Elric66 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαθέτω εως 1500€ για αγορά TV 75΄΄ Την θέλω για ταινίες και λίγο playstation που και που. Απόσταση θέασης περίπου πέντε μέτρα. είμαι ανάμεσα σε SAMSUNG και SONY αλλά γέρνω προς την SONY. Αξίζει να περιμένω μέχρι black friday? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Elric66
TechnoState Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ...για 55' (oled φυσικά...κ το μέγεθος προτείνεται λόγω μπάτζετ που αναφέρεις) το σκέφτεσαι? Έχεις δεί από κοντά (showroom) oled tv (LG) σε δράση? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από TechnoState
Elric66 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, TechnoState είπε ...για 55' (oled φυσικά...κ το μέγεθος προτείνεται λόγω μπάτζετ που αναφέρεις) το σκέφτεσαι? Έχεις δεί από κοντά (showroom) oled tv (LG) σε δράση? Καλησπέρα,. Όχι δεν έχω δει. Αλλά θέλω μεγάλη τηλεόραση γιατί είμαι στα 5 μέτρα απόσταση
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 ... σωστή η σκέψη σου αλλά αν πας σε oled...δεν γυρνάς πίσω ποτέ! Φυσικά κ δεν προτείνω oled σε αυτή την διάσταση (75") διότι οι τιμές τους είναι ακόμα καυτές. Σε 55" όμως, έχεις κάποιες επιλογές (κοντά στο μπάτζετ σου)...το μικρότερο μέγεθος όμως είναι η μοναδική υποχώρηση απο την μεριά σου.
Elric66 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε ... σωστή η σκέψη σου αλλά αν πας σε oled...δεν γυρνάς πίσω ποτέ! Φυσικά κ δεν προτείνω oled σε αυτή την διάσταση (75") διότι οι τιμές τους είναι ακόμα καυτές. Σε 55" όμως, έχεις κάποιες επιλογές (κοντά στο μπάτζετ σου)...το μικρότερο μέγεθος όμως είναι η μοναδική υποχώρηση απο την μεριά σου. Ειναι και το θέμα το burn in. Δεν την εμπιστέυομαι την oled τεχνολογία εκτος και αν εχω εγγυηση εφ΄όρου ζωης. Ειμαι δυο φορές ¨καμμενος¨απο ακριβες τηλεοράσεις και εχω βαρεθει να πληρωνω
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ... σεβαστό. Εδώ κ τρία χρόνια που την χρησιμοποιώ εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γι αυτό κ τις προτείνω. Η απόδοση σε σχέση με της υπόλοιπες (τεχνολογίας led) απλά ασύγκριτη. Αντίθετα, τράβηξα τα πάνδεινα με αρκετές led (όλες LG) με διαδοχικές αντικαταστάσεις κ προβληματικά πάνελ (άλλαξα τρεις συνολικά, ευτυχώς εντός εγγύησης). ...So far so good με oled, για εμένα πάντως! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα