nikos_greece Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά ...έχω το α71 και ενώ βλέπω στο internet ότι έχει το ραδιόφωνο που δε θέλει internet από την εταιρία εμένα δε το έχει .ξερετε πως και που μπορώ να βρω ;;; 1
smpt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ραδιόφωνο είναι στις εφαρμογές στον φάκελο samsung. αν δεν μπορείς να το βρεις πήγαινε στις εφαρμογές ή στα settings και κανε search Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από smpt
CaptainChris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Σε συσκευές που προορίζονται για την ΕΕ απαγορεύεται να έχουν ραδιόφωνο FM. Μονο ραδιόφωνο DAB τα περισσότερα από αυτά έχουν και FM. Το γιατί ρωτήστε το στους Ευρωβουλευτές. 1
nikos_greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, SonGoku9519 είπε Τελικά το βρήκες?γιατί εγώ όχι Όχι φίλε δεν υπάρχει ..μάλλον είναι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω
vins Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Εγω πάντως στο A71 έχω κανονικά ραδιόφωνο, στο φάκελο με τις εφαρμογές Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα