Προς το περιεχόμενο

SOS Error 0x80073D0D SOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Παλεύω να εγκαταστήσω το Forza horizon 4  στο δεύτερο partition που έχω για τα παιχνίδια. Δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις από το YouTube/tech forum και πάλι το σφάλμα επιμένει να εμφανίζεται. 

Το μόνο που απομένει είναι το φορμάτ το οποίο δεν θέλω με τιποτα να κάνω αυτή την στιγμή.

Δεν γίνεται να είμαι ο μοναδικός με αυτό το error. Βοηθήστε αν μπορειτε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, equilibrium είπε

Καλησπέρα. 

Παλεύω να εγκαταστήσω το Forza horizon 4  στο δεύτερο partition που έχω για τα παιχνίδια. Δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις από το YouTube/tech forum και πάλι το σφάλμα επιμένει να εμφανίζεται. 

Το μόνο που απομένει είναι το φορμάτ το οποίο δεν θέλω με τιποτα να κάνω αυτή την στιγμή.

Δεν γίνεται να είμαι ο μοναδικός με αυτό το error. Βοηθήστε αν μπορειτε. 

Πότε στο βγάζει στείλε ένα screen shot αν μπορείς

Δημοσ.

Μου το βγάζει όταν κατεβάζω το παιχνίδι, φτάνει στο τέλος και πάει να κάνει εγκατασταση και έπειτα πετάει ένα παράθυρο με το μήνυμα του error. Αυτό είναι όλο.

Δεν με αφήνει να κάνω install ενώ έχει κατέβει το παιχνίδι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, equilibrium είπε

Μου το βγάζει όταν κατεβάζω το παιχνίδι, φτάνει στο τέλος και πάει να κάνει εγκατασταση και έπειτα πετάει ένα παράθυρο με το μήνυμα του error. Αυτό είναι όλο.

Δεν με αφήνει να κάνω install ενώ έχει κατέβει το παιχνίδι. 

Τσεκαρε μια δίσκους και το pc σου μπορεί να τρέξει το game από τι αποτελείται;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Τσεκαρε μια δίσκους και το pc σου μπορεί να τρέξει το game από τι αποτελείται;

Δίσκοι μια χαρά, επαιζα το παιχνίδι πριν κανενα δίμηνο. Το έσβησα και τώρα που θέλω να το ξαναβάλω τον Πουλόπουλο .

2 ώρες πριν, cumulus είπε

Πιθανον κατι φταιει στην cache του store .Ψαξε στο google πως την διαγραφεις.

Το έκανα και δυστυχώς το προβλημα παραμένει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Βεβαίως και τον ακολούθησα τον γκουρου. Αποτέλεσμα, μηδεν. Δεν βλέπω να αποφεύγω το φορμάτ. Τουλάχιστον να ήξερα γιατί έγινε η πατάτα ώστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, equilibrium είπε

Βεβαίως και τον ακολούθησα τον γκουρου. Αποτέλεσμα, μηδεν. Δεν βλέπω να αποφεύγω το φορμάτ. Τουλάχιστον να ήξερα γιατί έγινε η πατάτα ώστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

windows store storage corruption

Ισως αποφύγεις το φορματ με απλή επανεγκατάσταση αποπάνω, αλλά με στικάκι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snbblp είπε

windows store storage corruption

Ισως αποφύγεις το φορματ με απλή επανεγκατάσταση αποπάνω, αλλά με στικάκι.

Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που δοκίμασα χτες το βράδυ. Αποτυχία και αυτό. Κάπου εκεί άρχισα να απελπίζομαι. Και όλα αυτά για να ξαναπαίξω ένα παιχνίδι. Πφφφ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παρομοιο πρόβλημα, αλλα δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο με το δικό σου.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_store/app-installed-to-external-drive-drive-erased-app/e1ac9dd7-dbb6-48aa-958d-41c4421389b4?auth=1

Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα με το Realtek Audio Console. Αλλα το έφτιαξα.

[1]. Λοιπον με το regedit πας σε αυτό το κλειδι

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\PackageVolumes

[2]. Εκει μπορει να δεις περισσοτερες απο μια καταχωρήσεις/κλειδια για τα volumes, οπως π.χ.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\PackageVolumes\1

αντιστοιχει στο C:\Program Files\WindowsApps , με συγκεκριμενο ID

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\PackageVolumes\2

αντιστοιχει στο D:\WindowsApps (παλιος δισκος D:\ που αντικατασταθηκε) , με καποιο αλλο ID

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\PackageVolumes\3

αντιστοιχει στο D:\WindowsApps (νεος δισκος D:\ που τοποθετηθηκε στη θεση του παλιου) , με διαφορετικο ID

[3]. To Realtek Audio Console εψαχνε στο 2 την τοποθεσια D:\WindowsApps, με το ID του παλιου, (όμως πλεον δεν υπηρχε ο παλιος δισκος).

Έτσι διέγραψα το 2 (όλο) και μετονόμασα το 3 σε 2. Μετα απο restart εφτιαξε και εγκατασταθηκε το Realtek Audio Console

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλο ειναι πρωτα να κρατησεις ενα backup της registry, ωστε σε περιπτωση λάθους να επανελθεις στα αρχικα.

image.png.ee45170b739ca30f2681a0532c0a638a.png

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Όταν έχουμε 2 δίσκους, κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο με την registry. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να τα γράψεις.

Επεξ/σία από equilibrium
Δημοσ.

Δεν τα καταφερα φιλε μου. Εμενα ειχε το volume 1 k 5 αλλα ηταν αδεια. Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. Φορματ. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τον χρονο τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...