Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω τους thermaltake riing set ανεμιστήρες, 3 120mm και 3 140mm. Δεν συνδέονται στην μητρική και τους χειρίζεσαι μέσω του αντάπτορα της φωτογραφίας. Η ερώτηση μου είναι, αν μπορώ με κάποιο καλώδιο η κάποιο τρόπο να τους ενώσω ώστε να φωτίζουν και οι 6 ανεμιστήρες το ίδιο. Χειροκίνητα δυστυχώς δεν γίνεται διότι οι 3 14ρηδες αλλάζουν πιο γρήγορα χρώμα απο τους άλλους ,παρόλο που τους ενεργοποιώ ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

20180122165716_thermaltake_riing_12_led_rgb_120mm_3_packs.jpeg

20201011_132011.jpg

20201011_132019.jpg

Επεξ/σία από BAIA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλέπω δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το controller. Τα fans είναι pwm. Δοκίμασε ωστόσο από την μητρική να βάλεις το ίδιο ρεύμα και στα δύο (dc mode, βάλε 7,2v για αρχή). Αν παίζουν ίδια ταχύτητα καλός. Αν όχι, δοκίμασε να δόσεις παραπάνω ρεύμα σε αυτό που παίζει πιο αργά. 

Έχω μια υπόννοια ότι η ταχύτητα rgb πάει με το rpm

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε

βλέπω δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το controller. Τα fans είναι pwm. Δοκίμασε ωστόσο από την μητρική να βάλεις το ίδιο ρεύμα και στα δύο (dc mode, βάλε 7,2v για αρχή). Αν παίζουν ίδια ταχύτητα καλός. Αν όχι, δοκίμασε να δόσεις παραπάνω ρεύμα σε αυτό που παίζει πιο αργά. 

Έχω μια υπόννοια ότι η ταχύτητα rgb πάει με το rpm

To δοκίμασα. οι 140mm είχαν 523 στροφές και οι 120mm γύρω στις 600. 7.2 v και οι 6. Δοκίμασα να ανεβάσω παραπάνω τους 120mm αλλά πάλι οι 140 είναι πιο γρήγοροι στο φωτισμό. Δοκίμασα να τους ξεκινήσω και χειροκίνητα με διαφορά 2 δευτερολέπτων αλλά πάλι οι 14αρηδες (παρότι γυρίζουν πιο αργά), φωτίζουν πιο γρήγορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BAIA είπε

To δοκίμασα. οι 140mm είχαν 523 στροφές και οι 120mm γύρω στις 600. 7.2 v και οι 6. Δοκίμασα να ανεβάσω παραπάνω τους 120mm αλλά πάλι οι 140 είναι πιο γρήγοροι στο φωτισμό. Δοκίμασα να τους ξεκινήσω και χειροκίνητα με διαφορά 2 δευτερολέπτων αλλά πάλι οι 14αρηδες (παρότι γυρίζουν πιο αργά), φωτίζουν πιο γρήγορα.

υπάρχει το rbg controller plus στα 27 ευρώ, δεν ξέρω όμως αν θα κάνεις δουλειά + αν αξίζει. 

ρώτα και εδώ αν θες https://www.reddit.com/r/pcmods/

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

υπάρχει το rbg controller plus στα 27 ευρώ, δεν ξέρω όμως αν θα κάνεις δουλειά + αν αξίζει. 

ρώτα και εδώ αν θες https://www.reddit.com/r/pcmods/

Ούτε με τον 14αρη του τροφοδοτικού δε συμβαδίζουν. Άλλα ντ' άλλων παρόλο που τα ξεκινάω μαζί.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Αν κάποιος ξέρει αν θα δουλέψουν με τον controller ας γράψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...