Προς το περιεχόμενο

Greeklish say bye bye

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Angelos kykloforei kai programmataki pou to kanei auto... den ksero kata poso einai kalo alla exei eksisou kala apotelesmata.

πίστεψε με έχω δοκιμάσει διάφορα και πολλά (Γκούχου Γκούχου Hagapan :roll: ) αλλά αυτό είναι το καλύτερο by far!

Δημοσ.

Μα, πως είχα την εντύπωση οτι τα greeklish, δεν τα χρησιμοποιεί κάποιος επειδή δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά, αλλά επειδή δεν θέλει - και μήν ακούσω για ορθογραφία κλπ γιατί είναι δικαιολογίες, κάποια στιγμή δεν θα κάνει λάθη βρε αδερφέ-.

Δεν είναι έτσι?

Δημοσ.

παρόμοια θέματα έχουν αναστατώσει το forum. Το topic το κλείνω αν η συζήτηση πάει πάλι "πίσω". Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι αλλα οποιοι και να είναι αυτοί υπάρχει ένα tool ακόμα.

Προσωπικά "πρωτοεπιασα" πληκτρολόγιο αγγλικού layout στη ζωή μου σε pc που δεν μπορούσα να περάσω ελληνικά. Αλλα επαναλαμβάνω το post δεν είναι για διαξιφισμό απόψεων πάνω στο γνωστό θέμα αλλα για τα σχόλια σας πάνω σε ένα εργαλείο όπως αυτό. Εγώ πάντως στα τελευταία post μου το χρησιμοποιώ συνεχεια!

Δημοσ.

Δεν το είπα για σένα αλλα τέτοιοι προβληματισμοί οδηγούν σε αντιδικίες και για αυτό είπα ότι καλύτερα να μην χωρέσουμε τέτοιους προβληματισμούς σε ΑΥΤΌ το post μια και παρόμοια έχουν ανοίξει (και κλείσει) πολλά στο παρελθόν.

Πάντως με τέτοιο use που κάνω εγώ στο service ελπίζω να μην μου μπλοκάρουν το ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...