efkar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 καλησπέρα, αναζητώ τζαμάκι προτατευτικό για την οθόνη iphone se 2020 συγκεκριμένα επειδή είανι κάπως καμπυλωμένη η οθόνη του κινητού δημιουργείται αυτό που λένε halo effect γύρω γύρω οπότε δεν αναζητώ οποιοδήποτε τζαμάκι αλλά κάποιο που να μην αφήνει αυτο το κενό γύρω γύρω τι προτάσεις υπάρχουν;
SeNNinhA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, efkar είπε καλησπέρα, αναζητώ τζαμάκι προτατευτικό για την οθόνη iphone se 2020 συγκεκριμένα επειδή είανι κάπως καμπυλωμένη η οθόνη του κινητού δημιουργείται αυτό που λένε halo effect γύρω γύρω οπότε δεν αναζητώ οποιοδήποτε τζαμάκι αλλά κάποιο που να μην αφήνει αυτο το κενό γύρω γύρω τι προτάσεις υπάρχουν; Full cover 3D λέγονται. Πάρε κάτι με full glue σε όλη την οθόνη για να μην έχεις προβλήματα. Προσωπικά επιλέγω τα λίγο πιο χοντρα στα 3mm μιας και συνήθως κάθονται καλύτερα αλλά εχουν και κατά κανόνα καλύτερη επιφάνεια στην αφή τους. Θα βρεις πολλά μιας και είναι ίδια με τα iPhone 7-8. Θα σου αφήνει ένα πολύ πολύ μικρό κενό στην άκρη (δύσκολο να το ξεχωρίσεις) το οποίο βολεύει για τις θήκες με τις οποίες δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μου ξεκολλανε το τζαμακι. Υπολόγισε γύρα στα 12€ για κάτι ποιοτικό αν και έχουν πέσει πια ίσως και στα 8€. Προσοχή. Υπάρχουν 3D full cover που αφήνουν κάπως μεγαλύτερο κενό γύρω γύρω που προσωπικά δεν μου αρέσει. Οπότε έχω καταλήξει να αγοράζω μόνο επί τόπου βλέποντας το τζαμακι πάνω στο κινητό μου. Δεν έχει νόημα να λέμε μάρκες μιας και υπάρχουν παντού διάφορες. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 1
stark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, efkar είπε καλησπέρα, αναζητώ τζαμάκι προτατευτικό για την οθόνη iphone se 2020 συγκεκριμένα επειδή είανι κάπως καμπυλωμένη η οθόνη του κινητού δημιουργείται αυτό που λένε halo effect γύρω γύρω οπότε δεν αναζητώ οποιοδήποτε τζαμάκι αλλά κάποιο που να μην αφήνει αυτο το κενό γύρω γύρω τι προτάσεις υπάρχουν; Το καλοκαίρι αγόρασε το κινητό η αδερφή μου, πήγαμε στο Πλαίσιο, μας πρότειναν αυτά που εμπορεύονται εκεί (full cover 3D όπως ανέφερε και ο SeNNinhA και νομίζω είναι αυτό) και μας το πέρασαν εκεί οι ίδιοι. Συμβουλή: αν πας εκεί τελικά, όταν στο περάσουν, μη βιαστείς να φύγεις. Αρχικά παρατήρησα ότι σε ένα σημείο στην άκρη δεν είχε κάτσει 100% καλά, το είπα στον υπάλληλο, το έβγαλε αμέσως, το μετακίνησε ένα χιλιοστό προς μια κατεύθυνση και τότε μπήκε τέλεια και έχει μείνει άψογο χωρίς κανένα θέμα ως τώρα.
zaccki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ρίξε μια ματιά και στη λύση της spigen https://www.skroutz.gr/s/23794360/Spigen-AlignMaster-Full-Face-Tempered-Glass-Black-iPhone-SE-2020-8-7.html
efkar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 σας ευχαριστώ οπότε κοιτάζω κάτι σχετικό με αυτά τα δύο που μου δείξατε παραπάνω stark και zaccki και αυτό ας πούμε; https://the-istore.gr/esr-tempered-glass-full-cover-black-iphone-7-8-se με μπέρδεψαν κάτι 2.5D . 3D, 5D κλπ
zaccki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ναι και το ESR ειναι αξιολογη επιλογή. Να έχεις γενικά όμως στο νου οτι όσο καλά και να είναι αυτά τα full cover protectors, είναι σχετικά εύκολο να ξεκολλήσουν πχ βγάζοντας τη θήκη. Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο https://www.spigen.com/collections/iphone-se-2020/products/iphone-se2020-8-7-screen-protector-ez-fit-glas-tr-slim-ver-2?variant=32521758670895 αλλά αυτά είναι γούστα. Διάλεξε μια καλή μάρκα και είσαι έτοιμος!
SeNNinhA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zaccki είπε Ναι και το ESR ειναι αξιολογη επιλογή. Να έχεις γενικά όμως στο νου οτι όσο καλά και να είναι αυτά τα full cover protectors, είναι σχετικά εύκολο να ξεκολλήσουν πχ βγάζοντας τη θήκη. Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο https://www.spigen.com/collections/iphone-se-2020/products/iphone-se2020-8-7-screen-protector-ez-fit-glas-tr-slim-ver-2?variant=32521758670895 αλλά αυτά είναι γούστα. Διάλεξε μια καλή μάρκα και είσαι έτοιμος! 1ον μια χαρά εφαρμόζουν όσα είναι full glue και όχι μόνο στην άκρη. Έβαζα και έβγαζα τις θήκες και ούτε κιχ δεν μου έκανε τόσα χρόνια ούτε ένα από αυτά. 2ον αυτου του τύπου τα τζαμακια που δείχνεις είναι απολύτως απαράδεκτα σαν αίσθηση και χάνεις και αρκετή οθόνη. Είναι δε συνήθως κακής ποιότητας και στην αίσθηση αλλά και σαν υλικό και πάχος. Προτιμώ να μην βαλω καν. Αν και είναι προσωπικό θέμα αυτο Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 1
zaccki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε 1ον μια χαρά εφαρμόζουν όσα είναι full glue και όχι μόνο στην άκρη. Έβαζα και έβγαζα τις θήκες και ούτε κιχ δεν μου έκανε τόσα χρόνια ούτε ένα από αυτά. 2ον αυτου του τύπου τα τζαμακια που δείχνεις είναι απολύτως απαράδεκτα σαν αίσθηση και χάνεις και αρκετή οθόνη. Είναι δε συνήθως κακής ποιότητας και στην αίσθηση αλλά και σαν πάχος υλικού. Προτιμώ να μην βαλω καν. Αν και είναι προσωπικό θέμα αυτο Ακριβως όπως το είπες - είναι καθαρά προσωπική οπτική και συμφωνώ μαζί σου. Η δική μου εμπειρία με τα full δεν είναι καλή (σε διάφορες συσκευές) + του ότι δεν είναι του γούστου μου. Στο iPhone X έχω το τζαμάκι της Belkin που τοποθετούν στα επίσημα stores και στο iPhone 7 της δουλειάς το τζαμάκι της spigen που παρέθεσα πριν. Το απαράδεκτα σαν αίσθηση και το οτι χάνεις αρκετή οθόνη εξαρτάται από την ποιότητα του glass και κυρίως από τη συσκευή. Στο iPhone X πχ όπως και στο iPhone 7 (παρόμοιο με το SE του θέματος) δεν χάνεις καθόλου οθόνη. Σε ένα P30 Pro για παράδειγμα ναι, εκεί πας σε άλλες λύσεις.
stark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Να συμπληρώσω κι εγώ ότι όταν πήγαμε στο Πλαίσιο με την αδερφή μου για το SE 2020 της, είχα προνοήσει και είπα στην υπάλληλο ότι θέλω να βρούμε τζαμάκι και θήκη που δεν θα το "βγάζει". Και αυτό ακριβώς μας βοήθησε να κάνουμε, δηλαδή πρώτα μας διαβεβαίωσε ότι ταιριάζουν αυτά που διαλέξαμε και το είδαμε και στην πράξη. Διότι συχνά - με συγκεκριμένες θήκες που έχουν πολύ γυριστά άκρα στο πλαίσιο - το full cover 3D τζαμάκι σηκώνεται και δημιουργείται θέμα.
efkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις απαντήσεις τελιά κατέληξα σε τζαμάκι κυρτωμένο γιατίδεν μου αρέσει το full cover
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα