Προς το περιεχόμενο

Cloud Gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω συνδρομή ή οποιοσδήποτε αλλος τροπος να μπορώ να παιζω τα παιχνίδια μου απ το λογαριασμο μου μεσω cloud στο tablet μου ή στο smartphone? 

Εχω ακούσει γία διαφορές υπηρεσίες, stadia, x cloud κτλπ αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχεί η δυνατότητα αυτη στη χώρα μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω συνδρομή ή οποιοσδήποτε αλλος τροπος να μπορώ να παιζω τα παιχνίδια μου απ το λογαριασμο μου μεσω cloud στο tablet μου ή στο smartphone?

Εχω ακούσει γία διαφορές υπηρεσίες, stadia, x cloud κτλπ αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχεί η δυνατότητα αυτη στη χώρα μας.

geforce now 5.50 το μηνα η συνδρομη.Υποστηριζει 220 παιχνιδια ειδικα απο ubisoft τα παντα.Κα8ε μηνα μπαινουν και αλλα παιχνιδια.Επισης εχει δικο του hardware που σημαινει οτι συσκευη και να εχεις στο τρεχει τουμπανο.Τελος μπορεις να περασεις αυτοματα την βιβλιοθηκη απο steam.

Επεξ/σία από thleorasakias
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/10/2020 στις 4:37 ΜΜ, thleorasakias είπε

geforce now 5.50 το μηνα η συνδρομη.Υποστηριζει 220 παιχνιδια ειδικα απο ubisoft τα παντα.Κα8ε μηνα μπαινουν και αλλα παιχνιδια.Επισης εχει δικο του hardware που σημαινει οτι συσκευη και να εχεις στο τρεχει τουμπανο.Τελος μπορεις να περασεις αυτοματα την βιβλιοθηκη απο steam.

Ναι οκ είναι καλή υπηρεσία όμως προυποθέτει να έχεις καλό ίντερνετ τουλάχιστον 100αρι... έχω 50αρα πήγα να το δοκιμάσω και μου έβγαζε οτι με τη σύνδεση που έχω υποστηρίζει μόνο 1600χ900 ανάλυση 60fps με 110 ping... οπότε αν δεν έχεις 100αρι και πάνω δύσκολα νομίζω.

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει και με 50άρα, το ping  δεν έχει σχέση με την ταχύτητα. Αντιγράφω από τη σελίδα  της Nvidia

INTERNET REQUIREMENTS
GeForce NOW requires at least 15Mbps for 720p at 60fps and 25 Mbps for 1080p at 60fps.
You’ll need to use a hardwired Ethernet connection or 5GHz wireless router.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georpapas είπε

Ναι οκ είναι καλή υπηρεσία όμως προυποθέτει να έχεις καλό ίντερνετ τουλάχιστον 100αρι... έχω 50αρα πήγα να το δοκιμάσω και μου έβγαζε οτι με τη σύνδεση που έχω υποστηρίζει μόνο 1600χ900 ανάλυση 60fps με 110 ping... οπότε αν δεν έχεις 100αρι και πάνω δύσκολα νομίζω.

Εχω κλεισει 5 μηνο στην υπηρεσια.Βαζεις eu central 3 και εισαι κομπλε και με το πινγκ γυρω στα 40.Με 50αρα ποτε δεν ειχα θεμα.Μονο αρνητικο ορισμενα παιχνιδια δεν υπαρχουν οπως resident evil 7.Αμα το συνδυασεις ομως με συνδρομη uplay+ τις ubisoft εισαι γεματος με δυνατα παιχνιδια far cry-division-assassin-watch dogs και αλλα τοσα.Α και το πιο σημαντικο μπορεις να παιξεις και free αλλα μια ωρα παιχνιδι και παλι στην αναμονη για οποιον θελει να το δοκιμασει πριν βαλει τα 5.50 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και το Shadow. Δικός σου υπολογιστής στο cloud. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται ενδιαφέρον για κάποιον που παίζει σποραδικά και δε θέλει να δώσει λεφτά για gaming pc

Επεξ/σία από beastgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, beastgr είπε

Υπάρχει και το Shadow. Δικός σου υπολογιστής στο cloud. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται ενδιαφέρον για κάποιον που παίζει σποραδικά και δε θέλει να δώσει λεφτά για gaming pc

Δεν υποστηριζει ελλαδα σε 1-2 χρονια θα ερθουν απο εδω και εαν το θυμηθουν.

Επεξ/σία από thleorasakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...