mihanikos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι να αναστατωθεί ο ενοικιαστής για κάτι που δεν έχει όφελος; Έχει όφελος, τον υπόλοιπο χρόνο που θα μένει. Δεν είναι και η τρελή αναστάτωση μια μέρα να βάλει τέντες και δύο να αλλάξει κουφώματα. Γι αυτό ανέφερα πριν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας. Αν ο ενοικιαστής αρνηθεί μπορεί ο ιδιοκτήτης να φέρει τους μαστορους να μετρήσουν και με το που θα φύγει να τα έχουν έτοιμα και να τα βάλουν.
SPYRER_007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, mihanikos1 είπε Έχει όφελος, τον υπόλοιπο χρόνο που θα μένει. Δεν είναι και η τρελή αναστάτωση μια μέρα να βάλει τέντες και δύο να αλλάξει κουφώματα. Γι αυτό ανέφερα πριν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας. Αν ο ενοικιαστής αρνηθεί μπορεί ο ιδιοκτήτης να φέρει τους μαστορους να μετρήσουν και με το που θα φύγει να τα έχουν έτοιμα και να τα βάλουν. Έχεις αλλάξει κουφώματα να δεις τι χώμα και σκονη βγάνει και τι χαμός γίνεται 3
StamTheMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Δλδ αν δεν ήταν να φύγεις και σε έπερνε μια μέρα και σου έλεγε αποφάσισα να αλλάξω κουφώματα η να βάλω τέντες θα έλεγες όχι; θα απαντήσω μόνος μου, θα δεχοσουν γιατί είναι κάτι που θα ήταν για όφελος σου. Τώρα γιατί να αρνηθείς; αν όλα τα χρόνια η συνεργασία σας ήταν καλή γιατί να μην τον εξυπηρετήσεις, άσχετα τι θέλει να κάνει με το σπίτι μετά. 2 εντελώς διαφορετικες καταστασεις. Μην τα μπερδευεις.
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 56 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Έχεις αλλάξει κουφώματα να δεις τι χώμα και σκονη βγάνει και τι χαμός γίνεται Άσχετο αλλά κανένας χαμός δεν γίνεται. Εκτός αν είναι ξύλινα. Αλουμίνια βγάζεις κουμπώνεις φεύγεις, το χω κάνει αυτό. Στο θέμα μας σαν ενοικιαστής αν δεν έχεις τέτοιο όρο δεν δέχεσαι τίποτα. Εκτός αν είσαι εσύ άνετος με το όλο θέμα.
Typhoon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ακόμα και εγώ που θα ήμουν άνετος, θα ήμουν άνετος μόνο αν ήμουν επίσης και εργένης. Αν έχεις παιδιά και τέτοια, δεν γίνεται τέτοια φάση στο σπίτι σου όσο μένεις. 1
james01gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 η τέντα είναι το εύκολο. 1-2 ημέρες και οκ. αλλά το θέμα είναι. άνοιγε πόρτες, κλείσε πόρτες, θα έρθουν τα μαστόρια, μπες βγες με τα καθαρότατα παπούτσια που θα έχουν, εσύ θα πρέπει να είσαι απίκο για να μην σου κάνουν ζημιά με το κουβάλημα, τρύπημα κτλ. απλά ωραία και καθαρά,δεν αφήνεις κανέναν. τον χαμό που θα σου κάνουν οι μάστορες, αν δεν τον έχεις ζήσει, δεν το καταλαβαίνεις. για τις κάσες που θέλουν να αλλάξουν, θα δεις τι έχει να γίνει. κοψίματα, χτυπήματα (όσο και μάστορας να είναι ο άλλος, δεν υπάρχει περίπτωση η κάσα να κάτσει κουτί, όλο και κάτι θα φεύγει)... 1
HALF EVIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Κατηγορηματικά όχι. Χειμωνιάτικα να έχεις μαστόρους μέσα έξω με κορονοιό , σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκονισμα, δέσμευση να είσαι παρών, τι συζητάμε τώρα. Ας μπει είκοσι μέρες αργότερα μέσα. 2
topaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Τόσο καιρό γιατί δεν τα έφτιαχνες ρε μάγκα και έμενα εγώ με τα ρημάδια; ούτε καν, μια που το είπε μια που το ξέχασε κιόλας. Ημαρτον 1
sargyrop81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Εννοείται ότι είναι δικαίωμά σου να μην του επιτρέψεις να κάνει εργασίες κατά τη διάρκεια που μισθώνεις. Δε σου κάνει χάρη που μένεις, πληρώνεις το ενοίκιο και έχεις δικαίωμα στην ψυχική ηρεμία και τη διάθεση του χρόνου σου όπως επιθυμείς. Θα κάθεσαι εσύ μέσα για να περιμένεις τα συνεργεία του?? Τις εργασίες να τις κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου.
k_w_t Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ειναι καθαρα δικη αποφαση εαν θα τον αφησεις. 1ον) Και στο συμφωνητικο να υπαρχει ορος συνηθως ειναι για ελεγχο ή ολιγολεπτη επιδειξη του σπιτιου λιγο πριν το ξενοικιασεις παντα σε συννενοηση με ραντεβου. 2ον) Ζουμε σε περιοδο ειδικων συνθηκων που λογο κορονοϊου μπορεις να αρνηθεις και τα παραπανω. Οτιδηποτε και να σου πει ο ιδιοκτητης μπορεις να πεις οτι εισαι ατομο υψηλου κινδυνου κτλ οπως και εαν υπαρχει κανενας αλλος περιεργος ορος στο συμβολαιο αγνοησε τον απλα.
mihawk88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κύριοι.
archer100 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φυσικά και όχι. Εκτός αν αποκομίσεις κάποιο όφελος από όλο αυτό, πχ μείωση ενοικίου, κλπ Αν οι εργασίες είναι μπελάς (χρόνος, φασαρία, βρωμιά, κλπ) δεν έχεις καμία υποχρέωση να το υποστείς αυτό. Αν πάλι είναι μικρός ο μπελάς, ας τις κάνει σε 1-2 μέρες αφού φύγεις, δε χάθηκε ο κόσμος. Αλλά για να το ζητάει, μάλλον το πρώτο είναι Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από archer100
SPYRER_007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Άσχετο αλλά κανένας χαμός δεν γίνεται. Εκτός αν είναι ξύλινα. Αλουμίνια βγάζεις κουμπώνεις φεύγεις, το χω κάνει αυτό. Επιδη και εγω το εχω κανει(αλλαξα αλουμινια απο αλουμινια)αυτη η λεπτη ασπρη σκονη που εισχωρει σε καθε χαραμαδα και επιπλο ειναι η μεγαλυτερη απελπισια.Και αντε εμενα ειναι δικο μου ο αλλος γιατι να το ανεχτει και να βγαζει σκονη μια βδομαδα...........Αμα μιλαμε και για μεσοπορτες μαματα............ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από SPYRER_007 1
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, k_w_t είπε Ειναι κλασσικο κολπο το ιδιοκατοικηση.. Εβγαλε ο ιδιοκτητης την πεθερα μου για ιδιοκατοικηση 8 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο . Εβαλε στο taxis στην λυση συμβολαιου στα σχολια την διακοπη συμβολαιου λογο ιδιοκατοίκησης και μας επαιρνε τηλεφωνο γιατι το καναμε αυτο... 5 μηνες μετα δεν εχει μπει κανενας μεσα..... Και καλα το καιγοταν να μεινει..... Σας έπαιρνε τηλέφωνο γιατί κάνατε τι; Και ποιος έβαλε στο taxis στην λύση συμβολαίου στα σχόλια την διακοπή; Και σε ποιανού το taxis; Μόνο εγώ δεν κατάλαβα; Υποκείμενα παιδιά μην ξεχνάτε τα υποκείμενα... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
k_w_t Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ είπε Σας έπαιρνε τηλέφωνο γιατί κάνατε τι; Και ποιος έβαλε στο taxis στην λύση συμβολαίου στα σχόλια την διακοπή; Και σε ποιανού το taxis; Μόνο εγώ δεν κατάλαβα; Υποκείμενα παιδιά μην ξεχνάτε τα υποκείμενα... Ο λογιστης της πεθερας μου εβαλε στα σχολια την λυση συμβολαιου λογο ιδιοκατοικησης. Μας πηρε ο ιδιοκτητης να μας ρωτησει γιατι το γραψαμε αυτο. Μαλλον ηθελε να το νοικιασει αλλου ή το ηθελε για airbnb και φοβηθηκε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα