dinma440 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατά καιρούς κρατιέμαι να γράψω κάτι για διάφορους χρήστες του insomnia και για τις τιμές που πουλάνε τα parts τους. Αναγνωρίζω ότι ο καθένας είναι ελέυθερος να αποτιμήσει τον εξοπλισμό του και να τον πουλήσει στην τιμή που πιστεύει. Αν βρει δε και αγοραστή, μαγκιά του. Να υπάρχει όμως ρε παιδιά και λίγη κοινή λογική. Ορμώμενος από τιμή που είδα για CPU τετραετίας ο οποίος πωλείται σε τιμή 170 ευρώ, καταθέτω τα παρακάτω: i5-9400f καινούργιος μαζί με budget μητρική ASROCK : Σύνολο 177,76 ευρώ. Και μιλάμε για επεξεργαστή μία γενιά πίσω και όχι τρεις, με μεγαλύτερες δυνατότητες τόσο γενικά, όσο και single thread. Συμπέρασμα, αφ' ενός οι πωλητές προσγειωθείτε, αφ' ετέρου οι αγοραστές προσέχετε τι και σε τι τιμές αγοράζετε. Ίσως σε μία προσπάθεια να εκμεταλευτείτε τα υπάρχοντα parts σας να προβείτε σε μία πολύ αποτυχημένη και υπερτιμημένη αγορα. Αυτά. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από dinma440 1
filip123go Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, dinma440 είπε Αναγνωρίζω ότι ο καθένας είναι ελέυθερος να αποτιμήσει τον εξοπλισμό του και να τον πουλήσει στην τιμή που πιστεύει. Αν βρει δε και αγοραστή, μαγκιά του. Εκεί σταματάει το όλο θέμα. Και δεν είναι όλοι έτσι. Αντιθέτως έψαχνα για έναν φίλο gpu αυτή το διάστημα και υπήρχαν κάποιες πολύ καλές προσφορές. Απλά πρέπει να τις προλαβαίνεις γιατί εξαφανίζονται κατευθείαν. Αν ο άλλος πουλάει 10 και 20 ευρώ κάτω από την τιμή καινούριου προφανώς και δεν θα το αγοράσει κανένας. 1
eyw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είμαστε όλοι σχετικοί με generations και performace και τιμές και αξία μεταπώλησης και το χρηματιστήριο των μεταχειρισμένων στις αγγελίες. Υπάρχει νήμα για γενικές συμβουλές και εκτιμήσεις, οι περισσότεροι παίρνουν μια γνώμη, περίπου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από eyw
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα το πάμε έτσι και τον Ryzen 5 2600 που τον δίνουν στα 90ε, ο i5 θα έπρεπε να πωλείται κάνα 70άρι αφού είναι κατώτερης απόδοσης. Τι πληθωρισμός είναι αυτός... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
handsomegamer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 δεν εχω καταλάβει ακριβώς το λόγο ύπαρξης του Post (δηλαδη ξερω, βλέπω την απογοήτευση στα μάτια του TS, ακομα και αν δεν τον βλεπω στη πραγματικότητα) αλλα τέλος πάντων. εγω φιλε μου θα σου δώσω ενα πολυ ωραιο παραδειγμα: πριν 2 βδομάδες πούλησα ενα laptop asus ~820€ περίπου. Το είχα αγοράσει μια τρελή τρελή Κυριακή (αν κατάλαβες) στα 919€ χωρίς λογισμικό, το Φεβρουάριο. Σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών το εβρισκες απο 1200 εως 1500. Specs: 15.6', Ryzen 7, gtx 1660ti, 16gb ram, 512gb m.2, 120hz panel. Εννοειται στη κουτα του, με ζελατίνες, χαρτιά, παρελκόμενα, αποδειξη οπως θα επρεπε να ειναι ολα. Το laptop btw ερχοταν χωρις λογισμικο, και του πέρασα windows10 pro. Το ειχα στις αγγελίες θυμάμαι για τουλάχιστον 2 μήνες, δε το χρησημοποιούσα, θα το έπαιρνα μαζί μου στη σεζόν, οταν θα πήγαινα για δουλειά αλλα τελικά δεν πηγα ποτέ. Σε συτο το σημειο να ευχαριστησω τον Covid για τη μη-συνεισφορα του στα οικονομικά μου. Μολις μου εστειλε το παλικαρι οτι τον ενδιαφέρει, είδα οτι και αλλος πουλουσε το ιδιο Laptop στα 750 αν θυμαμαι καλα, αν οχι λιγότερα. Ειμαστε απο επαρχια, Κρητη, και εγω και ο αγοραστης. Ε και ευτυχώς μας βολεψε. Το παιδι μου εστειλε, μιλήσαμε, τα βρηκαμε, και μεσα σε 15 μέρες περιπου, γιατι ειχα και γω διαφορες δουλειες, το πηρε. μου εστειλε οτι ειναι ολα κομπλε. μαλιστα αν θες μπορεις να τον ρωτήσεις πως του το εστειλα, πως το πακέταρα και σε τι κατασταση το πηρε. Γενικα λοιπον, επειδη και μένα πολλα εχουν δει τα ματάκια μου, και την εχω "πατήσει", παντα κρατάω μια πισηνή για το τι αγοράζω και απο ποιον. Το οτι εγω το ειχα το laptop στη ΠΕΝΑ με όλη τη σημασία της λέξης, δε σημαίνει οτι και καποιος αλλος θα έκανε το ίδιο. Αυτα. ελπιζω να σας κρατησα το ενδιαφέρον μεχρι εδω, καλές πωλήσεις, και καλές αγορες εύχομαι! 6 ώρες πριν, dinma440 είπε Κατά καιρούς κρατιέμαι να γράψω κάτι για διάφορους χρήστες του insomnia και για τις τιμές που πουλάνε τα parts τους. Αναγνωρίζω ότι ο καθένας είναι ελέυθερος να αποτιμήσει τον εξοπλισμό του και να τον πουλήσει στην τιμή που πιστεύει. Αν βρει δε και αγοραστή, μαγκιά του.
conkal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις απο αυτους που δεν συμφερουν . πηγαινε παρακατω , η ζωη ειναι μικρη για να ασχολεισαι 1
stefanos_th Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 χαχα φιλε κλαιω. υπηρχε αγγελια που καποιος πουλουσε μια high-end socket775 καμια 700 ευρω και καποιος στις ερωτησεις τον τρολαρε. υπαρχουν αρκετοι τυποι που αγορασαν εναν υπολογιστη socket 1150 πριν 5-6 χρονια σε τιμη 500 ευρω και σημερα το πουλανε 490 και γραφουν '' παζαρια θα τρωνε deletion " ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα