alexakos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dennis077 είπε Η πτώση στα δύο μοντέλα είναι γεγονός με τη Sony να είναι 100 ευρω ποιο φθηνή https://www.skroutz.gr/s/23568910/Sony-KD-55XH9096-Smart-4K-UHD-55.html https://www.skroutz.gr/s/22631565/Samsung-QE55Q80T-Smart-4K-UHD-55.html . alexakos89 για πές τη γνώμη σου και για το smart menou της Sony αφου την έχεις δει απο κοντά; Κατα σύμπτωση το rtings.com σε νέο βίντεο βγάζει καλύτερη τη samsung.!!https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-type/led-lcd Η αμερικανική q80t . Δεν εινα ιδια με την δικη μας. Επίσης με τον νέο επεξεργαστή για το android παει πραγματικά σφαιρα. Μπορει να στο επιβεβαίωσει ο καθενας.Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και όπως είπα και 2 ποστ παραπάνω , θα πήγαινα σε Sony. Έχω βάλει τις διάφορες τους. Δες μια σύγκριση και σε blooming με την q90t . την flagship της Sammy. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89
Dennis077 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Τώρα που το είδα όντως έχει πιο πολύ blooming η q90t απο τη Sony. Αυτό δε διορθώνεται ούτε με τις ρυθμίσεις του Local Dimming; Με τον ήχο πως τα πάει η Sony καθώς και το χειριστήριο της είναι πιστεύω ξεπερασμένο ποια τι λές; Σε φωτεινό δωμάτιο έχω ακούσει ότι αποδίδει καλύτερα η q80t.
alexakos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Τώρα που το είδα όντως έχει πιο πολύ blooming η q90t απο τη Sony. Αυτό δε διορθώνεται ούτε με τις ρυθμίσεις του Local Dimming; Με τον ήχο πως τα πάει η Sony καθώς και το χειριστήριο της είναι πιστεύω ξεπερασμένο ποια τι λές; Σε φωτεινό δωμάτιο έχω ακούσει ότι αποδίδει καλύτερα η q80t. Είναι καλιμπραρισμενες εκεί από ισως τον καλύτερο στο είδος. επισης το χειριστήριο έγινε update και είναι πολύ ωραίο. Νομίζω είναι πιο φωτεινή η q80t. από ήχο δεν ξέρω. Έχω ηχοσύστημα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89
Dennis077 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Είναι καλιμπραρισμενες εκεί από ισως τον καλύτερο στο είδος. επισης το χειριστήριο έγινε update και είναι πολύ ωραίο. Νομίζω είναι πιο φωτεινή η q80t Αλήθεια δε έχω δει πουθενά το νέο χειριστήριο δυστυχώς.Όσο για τον ήχο της Sony τη άποψη έχεις;
Alex1971 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Είναι καλιμπραρισμενες εκεί από ισως τον καλύτερο στο είδος. επισης το χειριστήριο έγινε update και είναι πολύ ωραίο. Νομίζω είναι πιο φωτεινή η q80t. από ήχο δεν ξέρω. Έχω ηχοσύστημα. Τι εννοεις εγινε update και ειναι πολυ ωραιο ρε μαν μου? 3D Printing εκανε το update και εκανε γουστοζικη την γκουμουτσα?😉
Dennis077 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Για δείτε και αυτό το βίντεο γιατί όσο πάει μπερδεύεται το πράγμα....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα