LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2023 στις 6:42 ΠΜ, AfterForever είπε Καλησπέρα. Γιατί όταν γυρνάω στα 144Hz σα να μου ξεθωριάζουν τα χρώματα και τα γράμματα κάπως φαίνονται σα να έχουν υπογράμμιση (χρώμα από πίσω), ενώ από τα 120Hz και κάτω όλα είναι καλά; Σύνδεση σε gtx960 4GB με DP Την ειχα και εγω την οθονη και την καρτα σου ειναι προβλημα της καρτας ολη η σειρα GTX9XX Να σκεφτεις με 750 Ti δουλευε κανονικα και με 960 970 980 ειχε το προβλημα που εχεις. Στις 11/10/2023 στις 9:25 ΜΜ, kostasgr78 είπε Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τυχόν εφαρμογή της Xiaomi, που να μπορείς να κάνεις διάφορες ρυθμίσεις χωρίς να πατάς τα φυσικά κουμπιά; Ουτε η Odyssey G7 32 που εχω εχει, ενω ολες οι Dell που περασαν απο τα χερια μου ειχαν. Ειχα ξενερωσει και εγω που απο την 2518 Dell που ειχα πηγα στην Xiaomi 34 και επρεπε να τα κανω ολα απο τα κουμπια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Πήρα την οθόνη σε προσφορά Σεπτέμβριο του 2022 από το eshop σε τότε προσφορά. Πριν κάτι μέρες παρατήρησα μια γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης κι από φαίνεται είναι γραμμή με καμμένα pixels. Στο λευκό δεν φαίνεται ή σε φωτεινά χρώματα, αλλά σε σκούρα χρώματα φαίνεται μια μαύρη γραμμή. Η οθόνη είχε 2 χρόνια εγγύηση, οπότε καλύπτεται ακόμη. Έχει κανείς επαφή με εγγύηση σε οθόνες xiaomi ή γενικά με εγγύηση του eshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 ώρα πριν, carolosjk είπε Πήρα την οθόνη σε προσφορά Σεπτέμβριο του 2022 από το eshop σε τότε προσφορά. Πριν κάτι μέρες παρατήρησα μια γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης κι από φαίνεται είναι γραμμή με καμμένα pixels. Στο λευκό δεν φαίνεται ή σε φωτεινά χρώματα, αλλά σε σκούρα χρώματα φαίνεται μια μαύρη γραμμή. Η οθόνη είχε 2 χρόνια εγγύηση, οπότε καλύπτεται ακόμη. Έχει κανείς επαφή με εγγύηση σε οθόνες xiaomi ή γενικά με εγγύηση του eshop; Αν δεν είναι παραεισαγωγή λογικά η info quest στην καλύπτει η ίδια. Αλλά νομίζω ότι και αν απευθυνθείς στο eshop δεν θα σε απογοητεύσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 hours ago, manolis940 said: Αν δεν είναι παραεισαγωγή λογικά η info quest στην καλύπτει η ίδια. Αλλά νομίζω ότι και αν απευθυνθείς στο eshop δεν θα σε απογοητεύσουν. Έστειλα mail στο eshop γιατί ήταν αργά και μου απάντησαν να το πάω από κάποιο κατάστημα για να το προωθήσουν στο κεντρικό τεχνικό τμήμα. Φαντάζομαι θα πάρει αρκετές μέρες όλο αυτό και πλέον είναι η main οθόνη στο pc μου η ultrawide (μαζί με μια 24" δεύτερη). Σκέφτομαι αν αξίζει η διαδικασία για μια γραμμή με καμμένα pixel στα οποία σπάνια πέφτει το μάτι μου. Από την άλλη ίσως με το χρόνο αρχίζουν να καίγονται και άλλες γραμμές και μετά θα έχει βγει εκτός εγγύησης η οθόνη. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο το eshop και την infoquest να δω τι θα μου πει ο καθένας. Πρώτη φορά μετά από άπειρες αγορές χρειάζομαι εγγύηση για κάτι χαχαχα Wish me luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2024 στις 12:14 ΠΜ, carolosjk είπε Έστειλα mail στο eshop γιατί ήταν αργά και μου απάντησαν να το πάω από κάποιο κατάστημα για να το προωθήσουν στο κεντρικό τεχνικό τμήμα. Φαντάζομαι θα πάρει αρκετές μέρες όλο αυτό και πλέον είναι η main οθόνη στο pc μου η ultrawide (μαζί με μια 24" δεύτερη). Σκέφτομαι αν αξίζει η διαδικασία για μια γραμμή με καμμένα pixel στα οποία σπάνια πέφτει το μάτι μου. Από την άλλη ίσως με το χρόνο αρχίζουν να καίγονται και άλλες γραμμές και μετά θα έχει βγει εκτός εγγύησης η οθόνη. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο το eshop και την infoquest να δω τι θα μου πει ο καθένας. Πρώτη φορά μετά από άπειρες αγορές χρειάζομαι εγγύηση για κάτι χαχαχα Wish me luck Το χειρότερο που μπορούν να σου αργήσουν μια εγγύηση είναι 41 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Ωστόσο αν και δεν αγοράζω πλέον απ' το eshop, σε παλαιότερες αγορές που είχα κάνει και χρειάστηκα εγγύηση, δεν έκαναν πάνω από 2 εβδομάδες και σε κάποιες είχα απάντηση μέσα στην εβδομάδα. Τώρα βέβαια καλό είναι κάποιος να επιβεβαιώσει τι παίζει σήμερα. Έχε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού ότι ίσως προταθεί η επιστροφή χρημάτων αν δεν υπάρχει η οθόνη στο eshop και αυτό θα με ανησυχούσε περισσότερο καθώς δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά: https://www.e-shop.gr/othoni-xiaomi-mi-34-curved-led-qhd-144hz-p-PER.942519 https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/m/15053/Xiaomi/f/853352/34.html Ωστόσο ίσως μπορείς να πας σε αυτήν, που γενικά ακούω καλά λόγια για την σειρά αλλά ψάξε λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο μοντέλο https://www.e-shop.gr/othoni-samsungodyssey-lc34g55twwpxen34-ultrawide-quad-hd-165hz-led-black-p-PER.220381 Επεξ/σία 2 Ιουλίου από manolis940 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 hours ago, manolis940 said: Το χειρότερο που μπορούν να σου αργήσουν μια εγγύηση είναι 41 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Ωστόσο αν και δεν αγοράζω πλέον απ' το eshop, σε παλαιότερες αγορές που είχα κάνει και χρειάστηκα εγγύηση, δεν έκαναν πάνω από 2 εβδομάδες και σε κάποιες είχα απάντηση μέσα στην εβδομάδα. Τώρα βέβαια καλό είναι κάποιος να επιβεβαιώσει τι παίζει σήμερα. Έχε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού ότι ίσως προταθεί η επιστροφή χρημάτων αν δεν υπάρχει η οθόνη στο eshop και αυτό θα με ανησυχούσε περισσότερο καθώς δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά: https://www.e-shop.gr/othoni-xiaomi-mi-34-curved-led-qhd-144hz-p-PER.942519 https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/m/15053/Xiaomi/f/853352/34.html Ωστόσο ίσως μπορείς να πας σε αυτήν, που γενικά ακούω καλά λόγια για την σειρά αλλά ψάξε λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο μοντέλο https://www.e-shop.gr/othoni-samsungodyssey-lc34g55twwpxen34-ultrawide-quad-hd-165hz-led-black-p-PER.220381 Αυτό έβλεπα κι εγώ οτι δεν υπάρχει πλέον και δεν δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο στα λεφτά που την είχα πάρει (280€ αν θυμάμαι καλά.) Θα την πάω όμως μέσα στην εβδομάδα να δω τι θα μου πουν στο eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 7 ώρες πριν, carolosjk είπε Αυτό έβλεπα κι εγώ οτι δεν υπάρχει πλέον και δεν δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο στα λεφτά που την είχα πάρει (280€ αν θυμάμαι καλά.) Θα την πάω όμως μέσα στην εβδομάδα να δω τι θα μου πουν στο eshop. Την είχες πετύχει σε πολύ καλή τιμούλα.!! Και πάλι πιστεύω αν περιμένεις να πέσουν οι τιμές, πολύ δύσκολα θα έχεις απάντηση μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα