Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Nαι.

Πόσο δύσκολο να το δοκιμάσεις βρε φίλε;Πόσο;

Δε δοκιμάζω πράγματα που δε ξέρω και φοβάμαι ότι θα μου κάνουν κάποια ζημιά. Από τη δίκη μου οπτική γωνία με όσα ακούσει, τα παραπάνω μοιάζανε απαγορευτικά για το πλυντήριο οπότε πρώτα τα έβγαζα με σφουγγάρι και μετά τα έβαζα. Προφανώς δεν έχω εμπειρία σε οικιακές συσκευές και γενικά δουλειές καθαριότητας, ακόμη μαθαίνω. 

Για να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου, ότι ξέρω από μαγειρική ή καθαριότητα το έχω μάθει από συγγενείς γιατί ποτέ δε με ενδιέφερε να το ψάξω ιδιαίτερα μόνος και σπάνια ασχολιόμουν με αυτά τα πράγματα πριν ζήσω μόνος. Έχω παραπληροφορηθεί πολύ άσχημα σε πολλά πράγματα. Η μαγειρική μου έχει βελτιωθεί κάπως με προσωπική έρευνα. 

Επεξ/σία από aizensama24
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aizensama24 είπε

Δε δοκιμάζω πράγματα που δε ξέρω. Από τη δίκη μου οπτική γωνία με όσα ακούσει, τα παραπάνω μοιάζανε απαγορευτικά για το πλυντήριο οπότε πρώτα τα έβγαζα με σφουγγάρι και μετά τα έβαζα. Προφανώς δεν έχω εμπειρία σε οικιακές συσκευές και γενικά δουλειές καθαριότητας, ακόμη μαθαίνω. 

Για να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου, ότι ξέρω από μαγειρική ή καθαριότητα το έχω μάθει από συγγενείς γιατί ποτέ δε με ενδιέφερε να το ψάξω ιδιαίτερα μόνος και σπάνια ασχολιόμουν με αυτά τα πράγματα πριν ζήσω μόνος. Έχω παραπληροφορηθεί πολύ άσχημα σε πολλά πράγματα. Η μαγειρική μου έχει βελτιωθεί κάπως με προσωπική έρευνα. 

Δεν είναι πείραμα στο CERN βρε φίλε ,ένα πλυντήριο πιάτων είναι.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Δε δοκιμάζω πράγματα που δε ξέρω και φοβάμαι ότι θα μου κάνουν κάποια ζημιά. Από τη δίκη μου οπτική γωνία με όσα ακούσει, τα παραπάνω μοιάζανε απαγορευτικά για το πλυντήριο οπότε πρώτα τα έβγαζα με σφουγγάρι και μετά τα έβαζα. Προφανώς δεν έχω εμπειρία σε οικιακές συσκευές και γενικά δουλειές καθαριότητας, ακόμη μαθαίνω. 

Είναι πολύ καλό που το παλεύεις-μαθαίνεις-ενημερώνεσαι. Όλοι έχουμε πρόβλημα με την λάντζα. Είναι φυσιολογικό και κατανοητό. Εγώ το ξεπέρασα στο τέλος, όταν μετά το φαγητό ήθελα να χωνέψω και είδα πως αν κάνω την λάντζα μετά το φαγητό κάθε φορά, δεν θα μου πάρει πάνω από 3-5 λεπτά για 1-2 πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες, επειδή είναι φρέσκα και εν τέλει χωνευα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το βρήκα το πρόγραμμα λέγετε "intensive" for heavily soiled crockery. Μάλιστα λέει "you don't have to rinse under water". Τη πρώτη φορά που το είχα διαβάσει δεν είδα το "not". Θα τα βάλω όπως είναι και ο θεός βοηθός. Τσάμπα κουραζόμουν τόσο καιρό, μαζοχισμός...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή βάζεις σφουγγάρι και μετά τα βαζεις και στο πλυντήριο;Τι το θες το πλυντήριο τοτε;

Ξεπλυμα είναι να τα βάλεις κάτω απο την βρύση να φύγουν τα πολλά.

Βάλε μια λεκάνη και άσε τα μέσα να μουλιάζουν.

εμενα η μανα μου τα πλενει στο χερι και μετα τα βαζει και στο πλυντηριο πιατων...

Δημοσ.

2 φορές πλημένα δεν έχουν 100% κορονοιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πλυντήριο καταφέρει να πλύνει αυτά που έβαλα μέσα θα του κάνω άγαλμα και μπορεί τότε να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Ξέπλυνα λίγο αφάγωτα φαγητά και τίποτα περισσότερο. Είχα άπειρα άπλυτα 5-6 ημερών και μου πήρε 10 λεπτά να τα βάλω όλα μέσα. Άμα έκανα σφουγγάρι θα μου έπαιρνε ώρες και ο πόνος θα ήταν μεγάλος. Επίσης το άλλο κακό με το σφουγγάρι είναι ότι οι πάγκοι είναι μικροί, δε χωράει να τα βάλω πουθενά και πάντα με ζορίζει αυτό. Τώρα απλά τα έβαλα απευθείας μέσα.

Τι να πω.... αυτό το σπίτι είναι ένα μεγάλο tutorial για εμένα σε πράγματα με τα οποία δεν είχα ποτέ επαφή και το αστείο είναι ότι παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο. Δε πειράζει καλύτερα αργά παρά ποτέ. Αν κατακτήσω και τα βασικά....θα με βελτιώσει στη δουλειά μου. Θα μου επιστρέψει περισσότερο χρόνο και ίσως και υγεία. 

Αισθάνομαι μεγάλη αιδία για τους συγγενείς μου που χρόνια με παραπληροφορούν. Ευτυχώς μόνο σε αυτές τις καθημερινές δουλειές γιατί σε άλλα πράγματα δε μπορούσαν να μου πουν τίποτα, έπρεπε μόνος να τα ψάξω, βέβαια και εκεί με αποθάρηναν να το κάνω. "το σπρέι διώχνει τα μυρμίγκια και την άλλη μέρα βγαίνουν" "τα πιάτα θέλουν καλό ξέβγαλμα για το πλυντήριο και κάνω πιο γρήγορα με το χέρι χωρίς αυτό" "τα στρώματα αν λερωθούν πρέπει να τα πετάξεις" "αν πέσει νερό στο ντουλάπι θα καταστραφούν οι σωλήνες και θα πάθεις πανώλη"

Μία μεγάλη μούτζα στην αδερφή μου που δεν ήθελε να της αγοράσω πλυντήριο.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Αν το πλυντήριο καταφέρει να πλύνει αυτά που έβαλα μέσα θα του κάνω άγαλμα και μπορεί τότε να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Ξέπλυνα λίγο αφάγωτα φαγητά και τίποτα περισσότερο. Είχα άπειρα άπλυτα 5-6 ημερών και μου πήρε 10 λεπτά να τα βάλω όλα μέσα. Άμα έκανα σφουγγάρι θα μου έπαιρνε ώρες και ο πόνος θα ήταν μεγάλος. Επίσης το άλλο κακό με το σφουγγάρι είναι ότι οι πάγκοι είναι μικροί, δε χωράει να τα βάλω πουθενά και πάντα με ζορίζει αυτό. Τώρα απλά τα έβαλα απευθείας μέσα.

Τι να πω.... αυτό το σπίτι είναι ένα μεγάλο tutorial για εμένα σε πράγματα με τα οποία δεν είχα ποτέ επαφή και το αστείο είναι ότι παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο. Δε πειράζει καλύτερα αργά παρά ποτέ. Αν κατακτήσω και τα βασικά....θα με βελτιώσει στη δουλειά μου. Θα μου επιστρέψει περισσότερο χρόνο και ίσως και υγεία. 

Αισθάνομαι μεγάλη αιδία για τους συγγενείς μου που χρόνια με παραπληροφορούν. Ευτυχώς μόνο σε αυτές τις καθημερινές δουλειές γιατί σε άλλα πράγματα δε μπορούσαν να μου πουν τίποτα, έπρεπε μόνος να τα ψάξω, βέβαια και εκεί με αποθάρηναν να το κάνω. "το σπρέι διώχνει τα μυρμίγκια και την άλλη μέρα βγαίνουν" "τα πιάτα θέλουν καλό ξέβγαλμα για το πλυντήριο και κάνω πιο γρήγορα με το χέρι χωρίς αυτό" "τα στρώματα αν λερωθούν πρέπει να τα πετάξεις" "αν πέσει νερό στο ντουλάπι θα καταστραφούν οι σωλήνες και θα πάθεις πανώλη"

Μία μεγάλη μούτζα στην αδερφή μου που δεν ήθελε να της αγοράσω πλυντήριο.

Τι έχεις περάσει και εσύ ρε φίλε!!!!Πραγματικά το λέω.

Ελπίζω να έχεις ξεφύγει από αυτό το περιβάλλον.Εκεί που μένεις είναι ωραία.Βγες έξω,κάνε βόλτες στην παραλία .Μην κάθεσαι σπίτι συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι έχεις περάσει και εσύ ρε φίλε!!!!Πραγματικά το λέω.

Ελπίζω να έχεις ξεφύγει από αυτό το περιβάλλον.Εκεί που μένεις είναι ωραία.Βγες έξω,κάνε βόλτες στην παραλία .Μην κάθεσαι σπίτι συνέχεια.

Έχω ξεφύγει από κει. Δεν έχω κάποιο παράπονο από εδώ, είναι όντως ωραία. Η σχέση μου με την ιδιοκτήτρια υπέροχη. Με βοηθάει στο οτιδήποτε το οποίο ίσως οφείλεται στο ότι ήταν καθηγήτρια και διευθύντρια σχολείου και ίσως με βλέπει σαν μαθητή. Μάλιστα μια φορά μου ξέβγαλε και τα πιάτα επειδή τα είδε μαζεμένα. Δε κάνω πλάκα, ψηλοέμεινα εκεί. Αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια σε ένα ξένο σπίτι που μάλιστα έχω το άγχος να πληρώσω παρά σε τσάμπα σπίτι με συγγενείς, είναι αστείο....

¨Οπως και να χει δεν έχω προλάβει να χαρώ τη περιοχή και ότι καλό υπάρχει έδω καθώς το ένα πρόβλημα παρουσιάζεται μετά το άλλο και δεν είμαι ακόμη αρκετά έμπειρος για να τα επιλύω γρήγορα. Η δουλειά μου πάλι πρέπει να μπει σε τάξη γιατί μου έκανε ζημιά η μετακομίση και κάποιες κακές αποφάσεις που πήρα. Έχω δρόμο μέχρι να εξαργυρώσω την επένδυση μου αλλά μαζέυω εμπειρία και ίσως φτάσω εκεί που θέλω.

Πέρα από τη πλάκα, το να ξεβγάλεις με σφουγγάρι και μετά να τα κουβάλησεις ως το πλυντήριο είναι σαν μίνι γυμναστική. Σε κάτι φάσεις που ήμουν απίστευτα στρεσαρισμένος και χαμένος παίζει και να με χαλάρωνε και κάπως να με επανέφερε στη γη. Πρέπει οπωςδήποτε να βάλω τέτιου είδους γυμναστική στο πρόγραμμα μου. Οι δυνατοί μύες δημιουργούν καλή αντίσταση στο στρες.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ελπίζω να μπείτε πιο βαθιά στη σχέση με την ιδιοκτήτρια

Νομίζω ότι θα ήταν επωφελές

Πες το ψέματα.

Δε θέλω να ακουστώ σαν τρολ ή ανώμαλος αλλά η τύπισα παίζει να χει τα διπλά μου χρόνια αλλά κρατιέται απίστευτα καλά και ντύνεται ωραία σαν 20άρα. Παίζει σίγουρα να μου άρεσε αν ήταν νεότερη, τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνω. Μου αρέσει επίσης ο τρόπος που κουνιέται και μιλάει μαζί μου και γενικά συμπεριφέρεται, έχει κάτι το προκλητικό. Το σκέφτομαι πολλές φορές και γελάω γιατί γενικά εμένα δε μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες και σκέφτομαι για φαντάσου ότι δε μπορείς να βρεις σε μία μικρή ή της ηλικίας σου να το βρεις σε μία 60άρα....Εντάξει δε σκοπεύω να κάνω κάτι μαζί της αλλά έχει πλάκα η σκέψη και μόνο. Σίγουρα θα τη προτιμούσα από πολλές γυναίκες εκεί έξω. Δείχνει πολύ νεότερη από αυτό που είναι και μου αρέσει η παρέα της.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Αρλεκίνο διαβάζω ; ή για πλυντήριο πιάτων ; αφού είναι όλοι ενήληκες , ότι επιτρέπεται από τους νόμους , ανήθικο στοιχείο δεν υπάρχει , ο καθένας πράττει και συνεχίζει να ζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...