pavlovic Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Leokatana είπε νομιζω περίπου 24 χιλιαρικα εδωσε. Επομένως πιστεύω οτι για την συγκεκριμένη περίπτωση ηταν πολυ καλη κίνηση. 40 χιλιαρικα για γκαρσονιερα δεν εδεινα. ε ναι γιατι εχει παμπολες ευκαιριες η Αθηνα για μη γκαρσονιερα στην Αθηνα σε αυτη τη τιμη που σου ειπα. Για κανε μια ερευνα και μετα αλα να τα πουμε
Leokatana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, pavlovic είπε ε ναι γιατι εχει παμπολες ευκαιριες η Αθηνα για μη γκαρσονιερα στην Αθηνα σε αυτη τη τιμη που σου ειπα. Για κανε μια ερευνα και μετα αλα να τα πουμε δεν χρειάζεται να πουμε πολλα τριάρι με 37χιλιαρικα βρηκα, απλα επειδη ψαχνεις σε λάθος εποχη δεν φταίω εγω. Το παράδειγμα που προανέφερα ηταν για την Λάρισα. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Τα ακινητα θα πεσουν στην επομενη διετια. Μη βιαζεστε να κανετε αγορες αμεσα. Και εγω βιαζομιυν μεχρι χτες αλλα μου ειπε φιλος μου μεσιτης να το τρεναρω. Γενικα, στην Αθηνα τροαρι με 37χιλ δυσκολα βρισκεις παντως. Σε επαρχια ή σε νησι ναι. Ας ελπισουμε οι τιμες των ακινητων να πεσουν σε επιπεδα 2014
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Τα ακινητα θα πεσουν στην επομενη διετια. Μη βιαζεστε να κανετε αγορες αμεσα. Και εγω βιαζομιυν μεχρι χτες αλλα μου ειπε φιλος μου μεσιτης να το τρεναρω. Γενικα, στην Αθηνα τροαρι με 37χιλ δυσκολα βρισκεις παντως. Σε επαρχια ή σε νησι ναι. Ας ελπισουμε οι τιμες των ακινητων να πεσουν σε επιπεδα 2014 3 Άρι με 37.000€ ! Περιοχή ?
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 3 Άρι με 37.000€ ! Περιοχή ? δεν το ειπα εγω. Ο φιλος απο πανω το ειπε
pavlovic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 To 2014 και το 2016, πριν ξεκινησει το παρτι με to airbnb και ολη αυτη τη φασαρια που είχε δρομολογηθεί αλλά και από τη περιοδο της χρηματοπιστωτικής κρίσης, είχαν πέσει πάρα πολύ τα ακίνητα. Έβρισκες ακίνητο 55 τμ , 30000 ευρώ. Στα Πατήσια, Κυψέλη κλπ. Επειδή τώρα θα αρχίζουμε να ζούμε τη πραγματική κρίση που άφησε ο κορωναιος, πιστεύω ότι θα πέσουν πάρα πολύ τα ακίνητα και γενικά όσο δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά θα γίνει το έλα να δεις 1
dionysg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 3 Άρι με 37.000€ ! Περιοχή ? Χρεποπούλου και Υπογείου γωνία. Προσωπικά σπίτι πριν το 1985-86 δεν θα κοίταζα μιας και εκείνη την περίοδο πέρασε ο πρώτος σοβαρός αντισεισμικός κανονισμός. Έψαχνα να βρω ακίνητο για εκμετάλλευση (επαρχία) και απογοητεύτηκα. 35 σελίδες ακίνητα στο spitogato και ΧΕ και μόνο ένα κατάφερα να διακρίνω. Οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα και τα προς διάθεση "οικονομικά" ακίνητα είναι παγίδα για αυτούς που δεν ξέρουν τι πρέπει να προσέξουν. Πάντως αν είχα ανάγκη για κατοικία σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά, όπου τα επιτόκια δανεισμού είναι στο χαμηλότερο σημείο (ιστορικά?) και οι τιμές δεν έχουν απογειωθεί. Ουσιαστικά το ενοίκιο είναι και δόση του στεγαστικού. Πλέον στις νέες κατασκευές με το σύστημα που ισχύει, οι τιμές θα είναι ανεβασμένες και όταν (είπαμε όταν ) εφαρμοστεί και το 24% φπα, το ενοικιο θα είναι μονόδρομος, εκτός και αν οι τράπεζες αλλάξουν τακτική και αυξήσουν τα ποσά που εγκρίνουν.
pavlovic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, dionysg είπε Χρεποπούλου και Υπογείου γωνία. Προσωπικά σπίτι πριν το 1985-86 δεν θα κοίταζα μιας και εκείνη την περίοδο πέρασε ο πρώτος σοβαρός αντισεισμικός κανονισμός. Έψαχνα να βρω ακίνητο για εκμετάλλευση (επαρχία) και απογοητεύτηκα. 35 σελίδες ακίνητα στο spitogato και ΧΕ και μόνο ένα κατάφερα να διακρίνω. Οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα και τα προς διάθεση "οικονομικά" ακίνητα είναι παγίδα για αυτούς που δεν ξέρουν τι πρέπει να προσέξουν. Πάντως αν είχα ανάγκη για κατοικία σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά, όπου τα επιτόκια δανεισμού είναι στο χαμηλότερο σημείο (ιστορικά?) και οι τιμές δεν έχουν απογειωθεί. Ουσιαστικά το ενοίκιο είναι και δόση του στεγαστικού. Πλέον στις νέες κατασκευές με το σύστημα που ισχύει, οι τιμές θα είναι ανεβασμένες και όταν (είπαμε όταν ) εφαρμοστεί και το 24% φπα, το ενοικιο θα είναι μονόδρομος, εκτός και αν οι τράπεζες αλλάξουν τακτική και αυξήσουν τα ποσά που εγκρίνουν. ισως στα επομενα 2 χρονια να πεσουν και αλλο οι τιμες των ακινητων
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, dionysg είπε όπου τα επιτόκια δανεισμού είναι στο χαμηλότερο σημείο Tελείως εγκυκλοπαιδικά πόσο είναι τα επιτόκια στεγαστικών στην Ελλάδα και ποιος ο βασικός παράγοντας για έγκριση του δανείου;
dionysg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είμασταν στο 2008 θα συμφωνούσα. Στην χειρότερη να μείνουν στάσιμα. Καινούργια είναι μετρημένα στο χέρι, όπου η ζήτηση τα απορροφά και στα μεταχειρισμένα δεν υπάρχει πίεση για να πάρουν κεφάλαια πίσω. Τα ενοίκια έπεσαν? Μόνο παροδικά στα φοιτητικά ακίνητα. Τριάρια και τεσσάρια έχουν γίνει ανάρπαστα. 10 λεπτά πριν, Speculoos είπε Tελείως εγκυκλοπαιδικά πόσο είναι τα επιτόκια στεγαστικών στην Ελλάδα και ποιος ο βασικός παράγοντας για έγκριση του δανείου; Φίλος που ρώτησε Εθνική του είπαν 2,8% σταθερό για 20 χρόνια. Το ότι δεν προσφέρουν όλες οι τράπεζες σταθερό με παραξένεψε. Του ζήτησαν εισοδήματα 3 ετιας και αν θα υπάρχει τριτεγγυητής. Αποτι γνωρίζω τα πετάνε όλα σε μια φόρμουλα και οτι βγάλει σου δίνουν (με επιφύλαξη για το τελευταίο). Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από dionysg 1
pavlovic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, dionysg είπε Αν είμασταν στο 2008 θα συμφωνούσα. Στην χειρότερη να μείνουν στάσιμα. Καινούργια είναι μετρημένα στο χέρι, όπου η ζήτηση τα απορροφά και στα μεταχειρισμένα δεν υπάρχει πίεση για να πάρουν κεφάλαια πίσω. Τα ενοίκια έπεσαν? Μόνο παροδικά στα φοιτητικά ακίνητα. Τριάρια και τεσσάρια έχουν γίνει ανάρπαστα. Φίλος που ρώτησε Εθνική του είπαν 2,8% σταθερό για 20 χρόνια. Το ότι δεν προσφέρουν όλες οι τράπεζες σταθερό με παραξένεψε. Του ζήτησαν εισοδήματα 3 ετιας και αν θα υπάρχει τριτεγγυητής. Αποτι γνωρίζω τα πετάνε όλα σε μια φόρμουλα και οτι βγάλει σου δίνουν (με επιφύλαξη για το τελευταίο). Εγω βλεπω οτι στις υποβαθμισμενες περιοχες οτι τα ανακαινιζουν πληρως για να τα πουλησουν. Βεβαισ ε αυτο δεν ξερεις τι επιφυλλασει το μελλον. Μπορει να αναβαθμιστουν οι περιοχες
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dionysg είπε Φίλος που ρώτησε Εθνική του είπαν 2,8% σταθερό για 20 χρόνια. Το ότι δεν προσφέρουν όλες οι τράπεζες σταθερό με παραξένεψε. Του ζήτησαν εισοδήματα 3 ετιας και αν θα υπάρχει τριτεγγυητής. Αποτι γνωρίζω τα πετάνε όλα σε μια φόρμουλα και οτι βγάλει σου δίνουν (με επιφύλαξη για το τελευταίο). Ευχαριστώ, με τσίγκλισε το "χαμηλότερο επιτόκιο ever" και ήθελα να το συγκρίνω με αυτό του Βελγίου όπου επίσης τα επιτόκια είναι τρομερά χαμηλά. Βέβαια η κατάσταση στην κτηματομεσιτική αγορά είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτή που επικρατεί στην Ελλάδα οπότε και οι προϋποθέσεις αλλάζουν. Πάντως το σταθερό επιτόκιο, αν και όχι σε τόσο υψηλά επίπεδα σαν το 2,8%, είναι πλέον σχεδόν κανόνας και εδώ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από Speculoos
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Τα ακινητα θα πεσουν στην επομενη διετια. Μη βιαζεστε να κανετε αγορες αμεσα. Και εγω βιαζομιυν μεχρι χτες αλλα μου ειπε φιλος μου μεσιτης να το τρεναρω. Γενικα, στην Αθηνα τροαρι με 37χιλ δυσκολα βρισκεις παντως. Σε επαρχια ή σε νησι ναι. Ας ελπισουμε οι τιμες των ακινητων να πεσουν σε επιπεδα 2014 Και γω πίστευα ότι θα πέσουν τέλη του 20 με αρχές του 21, έστω και λίγο, αλλά διαψεύστηκα. Άντεξαν μια χαρά (δεν έπεσαν) και σιγά σιγά οι τιμές θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα.
AristidisZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, dionysg είπε Φίλος που ρώτησε Εθνική του είπαν 2,8% σταθερό για 20 χρόνια. Το ότι δεν προσφέρουν όλες οι τράπεζες σταθερό με παραξένεψε. Του ζήτησαν εισοδήματα 3 ετιας και αν θα υπάρχει τριτεγγυητής. Αποτι γνωρίζω τα πετάνε όλα σε μια φόρμουλα και οτι βγάλει σου δίνουν (με επιφύλαξη για το τελευταίο). Είσαι σίγουρος ότι είναι σταθερό για 20 έτη ; Μου φαίνεται εξαιρετικά χαμηλό 42 λεπτά πριν, kirileman είπε Και γω πίστευα ότι θα πέσουν τέλη του 20 με αρχές του 21, έστω και λίγο, αλλά διαψεύστηκα. Άντεξαν μια χαρά (δεν έπεσαν) και σιγά σιγά οι τιμές θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα. Το ίδιο βλέπω και εγώ δυστυχώς, μια μικρή κοιλιά ίσως μέχρι τέλος του έτους και του χρόνου προς τα πάνω
tarantules Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, pavlovic είπε Επειδή τώρα θα αρχίζουμε να ζούμε τη πραγματική κρίση που άφησε ο κορωναιος, πιστεύω ότι θα πέσουν πάρα πολύ τα ακίνητα και γενικά όσο δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά θα γίνει το έλα να δεις Έχει να γίνει τέτοιο πατιρντί που θα σου τα δίνουν εντελώς τζάπα.Μη σου πω οτι θα σε πληρώνουν να τα πάρεις και εσύ θα τους κάνεις και τον δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα