elzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Έχω ένα φακελλο με πολλούς υποφακελλους μέσα. Θα ηθελα αυτούς τους υποφακελους να τους αλλάξω θέση δλγ να πάρω π. Χ. το τελευταίο φακελλο κ να τον βάλω πρώτο. Πως μπορώ να το κανω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, elzo είπε Έχω ένα φακελλο με πολλούς υποφακελλους μέσα. Θα ηθελα αυτούς τους υποφακελους να τους αλλάξω θέση δλγ να πάρω π. Χ. το τελευταίο φακελλο κ να τον βάλω πρώτο. Πως μπορώ να το κανω αυτο; Ανάλογα πως γίνεται η ταξινόμηση.Ή μπορείς και να την καταργήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Αν καταργήσω τη ταξινομισω μπορώ να αλλάξω σειρά; Την εχω κατά όνομα κ φθίνουσα αλλά δεν είναι καρα απόλυτη αλφαβητική σειρά για αυτο ρωραω αν μπορώ τους υποφ. που δεν είναι στη αλφαβ. Σειρά, αν μπορούσα να το κανω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, elzo είπε Αν καταργήσω τη ταξινομισω μπορώ να αλλάξω σειρά; Την εχω κατά όνομα κ φθίνουσα αλλά δεν είναι καρα απόλυτη αλφαβητική σειρά για αυτο ρωραω αν μπορώ τους υποφ. που δεν είναι στη αλφαβ. Σειρά, αν μπορούσα να το κανω εγώ. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπάρχει επιλιγη για να τη καταργήσω. Πως μπορώ να το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Eίμαι σίγουρος ότι υπήρχε,συγνώμη, δεν έχω και win μπροστά μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, elzo είπε Έχω ένα φακελλο με πολλούς υποφακελλους μέσα. Θα ηθελα αυτούς τους υποφακελους να τους αλλάξω θέση δλγ να πάρω π. Χ. το τελευταίο φακελλο κ να τον βάλω πρώτο. Πως μπορώ να το κανω αυτο; Ρώτα τον διμοιρίτη σου ή το δόκιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLw Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Θα μπορούσες να βάλεις στην αρχή του κάθε φακέλου 001 002 για να μπουν στη σειρά που θες. Αρκεί να μην δημιουργεί πρόβλημα αλλού(πχ υπάρχουν συντομεύσεις σε άλλα σημεία για αυτούς τους φακέλους κα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα