Tasosp22 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aXer είπε Σκέψου, οι οθόνες μας φύγαν με την ίδια φορτωτική, και εσένα, που είναι και σε νησί, έφτασε πιο γρήγορα από μένα που είμαι Θεσσαλονίκη. 🤨 Γενικα με τις κουριερ γινεται ενας χαμος τωρα.. 21-11 πηρα ενα λαπτοπ και μετα απο μενα πηρε το ιδιο και ενας φιλος απο το ιδιο μαγαζι. Το δικο μου εφτασε 27-11και τοσες μερες απλα δεν υπηρχε ενημερωση στο tracking και του φιλου ηρθε 25-11 στην ιδια πολη.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Tasosp22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Πραγματικά χαμός στην ACS Απο χτες δουλεύω με ανοιχτή ακρόαση ακούγοντας την κλασσική μουσική της αναμονής. Ακόμα και τώρα που γράφω. Έτυχε το μεσημέρι για άσχετο λόγο να περάσω και απ'έξω από το τοπικό κατάστημα και είχε ουρά 20 άτομα. Τραγικό. Μετά απορούμε γιατί έχουμε 2.000 νέα κρούσματα κάθε μέρα, εν μέσω lockdown. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Είπα να εκμεταλλευτώ το xbox game pass ultimate, και εβαλα να παιξω το Final Fantasy. Έχω να πω πως η οθονη ΣΠΕΡΝΕΙ, το κυρτό ultrawide είναι άλλη εμπειρία Το μόνο που μένει τώρα είναι να πέσουν οι τιμες στις καρτες γραφικων, γιατι δεν βγαζω πανω απο 30 fps με την RX 470 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cissemania Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Παίδες καλησπέρα με ρυθμίσεις τι έχετε κάνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 @cissemania Παραθέτω @ReaperX Στις 26/11/2020 στις 1:59 ΜΜ, ReaperX είπε Brightness 45 (μέχρι +10) Black level 40 R 50 G 45 B 47 Response time Medium Freesync Premium On +ICC profile https://www.dropbox.com/s/0uflvlqodocemdx/Mi Monitor %232 2020-08-02 20-22 150cdm² D6500 sRGB F-S XYZLUT%2BMTX.icm?dl=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeent Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ έχω freesync flickering; 😔 Έχω δοκιμάσει διάφορα radeon driver versions (πάντα με DDU) χωρίς καμία επιτυχία. Με το CRU δεν έχω καταφέρει επίσης κάτι μέχρι στιγμής. Κατέβασα το upper freesync range limit στα 143, 142, 140 Hz, αλλά δεν. Μου μένει να δοκιμάσω να ανεβάσω το lower range limit στα 70 ώστε να καλύψω όλα τα framerates χωρίς να χάσω το LFC. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από keeent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, keeent είπε Μόνο εγώ έχω freesync flickering; 😔 Έχω δοκιμάσει διάφορα radeon driver versions (πάντα με DDU) χωρίς καμία επιτυχία. Με το CRU δεν έχω καταφέρει επίσης κάτι μέχρι στιγμής. Κατέβασα το upper freesync range limit στα 143, 142, 140 Hz, αλλά δεν. Μου μένει να δοκιμάσω να ανεβάσω το lower range limit στα 70 ώστε να καλύψω όλα τα framerates χωρίς να χάσω το LFC. δεν υπάρχει va χωρίς flickering σε adaptive sync... Είναι δυστηχώς το πως λειτουργούν οι κρύσταλλοι στις VA οθόνες. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στις OLED που ειναι υπερευαίσθητες στις αλλαγές voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, maarinos είπε @cissemania Παραθέτω @ReaperX Με ICC+ Profile τι εννοεί; Επίσης το αρχείο στο dropbox πως το ανοίγω; Η οθόνη για μένα είναι το κάτι άλλο, εγώ χρησιμοποιήσουσα ένα 27 monitor 75hz και ένα TV Panel 40αρι και είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο μαζέυτηκαν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Παρέλαβα και γω χτες, μόνος μου καθώς η ACS δεν έλεγε να την βγάλει σε δρομολόγιο με δικαιολογία "ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ" 😵 Όπως ειχα πει, το σύστημα μου είναι παλιό με GPU HD5850 1GB η οποία δεν υποστηρίζει 2Κ "θεωρητικά" παρόλα αυτά επαιξε κανονικά. Είμαι σε αναμονή για καινούργιο σύστημα και έχω ήδη παραλάβει μια RX 5700XT NITRO+ αλλά δεν την κουμπώνω στον i7 2600k δεκαετίας, μια και καλή στο καινούργιο. Ήθελα να ρωτήσω για καλώδιο. Το παρεχόμενο dp cable υποθέτω οτι είναι τουλάχιστον version 1.2 Το θέμα είναι ότι είναι κοντό για μένα και πρέπει να πάρω ενα μεγαλύτερο. Θα προτείνατε να πάω σε version 1.2 ή να το κυνηγήσω για 1.4; Το 1.2 λέει υποστηρίζει 144hz μέχρι 2Κ ανάλυση αλλά δεν ξέρω αν υπονοεί σε οποιοδήποτε aspect ratio ή ασχέτου αυτού. Καμία πρόταση; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeent Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, aXer είπε Ήθελα να ρωτήσω για καλώδιο. Το παρεχόμενο dp cable υποθέτω οτι είναι τουλάχιστον version 1.2 Το θέμα είναι ότι είναι κοντό για μένα και πρέπει να πάρω ενα μεγαλύτερο. Θα προτείνατε να πάω σε version 1.2 ή να το κυνηγήσω για 1.4; Το 1.2 λέει υποστηρίζει 144hz μέχρι 2Κ ανάλυση αλλά δεν ξέρω αν υπονοεί σε οποιοδήποτε aspect ratio ή ασχέτου αυτού. Καμία πρόταση; Ευχαριστώ. Το 1.2 υποστηρίζει max 2560x1440 ενώ η οθόνη έχει ανάλυση 3440x1440. Άρα χρειάζεσαι DP 1.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Παρήγγειλα αυτό => https://t-support.gr/delock-cable-displayport-male-displayport-male-2m-(85660)?search=DeLock Cable DisplayPort male - DisplayPort male 2m (85660) Ελπίζω να κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, aXer είπε Παρήγγειλα αυτό => https://t-support.gr/delock-cable-displayport-male-displayport-male-2m-(85660)?search=DeLock Cable DisplayPort male - DisplayPort male 2m (85660) Ελπίζω να κάνει Κάνει κάνει, επισης βαλε την 5700xt, κρίμα είναι, αφου παιζεις σε αναλυση κοντα 4k, δεν θα εχεις bottleneck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, aXer είπε Παρήγγειλα αυτό => https://t-support.gr/delock-cable-displayport-male-displayport-male-2m-(85660)?search=DeLock Cable DisplayPort male - DisplayPort male 2m (85660) Ελπίζω να κάνει https://www.skroutz.gr/s/13263221/Club3D-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-CAC-2068.html σε ποιο φθηνό αν θες (και club3d) και όπως σου είπαν, βάλε την 5700xt. τι φοβάσαι μην κάνει κόνξες για τον επεξεργαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν βιάζομαι σε 2 βδομάδες max θα έχουν έρθει τα components. Δεν είναι μόνο το CPU Bottleneck, ακόμα και η PCI-E είναι Gen2 ενώ της κάρτας Gen4, οπότε αθροίζωντας όλα αυτά πιστεύω ότι η κάρτα θα δουλεύει στο 30%, οπότε δεν αξίζει την σκοτούρα του βγάλε-βάλε-βγάλε-βάλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, aXer είπε Δεν βιάζομαι σε 2 βδομάδες max θα έχουν έρθει τα components. Δεν είναι μόνο το CPU Bottleneck, ακόμα και η PCI-E είναι Gen2 ενώ της κάρτας Gen4, οπότε αθροίζωντας όλα αυτά πιστεύω ότι η κάρτα θα δουλεύει στο 30%, οπότε δεν αξίζει την σκοτούρα του βγάλε-βάλε-βγάλε-βάλε (7% διαφορά θα δεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα