DivEorDiE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, την περιμένω και εγώ την οθόνη λογικά την επόμενη εβδομάδα... αγορά απο mi-store επειδή διαβαζώ ότι πολλοί έχουν θέματα ως προς να εκμεταλευτούν στο μέγιστο της δυνατότητες του monitor, θέλω να μου πείτε αν θα έχω και εγώ θέμα. Έχω MB ASUS PRIME Z270A με CPU i7 6700K χωρίς εξωτερική GPU Η χρήση που κάνω είναι τηλεργασία, browsing και photoshop-lightroom... Πρέπει να προσθέσω κάρτα γραφικών ή είμαι οκ??? αν ναι με ποια κατηγορία θεωρείτε θα είμαι οκ? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ από την αγορά που έκανα στο Plaisio! Γενικά ερχόμενος από 24αρι Monitor μου φαίνεται αρκετά μεγάλη (για την απόσταση που είμαι από το γραφείο μου) και δεν μπορώ με τίποτα να την συνηθίσω! Η ανάλυση σε παιχνίδι είναι όνειρο αλλά για δουλείες γραφείου νομίζω είναι overkill! Επίσης στο Chrome για παράδειγμα όλα φαίνονται στο κέντρο και όχι όπως ήταν στο παλιό Monitor! Αυτό φτιάχνει η θα μείνει έτσι ; Υπάρχει πιθανότητα να την δώσω οπότε θα ενημερώσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλησπερα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ από την αγορά που έκανα στο Plaisio! Γενικά ερχόμενος από 24αρι Monitor μου φαίνεται αρκετά μεγάλη (για την απόσταση που είμαι από το γραφείο μου) και δεν μπορώ με τίποτα να την συνηθίσω! Η ανάλυση σε παιχνίδι είναι όνειρο αλλά για δουλείες γραφείου νομίζω είναι overkill! Επίσης στο Chrome για παράδειγμα όλα φαίνονται στο κέντρο και όχι όπως ήταν στο παλιό Monitor! Αυτό φτιάχνει η θα μείνει έτσι ; Υπάρχει πιθανότητα να την δώσω οπότε θα ενημερώσω ! Θα την συνηθισεις σιγα σιγα. Αλλαξε το scale σε 125% να μεγαλωσουν λιγο τα εικονιδια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 To mi store με τι μεταφορική στέλνει; Μπορεί να μου πει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @aXer Με acs courier, και σε έμενα με acs έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μου ήρθε email με τιμολόγιο αλλά πουθενά tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το voucher αριθμό αποστολής τον έχει https://www.mistore-greece.gr/MyAccount/OrderTracking.aspx Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από maarinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis9700 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Για οσους εχουν την οθονη και την χρησιμοποιουν για δουλειες γραφειου προτείνω να δοκιμασουν το PowerToys για πιο ευκολη οργάνωση οταν δουλευετε με 3-4 παραθυρα ανοιχτα, ειναι 100 φορες καλυτερο απο τα tools των windows που απλα χωρας μεχρι 2 παραθυρα στην οθονη και μετα πρεπει να κανεις resize χειροκινητα https://github.com/microsoft/PowerToys https://www.youtube.com/watch?v=JY0caqFn2Uw 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 γνωριζει κανεις το βαρος της οθονης χωρις την βαση της? Η αν καποιος την εχει βαλει σε εξωτερικη βαση γραφειου και αν ναι ποια βαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DjAde είπε γνωριζει κανεις το βαρος της οθονης χωρις την βαση της? Η αν καποιος την εχει βαλει σε εξωτερικη βαση γραφειου και αν ναι ποια βαση? Δεν την έχω ζυγίσει να ειμαι ειλικρινής αλλά εδώ την εμφανίζει 10.5 κιλά @LLLEFTERIS τι driver εχεις βάλει και σου αναγνωρίζει την οθόνη Mi Monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis9700 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DjAde είπε γνωριζει κανεις το βαρος της οθονης χωρις την βαση της? Η αν καποιος την εχει βαλει σε εξωτερικη βαση γραφειου και αν ναι ποια βαση? Την χρησιμοποιω με αυτην την βαση Δεν εχω μετρησει το βαρος της οθονης αλλα ειναι σιγουρα πανω απο 6.5KG που ειναι το μεγιστο συμφωνα με τις προδιαγραφες, την κραταει μια χαρα αλλα αν δεν εχεις ηδη βαση θα προτεινα μια που να σηκωνει τουλαχιστον 8-9KG. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε Δεν την έχω ζυγίσει να ειμαι ειλικρινής αλλά εδώ την εμφανίζει 10.5 κιλά @LLLEFTERIS τι driver εχεις βάλει και σου αναγνωρίζει την οθόνη Mi Monitor? Δεν εχω βαλει τιποτα αλλου την αναγνωριζει αλλου μου λεει PnP Monitor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarakos2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 1:59 ΜΜ, ReaperX είπε Brightness 45 Black level 40 R 50 G 45 B 47 Response time Medium +ICC profile Mi Monitor #2 2020-08-02 20-22 150cdm² D6500 sRGB F-S XYZLUT+MTX.icm 946 kB · 28 downloads Μήπως μπορείς να ξανά ανεβάσεις το icc profile; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, lazarakos2 είπε Μήπως μπορείς να ξανά ανεβάσεις το icc profile; Πρόσθεσα link από dropbox γιατί τα συνημμένα δεν λειτουργούν για κάποιο λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarakos2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ReaperX είπε Πρόσθεσα link από dropbox γιατί τα συνημμένα δεν λειτουργούν για κάποιο λόγο. Ευχαριστώ πολύ. Στο Contrast τι έχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα