Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/10/2020 στις 5:32 ΜΜ, xsterg είπε

εμενα η μανα μου τα πλενει στο χερι και μετα τα βαζει και στο πλυντηριο πιατων...

Έτσι κάνουμε εμείς οι σιχασιαρες. Το πλυντήριο είναι για το γυάλισμα.

Οκ εντάξει στο περίπου έτσι κάνω κι εγώ. Τα ξεπλένω τόσο καλά που στο φίλτρο δεν μένει τίποτα. Τρίζουν και λάμπουν όλα. 

Φυσικά η ποιότητα του καθαριστικου, γυαλιστικου και αλατιού παίζουν ρόλο. 

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν θαμπωνουν σημαινει οτι θελει αποσκλυρηντικο αλατι.....

οταν τελειωνει το πλυντηριο δεν ανοιγουμε τη πορτα απλα κλεινουμε το διακοπτη on off....

τα καθαριστικα που υπαρχουν στο εμποριο απλα βγαλεις τη ταινια που εχουν στο πωμα και αναποδα στη πιατοθηκη τη κατω και θερμοκρασια 90 τουλαχιστον και πανω...εννοειται χωρις πιατα και

ποτηρια

οταν αδειαζουμε το πλυντηριο με χαρτι κουζινας καθαρισουμε γυρω το λαστιχο της πορτας και του πλυντηριου οπως και το φιλτρο μια φορα την εβδομαδα

αυτα απο προσωπικη εμπειρια 12 ετων με ενα bosch πλυντηριο 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι διαφανή πλαστικά τάπερ που έβαλα στο πλυντήριο έχουν γίνει κατακόκκινα, επίσης ένα άλλο πλαστικό μπλε έχει γεμήσει κοκκινίλα παντού σαν να το μουτζούροσα με μαρκαδόρο. Τώρα αυτά είναι καθαρά? μήπως δεν είχαν φτιαχτεί για το πλυντήριο? μου φαίνεται το powerball έκανε τη ζημιά. Μπορώ να φάω με αυτά? τα έβαλα και 2η φορά για πλύση και έγιναν πιο κόκκινα...Η κοκκινίλα δε φεύγει.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Tα τάπερ έχουν σήμανση συνήθως επάνω για το αν είναι κατάλληλα για κατάψυξη, μικροκύματα & πλυντήριο πιάτων...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Tα τάπερ έχουν σήμανση συνήθως επάνω για το αν είναι κατάλληλα για κατάψυξη, μικροκύματα & πλυντήριο πιάτων...

Το ένα τάπερ είχε σήμανση ότι είναι κατάλληλο για το πλυντήριο και βγήκε το πιο κόκκινο. Τα έχω ξαναβάλει στο πλυντήριο αρκετές φορές αλλά στα δύο τελευταία μου το κάνανε αυτό. Δε με νοιάζει αν χάσανε το χρώμα τους. Μπορώ να φάω με αυτά ή έχει τίποτα το επικύνδυνο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Το ένα τάπερ είχε σήμανση ότι είναι κατάλληλο για το πλυντήριο και βγήκε το πιο κόκκινο. Τα έχω ξαναβάλει στο πλυντήριο αρκετές φορές αλλά στα δύο τελευταία μου το κάνανε αυτό. Δε με νοιάζει αν χάσανε το χρώμα τους. Μπορώ να φάω με αυτά ή έχει τίποτα το επικύνδυνο?

Μπορείς να φας αλλά απέφυγε να τα ξαναβάλεις στο πλυντήριο και μην βάζεις μέσα πολύ ζεστά τρόφιμα.

Δημοσ.

@aizensama24 παίρνεις τηλέφωνο στην εταιρία , πολύ πιθανό να σου τα αλλάξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...