dimrigin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Το τελευταίο διάστημα μετά από την δοκιμή του IOS και όντας χρόνια χρήστης Android σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω καο πάλι στο λειτουργικό ωστόσο δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για να προβώ σε αλλαγή ως προς την καμερα και την μπαταρία που είναι από τα βασικά που με ενδιαφέρουν . Παραθέτω την φόρμα αγοράς smartphone 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Θα προτιμούσα κάποια ανταλλαγή ατο φόρουμ διαφορετικά μέχρι max 600 ευρώ με δυνατότητα από φορολόγησης 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Δεν υπάρχει προτίμηση 5) Μέγεθος οθόνης; 6,5-6,7 ίντσες 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Πολύ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;Πολύ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android Οι συσκευές που έχω δει μέχρι τώρα είναι σε μεταχειρισμένα S20+,Note 10 Plus,One Plus 8 και καινουρια το mi10 Ευχαριστω Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από dimrigin
Neural_handshake Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 κατσε στα αυγα σου εκτος κ αν εχεις λεφτα για πεταμα
dimrigin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε κατσε στα αυγα σου εκτος κ αν εχεις λεφτα για πεταμα Λεφτά παραπάνω δεν σκέφτομαι να χαλάσω max ενα 40ρι-50ρι όπως γράφω απλά το android νομίζω σαν χρήση με ικανοποιούσε περισσότερο αλλά όπως γράφω βρίσκομασε σκέψεις και περιμένω τις γνώμες των μελών Σε ευχαριστώ πολύ
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Galaxy S20 FE 5G περίμενε να πέσει η τιμή του.
dimrigin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, chios είπε Galaxy S20 FE 5G περίμενε να πέσει η τιμή του. Είανι θεωρείς ανώτερω απο το plus στασυγκεκριμένα κομμάτια που εστιάζω?
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Και μόνο που φοράει snapdragon είναι ανώτερο, δεν θα κοιτούσα ποτέ κινητό με exynos.
dimrigin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, chios είπε Και μόνο που φοράει snapdragon είναι ανώτερο, δεν θα κοιτούσα ποτέ κινητό με exynos. Αυτό σίγουρα θα παίζει ρόλο στην μπαταρία από πτι διαβάζω αλλά οι κάμερες του;! Για το mi10 ποια είναι η γνώμη σ;
paris_chav Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimrigin είπε Αυτό σίγουρα θα παίζει ρόλο στην μπαταρία από πτι διαβάζω αλλά οι κάμερες του;! Για το mi10 ποια είναι η γνώμη σ; Οι καμερες του ειναι σχεδον ισαξιες με τα s20/s20 plus. Εχουν ιδιο κυριο φακο.
dimrigin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, paris_chav είπε Οι καμερες του ειναι σχεδον ισαξιες με τα s20/s20 plus. Εχουν ιδιο κυριο φακο. Το είδα και από κοντά σήμερα και μου άρεσε αρκετά.ίσως περιμέςνω να πέσει λιγάκι για να το πάρω καινούριο
paris_chav Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, dimrigin είπε Το είδα και από κοντά σήμερα και μου άρεσε αρκετά.ίσως περιμέςνω να πέσει λιγάκι για να το πάρω καινούριο Θα πεσει, βεβαια μην περιμενεις να γινει αυτο στις μεγαλες αλυσιδες. Στο σκρουτζ θα πεσει σιγουρα. Εκει υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι ελληνικο αλλά η σμαρτεκ το καλυπτει απ οπου κι αν ειναι μεσα απο την Ευρωπη
dimrigin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, paris_chav είπε Θα πεσει, βεβαια μην περιμενεις να γινει αυτο στις μεγαλες αλυσιδες. Στο σκρουτζ θα πεσει σιγουρα. Εκει υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι ελληνικο αλλά η σμαρτεκ το καλυπτει απ οπου κι αν ειναι μεσα απο την Ευρωπη Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το έχω στον νου μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα