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον το Suzuki swift 2020 το υβριδικό και το Peugeot 208 το τελευταίο..τι γνώμη έχετε γι αυτά τα δυο και ποιο προτιμάτε;; Κι αν μπορείτε και ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με κύριο χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Το picanto 1.0 θα σου βγει πιο οικονομικο!!! Εκτος αν αυτα που κοιτας σου δινουν μακροχρονια εγγυηση χωρις προυποθεσεις..!!! Δικη μου εκτιμηση εκει που θα νομιζεις οτι πας να κερδισεις απο την καταναλωση θα τα δινεις στα service και με το παραπανω!!!
memberss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, kalmik είπε Χωρίς να είναι από πρώτο χέρι η πληροφορία, το SWift Mild Hybrid έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση γύρω στα 5 στην πόλη πραγματικά, ένα λίτρο παραπάνω από το καθαρώς υβρδικό Yaris που κοστίζει 5.000 ευρω παραπάνω. Βάλε κάτω τα νούμερα (1 λίτρο παραπάνω το Swift στα 100km ή 100 λίτρα το χρόνο σε διαδρομή ετήσια 10.000km= επιβάρυνση 130 ευρώ το χρόνο ή 1300 ευρώ σε 10 χρόνια σε σχέση με το καθαρως υβριδικό Υaris). Αρα σε βάθος 10ετίας μάλλον συμφέρει πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Θα την λάβω σημαντικά υπόψιν! 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το picanto 1.0 θα σου βγει πιο οικονομικο!!! Εκτος αν αυτα που κοιτας σου δινουν μακροχρονια εγγυηση χωρις προυποθεσεις..!!! Δικη μου εκτιμηση εκει που θα νομιζεις οτι πας να κερδισεις απο την καταναλωση θα τα δινεις στα service και με το παραπανω!!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! το έχω ξανά ακούσει αυτό με το service..😏 Το picanto πράγματι είναι καλη ιδέα και θα του ρίξω μια μάτια! 27 λεπτά πριν, LongTom είπε Εάν έχεις πρατήριο με αέριο, μια τίμια λύση όταν η κύρια απαίτηση είναι φτηνή αγορά και φτηνή κίνηση/κατανάλωση είναι το Fiat panda cng. Ουσιαστικά κουβάς με τιμόνι, αλλά δύσκολα βρίσκεις κάτι οικονομικότερο σε κατανάλωση στην Ελληνική αγορά με αυτές τι απαιτήσεις. | Πολύ ωραίο το 208 έξω και μέσα, προσωπικά πάντα, αλλά δεν νομίζω να καλύπτει την απαίτηση "χαμηλή κατανάλωση uber alles". Ευχαριστώ παρα πολύ!! το αέριο κάπως δύσκολο θα μου είναι γιατί δεν έχω κοντά μου πρατήριο..για τo swift το υβριδικό καποια γνώμη;;😕
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, memberss είπε το έχω ξανά ακούσει αυτό με το service..😏 Το picanto πράγματι είναι καλη ιδέα και θα του ρίξω μια μάτια! Του δινει εντος 5.6λ! Αντε να σε πηγαινει 6-6,2λ. Πρεπει να τρεχει και καποια εκπτωση..! Πηγαινε για t.drive!!!
CX73 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, memberss είπε Καλησπέρα σας! Εχω αρχίσει τις έρευνες για αγορά νέου αυτοκινήτου και ενδιαφέρομαι για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και να έχει κυρίως μικρή κατανάλωση καυσίμου..σαν όριο χρημάτων έχω βάλει 14.000€.. μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον το Suzuki swift 2020 το υβριδικό και το Peugeot 208 το τελευταίο..τι γνώμη έχετε γι αυτά τα δυο και ποιο προτιμάτε;; Κι αν μπορείτε και ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με κύριο χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Πολύ καλα και τα δυο, προσεξε όμως γιατι οι πραγματικες καταναλωσεις θα ειναι μεγαλυτερες!!! Επισης προσεξε και την μεταπωλητικη αξια, π.χ μην περιμενεις να πουλησεις ευκολα στο μελλον μεταχειρισμενο Κορεατη....... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από CX73 1
LongTom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, memberss είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Θα την λάβω σημαντικά υπόψιν! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! το έχω ξανά ακούσει αυτό με το service..😏 Το picanto πράγματι είναι καλη ιδέα και θα του ρίξω μια μάτια! Ευχαριστώ παρα πολύ!! το αέριο κάπως δύσκολο θα μου είναι γιατί δεν έχω κοντά μου πρατήριο..για τo swift το υβριδικό καποια γνώμη;;😕 Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά για το swift.
terry308 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φυσικό αέριο Υγραέριο Clio lpg Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από terry308 1
fragsp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Για κοίτα και το peugeot 108 μικρός αμαξάκι πόλης και οικονομικο και ειναι στα λεφτα που θελεις. Διαφορετικα κοιτας σε 3-4 ετιας πετρελαιο που αυτη τη στιγμη ειναι πιο οικονομικο 1
LongTom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Προσωπικά δεν έχω καταλάβει πια κατηγορία προτιμάς. Αναφέρεσαι σε swift, picanto, 208 κοκ. Οχήματα διαφορετικών κατηγοριών που μόνο σε γενικές γραμμές πιάνουν το "μικρό". Θέλεις super mini ή city; Γιατί τα δεύτερα λογικά και φυσικά θα είναι πιο οικονομικά στις καταναλώσεις, με όλα τα προβλήματα που έχει το ελάχιστο μέγεθος και αναιμικός (γενικά) κινητήρας. 2 λεπτά πριν, fragsp είπε Για κοίτα και το peugeot 108 μικρός αμαξάκι πόλης και οικονομικο και ειναι στα λεφτα που θελεις. Διαφορετικα κοιτας σε 3-4 ετιας πετρελαιο που αυτη τη στιγμη ειναι πιο οικονομικο Πετρέλαιο, μεταχειρισμένο από Ελλάδα και για χρήση σε πόλη είναι ένας ιδιαίτερα κακός συνδυασμός κατ' εμέ.
memberss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, fragsp είπε Για κοίτα και το peugeot 108 μικρός αμαξάκι πόλης και οικονομικο και ειναι στα λεφτα που θελεις. Διαφορετικα κοιτας σε 3-4 ετιας πετρελαιο που αυτη τη στιγμη ειναι πιο οικονομικο Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Θα το κοιτάξω κι αυτό σίγουρα!!
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Αν κοιτας καθαρα το οικονομικο κομματι δεν συμφερει το καινουργιο! Βρισκεις ενα αυτοκινητο(μεταχειρισμενο) που να φημιζεται για την χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια με φουλ after market ανταλλακτικα! Και σε συνδιασμο μαστορας με καλες τιμες στην εργασια + τα ανταλλακτικα απο σενα δεν σε πιανει κανενα Hybrid!!! Για καποιος θεωρειται ακροτητα αλλα ειναι η πραγματικοτητα!!!
memberss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, LongTom είπε Προσωπικά δεν έχω καταλάβει πια κατηγορία προτιμάς. Αναφέρεσαι σε swift, picanto, 208 κοκ. Οχήματα διαφορετικών κατηγοριών που μόνο σε γενικές γραμμές πιάνουν το "μικρό". Θέλεις super mini ή city; Γιατί τα δεύτερα λογικά και φυσικά θα είναι πιο οικονομικά στις καταναλώσεις, με όλα τα προβλήματα που έχει το ελάχιστο μέγεθος και αναιμικός (γενικά) κινητήρας. Πετρέλαιο, μεταχειρισμένο από Ελλάδα και για χρήση σε πόλη είναι ένας ιδιαίτερα κακός συνδυασμός κατ' εμέ. Ενδιαφέρομαι για ένα αμάξι πόλης!! Ούτε τζιπ να είναι ούτε SUV ένα αμάξι πόλης..Ποιο προτείνεις εσυ;
LongTom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, memberss είπε Ενδιαφέρομαι για ένα αμάξι πόλης!! Ούτε τζιπ να είναι ούτε SUV ένα αμάξι πόλης..Ποιο προτείνεις εσυ; Ναι αυτό το είπαμε. Αμάξια πόλης είναι τα city, αλλά επίσης θεωρούνται και τα supermini. Η διαφορά π.χ. από το peugeot 108 με 208, για να καταλάβεις. Θέλεις το αμάξι για 2+ άτομα ή είσαι ένας, θέλεις να πας ταξίδια κάμποσες φορές τον χρόνο ή απλά και μόνο πόλη; Γιατί τα super mini είναι πόλης ουσιαστικά, αλλά λόγω μεγαλύτερου μεγέθους έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετήσουν αξιόλογα και σε καταστάσεις που τα μικρότερα city δεν κάνουν. Τα μικρότερα θα έχουν μικρότερη κατανάλωση, αλλά θα είναι πολύ περισσότερο περιορισμένα. Αυτό προσπαθώ να περάσω. Είναι η κατανάλωση είναι το μόνο κριτήριο ή θέλεις και κάποια ευελιξία που έχει το μεγαλύτερο μέγεθος; | | Για city, το 108 και το i10 είναι καλές προτάσεις. Αξιόλογα οχήματα για αυτό που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα