vagstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Εμένα μου ήρθε μήνυμα για να παραλάβω από κατάστημα..Αλλά, το σκέφτομαι... σε πόση ώρα σου ήρθε το sms? Εμένα δεν μου βγάζει την παραγγελία και όταν παίρνω τηλέφωνο και επιλέγω εξέλιξη παραγγελίας βγαίνει τηλεφωνητής και λέει για technical difficulties και το κλείνει Οτι να ναι
shamrock1404 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Όταν βγήκε το θέμα παρήγγειλα και πριν μισή ώρα μου ήρθε το sms... 1
stark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Όταν υπάρχουν τα ακόλουθα 2, δεν νομίζω να αξίζει κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Βασικά και τα διπλά να βάλεις, πάλι δεν αξίζει κάτι άλλο. https://www.skroutz.gr/s/20786538/Huawei-Watch-GT-2-Classic-Edition-46mm.html https://www.skroutz.gr/s/22931409/Huawei-Watch-GT-2e-Lava-Red.html Άλλο target group ομως αυτο. Προσωπικά θεωρώ τα GT2 και Magic 2 πανέμορφα αλλά για διάφορους λόγους δεν συγκρίνονται με όσα δίνει η Garmin σε ό,τι αφορά τα fitness metrics αλλά και την ακρίβεια (κι ας μην είναι το Vivo 3 η καλύτερη περίπτωση σε σχέση με άλλα της Garmin). Επίσης για πολύ κόσμο και μόνο που δεν παρέχουν option για sync με Strava / MapMyFitness, κλπ είναι λόγος μη αγοράς τα ρολόγια της Huawei. Στο forum της Huawei κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι οι devs τους το έχουν δρομολογήσει αλλά έχουνε περάσει μήνες από τότε (βασικά πάνω από χρόνος) και ακόμα το ...δρομολογούν. Προσωπικά αυτό περιμένω για να πάρω το Magic 2 (αν δεν έχει βγει κάτι καλύτερο μέχρι τότε / ή δεν έχει πέσει η τιμή του GT2 Pro), αλλά αν αποφασίσω ότι θέλω ακρίβεια στις μετρήσεις και εξωτερικούς αισθητήρες, προφανώς θα δώσω παραπάνω χρηματα και θα παω σε Garmin. 3
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 υπαρχει καποιο για το αναποδο ? δηλαδη ποσο in-active ειμαι?
athanaso77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε η πληθώρα όσων χρειάζονται επιπλέον αισθητήρες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος, δεν θα κοιτάξουν ένα ρολόι 3 ετών, με άθλια οθόνη και αυτονομία, επειδή είναι χαμηλό το κόστος. Και όσοι έχουν ήδη αισθητήρες και θέλουν να αναβαθμίσουν το ρολόι τους γιατί να μην είναι μία αξιοπρεπής επιλογή για αυτούς που δε θέλουν να δώσουν ένα σωρό χρήματα και να κάνουν αξιοπρεπώς τη δουλειά τους; 1
red7genius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Το Garmin Pay πάντως παίζει μόνο με κάρτες της Alpha Bank και Revolut στην Ελλάδα.
shamrock1404 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, red7genius είπε Το Garmin Pay πάντως παίζει μόνο με κάρτες της Alpha Bank και Revolut στην Ελλάδα. Γιαυτό σκέφτομαι να το ακυρώσω....
vagstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, red7genius είπε Το Garmin Pay πάντως παίζει μόνο με κάρτες της Alpha Bank και Revolut στην Ελλάδα. + curve , Transferwise Οπότε ουσιαστικά με όλες https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από vagstef
red7genius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, vagstef είπε + curve , Transferwise Οπότε ουσιαστικά με όλες https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/ Ναι οκ αλλά όχι άμεσα (το ίδιο ισχύει και για Revolut).
pareklinon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε υπαρχει καποιο για το αναποδο ? δηλαδη ποσο in-active ειμαι? Η πλειοψηφία των ρολογιών έχει ειδποίηση σε περίπτωση που είσαι στατικός για πάνω από X χρόνο που ορίζεις εσύ. Το συγκεκριμένο έχει. 1
DownUNDERground Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε υπαρχει καποιο για το αναποδο ? δηλαδη ποσο in-active ειμαι? Ναι. Ο smart καναπές.😁
vagstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, red7genius είπε Ναι οκ αλλά όχι άμεσα (το ίδιο ισχύει και για Revolut). Τελικά έβαλα τις revolut την alpha , transferwise και την curve. Αλλα για την curve δεν έρχεται το sms για verification ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα