MessengerOfGood Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μου έχει σπάσει τα νεύρα η Samsung UE32ES6100 που έχω στο υπνοδωμάτιο. Ενώ συνδέεται κανονικά ενσύρματα αλλά και ασύρματα στο Ιντερνετ, τα Apps δεν δουλεύουν και λένε ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ. Φοραει FW T-MST10PDEVC_2007.0 Υπάρχει κάποιο πιό τελευταίο και μπορώ να το κατεβάσω από κάπου;
Neo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Την κανεις ping? βαλε στατικη ip μηπως καπου εκει κομπλαρει.
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξέρω πώς να κάνω ping στην τηλεόραση. Έβαλα στατικη ΙΡ δείχνει στο τσεκάρισμα του δικτύου ότι έχει Ιντερνετ αλλά ούτε κάν μπαίνει στο smart hub. Με αύτοματο ΙΡ μπαίνει αλλά οι εφαρμογες του Smart Hub (π.χ. TED) λένε ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ. Γι αυτό νομίζω ότι είναι θέμα firmware...
manoskost Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 μπες αυριο το πρωι στο live chat της samsung και ρωτα τους.
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Έχω στείλει ερώτημα από το Σαββατο. Μου απάντησαν σήμερα άσχετα...
Neo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Εβαλες dns της google πχ? 8.8.8.8 η 1.1.1.1 της cloudflare.
teot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μου είχε τύχει σε LG... ο browser δούλευε αλλά όχι οι εφαρμογές.... Έφταιγε το firewall του router , ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.... άφηνε την πόρτα που δούλευε ο browser αλλά έκοβε τις υπόλοιπές πόρτες.... κατέβασα μια θέση το επίπεδο και δούλεψαν
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, teot είπε Μου είχε τύχει σε LG... ο browser δούλευε αλλά όχι οι εφαρμογές.... Έφταιγε το firewall του router , ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.... άφηνε την πόρτα που δούλευε ο browser αλλά έκοβε τις υπόλοιπές πόρτες.... κατέβασα μια θέση το επίπεδο και δούλεψαν Μήπως ξερεις πως κατεβάζω μια θέση το firewall στο Speedport Plus της Cosmote? Δεν μπορεσα να το βρώ... 11 ώρες πριν, Neo είπε Εβαλες dns της google πχ? 8.8.8.8 η 1.1.1.1 της cloudflare. Ναι δοκίμασα κα τα δύο αλλά μια απ' τα ίδια... Να πω εδώ ότι οι εφαρμογές ιντερνετικού ραδιοφώνου του Smart Hub δηλ. τα TuneIn και vTuner λειτουργούν κανονικά Επίσης και το "The Weather Network", αλλά όχι το Meteo. Ούτε το TED. Και κυρίως δεν δουλεύει το Netflix... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από MessengerOfGood
teot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Μήπως ξερεις πως κατεβάζω μια θέση το firewall στο Speedport Plus της Cosmote? Δεν μπορεσα να το βρώ... Δεν το ξερω το Speedport Plus . Στο Speedport Entry που έχω μόλις μπαίνεις έχει ξεκάθαρη επιλογή "firewall" και εκεί το αλλάζεις από το προεπιλεγμένο High στο Middle και μάλιστα λέει (Recommended) . Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από teot
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Eυχαριστώ παντως. Μάλλον η ΤV δεν είναι πια συμβατή με το Netflix. Παρα πολλές εφαρμογές που έχει στο Smart Hub δεν δουλευόυν. Τελίκα η Sony έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη.. Θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά αφού κάνω reset το password του Netflix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα