Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό smartphone (το budget μου είναι 120€-150€). Μετά από μια έρευνα αγοράς, είμαι μεταξύ των:

1. Xiaomi Redmi Note 8T  (3GB RAM) στα 110€ από Vodafone (με δωροεπιταγή).
  2. Samsung A30s στα 140€ από Vodafone (με δωροεπιταγή).
  3. Xiaomi Redmi Note 8T (4GB RAM) στα 150€ από BestPrice.
  4. Xiaomi Redmi Note 8 Pro στα 180€ από BestPrice (εκτός budget, αλλά μπορώ να περιμένω αν αξίζει).

Ιδανικά, θα ήθελα να πάρω ένα smartphone που να μπορώ να χρησιμοποιώ άνετα για μία διετία. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τις επιδόσεις, αρκεί το κινητό να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Τι από τα παραπάνω προτείνετε ;

Δημοσ.

Το Α30ς είναι χειρότερο σε όλους τους τομείς απο άποψη επιδόσεων. ΟΜΩΣ αν πάρεις το χιαομι πλην επίσημης αλυσίδας και μερικών συγκεκριμένων καταστημάτων, ΔΕΝ θα έχεις 2ετή εγγύηση infoquest (επίσημος εισαγωγέας) οπότε αν χρειαστείς το οτιδήποτε θα πρέπει να ψάξεις κανένα μαγαζάκι της γειτονιάς που να μπορεί να στο φτιάξει.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Το Α30ς είναι χειρότερο σε όλους τους τομείς απο άποψη επιδόσεων. ΟΜΩΣ αν πάρεις το χιαομι πλην επίσημης αλυσίδας και μερικών συγκεκριμένων καταστημάτων, ΔΕΝ θα έχεις 2ετή εγγύηση infoquest (επίσημος εισαγωγέας) οπότε αν χρειαστείς το οτιδήποτε θα πρέπει να ψάξεις κανένα μαγαζάκι της γειτονιάς που να μπορεί να στο φτιάξει.

Αυτό ισχύει ακόμη κι αν πάρω EU Version ;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ergotelitis είπε

Αυτό ισχύει ακόμη κι αν πάρω EU Version ;

Ναι, δεν εχει να λεει αν ειναι ευρωπαικο η κινέζικο, Αν δεν ειναι απο τις αλυσίδες και μερικά μαγαζιά που συνεργάζονται εγγύηση ξεχνάς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ergotelitis είπε

Καλησπέρα, 

Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό smartphone (το budget μου είναι 120€-150€). Μετά από μια έρευνα αγοράς, είμαι μεταξύ των:

4. Xiaomi Redmi Note 8 Pro στα 180€ από BestPrice (εκτός budget, αλλά μπορώ να περιμένω αν αξίζει).

Ιδανικά, θα ήθελα να πάρω ένα smartphone που να μπορώ να χρησιμοποιώ άνετα για μία διετία. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τις επιδόσεις, αρκεί το κινητό να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Τι από τα παραπάνω προτείνετε ;

Οσο περισσοτερη ραμ τοσο περισσοτερο θα κρατησεις ενα κινητο,γιατι οι απαιτησεις των εφαρμογων αυξανονται με την παροδο του χρονου...

Αρα κινητα με 6ραμ ειναι προτιμοτερα χωρις να σημαινει οτι αυτα με τα 4ραμ θα εχουν προβλημα.Απλα οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα..

Το οποιο σημαινει οτι απο αυτα που αναφερεις το καλυτερο ολων ειναι το redmi note 8 pro....

Αυτα που παιρνεις απο vodafone καλο θα ηταν να τα αποφυγεις.Αν καταληξεις στο redmi 8T καλο θα ηταν να παρεις με τα 4ραμ,ειπαμε οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο.....

Βεβαια ισχυει αυτο που ανεφερε συμφορουμιτης παραπανω για τις εγγυησεις των σκρουτζομαγαζων στα χιαομι....

Πολυ καλο και το realme 6s που προταθηκε..

Αλλα εγω θα προτεινα να δεις και τα honor 9x lite και huawei p smart 2020 και τα δυο με play store.....

Αυτα απο εμενα....

Δημοσ.

Redmi Note 8 Pro

Επίσης το Realme που αναφέρθηκε ειναι πολύ αξιολογο.

Εννοειται και το P40 lite χωρίς όμως Google services (ότι λείπει το βάζεις μόνος σου βέβαια).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εννοειται και το P40 lite χωρίς όμως Google services (ότι λείπει το βάζεις μόνος σου βέβαια).

μακραν η καλυτερη επιλογη....

οσο γιa ta gapps.... υπαρχουν βιντεο στο yb πως να τα βαλεις...

για εναν που ξερει απο κινητα, πιστευω σε 20 λεπτα θα εχει το playstore

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ergotelitis είπε

Καλησπέρα, 

Σε συνέχεια των όσων αναφέρθηκαν για την εγγύηση των Xiaomi, σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιών εδώ στο Insomnia, το Foxbox είναι από τα ελάχιστα σκρουτζομάγαζα που δίνουν συσκευές της Info Quest (άρα επίσημη εγγύηση 2 ετών), με 9-10 ευρώ παραπάνω από τις τιμές που ανέφερες. Για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα και να ρωτήσεις ο ίδιος για να στο επιβεβαιώσουν, εφόσον αποφασίσεις ότι θέλεις ένα από αυτά.  

https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=26875

https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24778

Τώρα βέβαια η δική μου εμπειρία με το Note 8T ήταν κακή, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

μακραν η καλυτερη επιλογη....

οσο γιa ta gapps.... υπαρχουν βιντεο στο yb πως να τα βαλεις...

για εναν που ξερει απο κινητα, πιστευω σε 20 λεπτα θα εχει το playstore

Το εχω....δεν εχω play store αλλα πολυ ευκολα βαζει κανεις τις εφαρμογες της google και οτι λειπει.....

Δημοσ.
Στις 10/10/2020 στις 7:07 ΜΜ, ergotelitis είπε

Καλησπέρα, 

Εαν παιζει να δωσεις κατι παραπανω και το προλαβεις τοτε το Poco X3 ειναι super σε αυτη την τιμη. 188€ απο το Πλαισιο

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-poco-x3-128gb-4g-smartphone-mple_3557111

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αποφάσισα να κάνω υπομονή έως ότου βάλω μερικά ακόμη χρήματα στην άκρη, ώστε να αγοράσω μια κάπως καλύτερη συσκευή και μάλλον θα επιλέξω μεταξύ των Redmi Note 8 Pro, Realme 6s και Realme 6 (μόνο αν υπάρξει πτώση τιμής μετά την κυκλοφορία του Realme 7). Το P40 Lite φαίνεται ωραία συσκευή, αλλά δεν με ενδιαφέρει smartphone χωρίς επίσημη υποστήριξη των Google Services. Όσο για το Poco X3, εξαντλήθηκε ήδη (δεν το πρόλαβα, προφανώς). 😆

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ergotelitis είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αποφάσισα να κάνω υπομονή έως ότου βάλω μερικά ακόμη χρήματα στην άκρη, ώστε να αγοράσω μια κάπως καλύτερη συσκευή και μάλλον θα επιλέξω μεταξύ των Redmi Note 8 Pro, Realme 6s και Realme 6 (μόνο αν υπάρξει πτώση τιμής μετά την κυκλοφορία του Realme 7). Το P40 Lite φαίνεται ωραία συσκευή, αλλά δεν με ενδιαφέρει smartphone χωρίς επίσημη υποστήριξη των Google Services. Όσο για το Poco X3, εξαντλήθηκε ήδη (δεν το πρόλαβα, προφανώς). 😆

Τοτε redmi note 8 pro. ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...