rfrgtrh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Δεν είναι σίγουρος αν είναι η σωστή κατηγορία που γράφω αλλα εχω ενα πρόβλημα. Έχω φτιάξει ένα pc από το μηδέν και γενικά είχα Ενσύρματη(ethernet) σύνδεση και δεν είχα θέμα, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να κάνω ασύρματη σύνδεση μέσω αλλα δικτύων internet και στην αλλαγή προσαρμογέα σύνδεσης δεν υπάρχει το "Wifi". Επίσης από μια μικρή έρευνα που έκανα λέει ότι πρέπει να κατεβάσω server wireless πχ από την intel αλλα και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημα μου;
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, rfrgtrh είπε Καλησπέρα! Δεν είναι σίγουρος αν είναι η σωστή κατηγορία που γράφω αλλα εχω ενα πρόβλημα. Έχω φτιάξει ένα pc από το μηδέν και γενικά είχα Ενσύρματη(ethernet) σύνδεση και δεν είχα θέμα, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να κάνω ασύρματη σύνδεση μέσω αλλα δικτύων internet και στην αλλαγή προσαρμογέα σύνδεσης δεν υπάρχει το "Wifi". Επίσης από μια μικρή έρευνα που έκανα λέει ότι πρέπει να κατεβάσω server wireless πχ από την intel αλλα και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημα μου; Πως θα συνδεθείς ασύρματα ; υπάρχει wireless κάρτα δικτύου η όχι ;
rfrgtrh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Πως θα συνδεθείς ασύρματα ; υπάρχει wireless κάρτα δικτύου η όχι ; Όχι
infin1tyGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν έχει WiFi chipset η μητρική σου, πρέπει να πάρεις έναν WiFi adapter (είτε εσωτερικό με PCI, είτε εξωτερικό με USB). Μαγικά δεν γίνονται με software 😛
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, rfrgtrh είπε Όχι Τοτε πως θα συνδεθείς;Μαγικά;
rfrgtrh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αν δεν έχει WiFi chipset η μητρική σου, πρέπει να πάρεις έναν WiFi adapter (είτε εσωτερικό με PCI, είτε εξωτερικό με USB). Μαγικά δεν γίνονται με software 😛 Λάθος μου. Η μητρική έχει το chipset όπως είδα στα χαρακτηριστικά. Δεν ειμαι πολυ γνώστης γενικά με αυρο το πεδίο και δεν ειμαι απόλυτος αν με ρωτάτε κάτι αν είναι σωστό ή όχι. Εφόσον έχει το chipset τι κάνω; για να καταλάβεις στον προσαρμογέα δικτύου μου εμφανίζει μόνο το ethernet και οχι και το wifi(ασυρματο)
infin1tyGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Αν μπορείς, δώσε μας το μοντέλο της μητρικής. Έχεις δει να έχει κεραίες ή υποδοχές για κεραίες στο πίσω μέρος.
rfrgtrh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αν μπορείς, δώσε μας το μοντέλο της μητρικής. Έχεις δει να έχει κεραίες ή υποδοχές για κεραίες στο πίσω μέρος. Asrock Motherboard H370 Pro4 (H370/1151/DDR4)
infin1tyGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δεν διαθέτει WiFi. Θα πρέπει να αγοράσεις WiFi adapter.
rfrgtrh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Δεν διαθέτει WiFi. Θα πρέπει να αγοράσεις WiFi adapter. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; και πως μετά θα ενεργοποιήσω το wifi
FiLw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή και γω έψαχνα wifi adapter κατέληξα σε αυτόν το γράφω εδώ και σαν ιδέα αλλά περισσότερο μήπως τα παιδιά που γράψαν πριν έχουν άποψη για το συγκεκριμένο. edit: βέβαια από τη φώτο φαίνεται πως η μητρική σου έχει και μια "ειδική" θέση για wifi adapter και λεει και ποια μοντέλα είναι συμβατά (για τη συγκεκριμένη θέση) διορθώστε με αν γράφω χαζομάρα* Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από FiLw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα