Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο δεν αφορα μοτοσυκλετες Εχεις δίκιο ,θα ψάξω να βρω τον νόμο της NASA που σε αφορά.
ksessalonikios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο δεν αφορα μοτοσυκλετες γενικά ο κοκ δεν αφορά μοτοσυκλέτες... φανάρια, πεζοδρόμια, ρεύμα κυκλοφοριας, διαχωριστικές γραμμές κλπ κλπ κλπ
Skavenger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, jimzak είπε Κανονικά βάση νόμου παράλληλα με το πεζοδρόμιο, όπως δηλαδή θα παρκαρες και ένα αυτοκίνητο. Αν το ειχα βαλει ετσι οπως λες σιγουρα καθε φορα καποιος μαλακας θα κατεβαινει απο το αμαξι να το μετακινει για να παρκαρει και αυτος το αμαξι ειναι 100% σιγουρο το βλεπω ολοι αυτο κανουν (εδω που μενω τουλαχιστον Κυψελη) και για αυτο εμεις η μηχανοβιοι βαζουμε την μηχανη καθετα για να μην κλεινουμε ολο το χωρο και να χωρανε και αλλοι. 1
jimzak Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Skavenger είπε Αν το ειχα βαλει ετσι οπως λες σιγουρα καθε φορα καποιος μαλακας θα κατεβαινει απο το αμαξι να το μετακινει για να παρκαρει και αυτος το αμαξι ειναι 100% σιγουρο το βλεπω ολοι αυτο κανουν (εδω που μενω τουλαχιστον Κυψελη) και για αυτο εμεις η μηχανοβιοι βαζουμε την μηχανη καθετα για να μην κλεινουμε ολο το χωρο και να χωρανε και αλλοι. Έχεις δίκιο, και εγώ κάθετα την παρκάρω γι'αυτό τον λόγο, θεωρούν ότι τους παίρνεις την θέση, βέβαια αν έχεις μεγάλη μηχανή λίγο δύσκολο να σου την μετακινήσει κάποιος. Πάντως εγώ οπότε πάω κάπου και την έχω στο οπτικό μου πεδίο, παράλληλα την παρκάρω, αυτό είναι το νόμιμο εξάλλου. Επίσης αν έχεις συναγερμό και είσαι σε σημείο που μπορείς να τον ακούσεις, αν κάποιος πάει να της βάλει "χέρι" τον πιάνεις επ αυτοφώρω, και αν θέλει σώνει και καλά να την μετακινήσεις καλεις την αστυνομία και το λύνει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από jimzak
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Ωραία αρα αφού ο κοκ λεει οτι οι μοτοσυκλέτες πρέπει να παρκάρουν όπως και τα αυτοκίνητα κατ' επέκταση καθε όχημα που ειναι κάθετα παρκαρισμένο είναι παράνομο, άρα η τροχαία θα έπρεπε να γράφει κάθε μοτοσυκλέτα που είναι κάθετα στο πεζοδρόμιο οπως γράφει τα αυτοκίνητο. Τελος παντων δεν θα διαφωνήσω, ο καθε ενας μπορεί να παρκάρει οπως θέλει την μοτοσυκλέτα του αρκει να μπορεί να την προστατεύσει. Οσο αφορά και καλά τις λεκτικες επιθέσεις σας, ειμαι παλιό μέλος εδω και δεν ιδρώνει το αυτι μου απο τέτοια, απλά σας γράφω.
georgebou21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, greekfragma είπε το να βάλει χέρι άλλος πάνω σε μηχανή και να την μετακινήσει απαγορεύεται. μπορείς να επικαλεστείς και φθορές. το θέμα είναι να το αποδείξεις και αν αξίζει η φασαρία για το ποσό που διεκδικείς. νομικά γίνεται αλλά αν η μηχανή δεν έχει σοβαρή ζημιά και μόνο που θα μιλήσουν μεταξύ τους οι ασφαλιστικές θα τελειώσει εκεί το θέμα. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν αξίζει το τρέξιμο. ατυχία-μλκια όπως θες πες το....στην έριξε έφυγε τον τσάκωσαν από πινακίδα. θα πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά και θα πάμε για ύπνο και απόψε. Αμα εχει καμια εταιρία σαν την Intersalonica εσυ η ο άλλος η οποία δεν ειναι σε φιλικο διακανονισμο ΤΟΤΕ ΔΕΝ μιλάνε οι ασφαλιστικες. Μιλας εσυ η ο ασφαλιστης σου - αν έχεις - με την ασφαλιστικη του άλλου και αν δεν βγάλεις άκρη πρεπει να κινηθεις δικαστικα. Το επαθα προσφατα, που ειχα μια συγκρουση και καναμε και οι δυο αρνητικη δήλωση, αλλα δεν κινηθηκα δικαστηκα γιατι δεν ειχα ορεξη να χάσω τον χρόνο μου, επειδη η ζημια ηταν γυρω στα 100 ευρω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από georgebou21
WireFire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε επέκταση καθε όχημα που ειναι κάθετα παρκαρισμένο είναι παράνομο Εκτος κι αν προβλεπεται με σημανση.
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ωραία αρα αφού ο κοκ λεει οτι οι μοτοσυκλέτες πρέπει να παρκάρουν όπως και τα αυτοκίνητα κατ' επέκταση καθε όχημα που ειναι κάθετα παρκαρισμένο είναι παράνομο, άρα η τροχαία θα έπρεπε να γράφει κάθε μοτοσυκλέτα που είναι κάθετα στο πεζοδρόμιο οπως γράφει τα αυτοκίνητο. Τελος παντων δεν θα διαφωνήσω, ο καθε ενας μπορεί να παρκάρει οπως θέλει την μοτοσυκλέτα του αρκει να μπορεί να την προστατεύσει. Οσο αφορά και καλά τις λεκτικες επιθέσεις σας, ειμαι παλιό μέλος εδω και δεν ιδρώνει το αυτι μου απο τέτοια, απλά σας γράφω. Καί όμως έτσι είναι . Είναι παράνομο να παρκάρεις κάθετα . Αν έχεις δει κάποια σμαρτ ας πούμε με κλήση που είναι παρκαρισμένα στο κέντρο ,η κλήση είναι για αυτό τον λόγο. Το ότι δεν κόβει κλήση η τροχαία ,δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο . 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Καί όμως έτσι είναι . Είναι παράνομο να παρκάρεις κάθετα . Αν έχεις δει κάποια σμαρτ ας πούμε με κλήση που είναι παρκαρισμένα στο κέντρο ,η κλήση είναι για αυτό τον λόγο. Το ότι δεν κόβει κλήση η τροχαία ,δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο . Δεν σας πηγα επίτηδες στο επομενο βημα για να δω τις αντιδρασεις σας ...αφου λοιπον ειναι παρανομο, συμφωνώ, ολοι οι δήμοι στην ελλαδα, συν βεβαια τον δημο αθηνων, που εχουν ορίσει κάθετες θεσεις πάρκιν σε δρόμους με κυκλοφορία είναι ολοι παράνομοι. Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτό οσο και να επιμένετε. 3
N3M3SiS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ωραία αρα αφού ο κοκ λεει οτι οι μοτοσυκλέτες πρέπει να παρκάρουν όπως και τα αυτοκίνητα κατ' επέκταση καθε όχημα που ειναι κάθετα παρκαρισμένο είναι παράνομο, άρα η τροχαία θα έπρεπε να γράφει κάθε μοτοσυκλέτα που είναι κάθετα στο πεζοδρόμιο οπως γράφει τα αυτοκίνητο. Τελος παντων δεν θα διαφωνήσω, ο καθε ενας μπορεί να παρκάρει οπως θέλει την μοτοσυκλέτα του αρκει να μπορεί να την προστατεύσει. Οσο αφορά και καλά τις λεκτικες επιθέσεις σας, ειμαι παλιό μέλος εδω και δεν ιδρώνει το αυτι μου απο τέτοια, απλά σας γράφω. Καταρχην εσυ ειπες οτι δεν αναφερεται πουθενα στον ΚΟΚ ο τροπος με τον οποιο παρκαρουν οι μοτοσυκλετες και ζητησες σχετικο αρθρο. Οταν στο παρεθεσαν υποστηριξες πως "δεν αφορα αυτο τις μοτοσυκλετες" . Δεν συζηταμε το πως ουσιαστικα παρκαρουμε τις μοτοσυκλετες μας. Ουτε το πως κινουμαστε στον δρομο. Αναφεραμε τι λεει ο ΚΟΚ. Και ο ΚΟΚ λεει ακριβως αυτο. Οπως επισης λεει οτι απαγορευεται να κινουμαστε αναμεσα στα οχηματα, αλλα ουτε αυτο το κανουμε. Διαφορετικα δεν θα υπηρχε παρκινγκ για τα αυτοκινητα ουτε για δειγμα και το μποτιλιαρισμα, αν κινουμασταν ακριβως βαση ΚΟΚ, θα ηταν το 3πλασιο. 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτό οσο και να επιμένετε. Αδικα επιμενεις, εχεις αδικο. 3
St3liosGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν σας πηγα επίτηδες στο επομενο βημα για να δω τις αντιδρασεις σας ...αφου λοιπον ειναι παρανομο, συμφωνώ, ολοι οι δήμοι στην ελλαδα, συν βεβαια τον δημο αθηνων, που εχουν ορίσει κάθετες θεσεις πάρκιν σε δρόμους με κυκλοφορία είναι ολοι παράνομοι. Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτό οσο και να επιμένετε. Δεν υπάρχει επόμενο βήμα Νίκο . Είναι παράνομο ,τέλος . Αν υπάρχει σήμανση μια διαγράμμιση είναι θεσμοθετημένο έτσι . Οπότε είναι νόμιμο . Η μηχανή και γενικά τα δίκυκλα υπόκειται στον ΚΟΚ ,όλα τα άλλα είναι για να λέμε . Και ξαναλέω αν το κάνουμε και δεν τρώμε κλήση δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο . 4
NickTG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 25 minutes ago, NikosKallithea said: Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτό οσο και να επιμένετε. Άρα τελικά οι μηχανές δεν είναι οχήματα?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Εγώ θελω να δείτε στο σπιτι σας απο κατω 5-6 μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες παράλληλα η μια πισω απο την άλλη και να μην μπορείτε να παρκάρετε τα κουτιά σας και να είμαι απο μια μεριά να γελάω, και να παρακολουθώ πόσα θέματα θα ανοίξουν στο ινσομνια για το θέμα αυτό 😄 ...καλή συνέχεια 3
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν σας πηγα επίτηδες στο επομενο βημα για να δω τις αντιδρασεις σας ...αφου λοιπον ειναι παρανομο, συμφωνώ, ολοι οι δήμοι στην ελλαδα, συν βεβαια τον δημο αθηνων, που εχουν ορίσει κάθετες θεσεις πάρκιν σε δρόμους με κυκλοφορία είναι ολοι παράνομοι. Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτό οσο και να επιμένετε. Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις. ΑΡΘΡΟ 34 : Στάση και στάθμευση (source ©: www.glavopoulos.gr) 6. Τα οχήματα που βρίσκονται σε στάση ή στάθμευση, επιβάλλεται να τοποθετούνται παράλληλα με την οριογραμμή του οδοστρώματος και επί της αντιστοιχούσας γι' αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς, εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά. (source ©: www.glavopoulos.gr) εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εγώ θελω να δείτε στο σπιτι σας απο κατω 5-6 μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες παράλληλα η μια πισω απο την άλλη και να μην μπορείτε να παρκάρετε τα κουτιά σας και να είμαι απο μια μεριά να γελάω, και να παρακολουθώ πόσα θέματα θα ανοίξουν στο ινσομνια για το θέμα αυτό 😄 ...καλή συνέχεια Το γύρισες στο τσάμικο τώρα.Οκ. 2
george1807 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγώ θελω να δείτε στο σπιτι σας απο κατω 5-6 μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες παράλληλα η μια πισω απο την άλλη και να μην μπορείτε να παρκάρετε τα κουτιά σας και να είμαι απο μια μεριά να γελάω, και να παρακολουθώ πόσα θέματα θα ανοίξουν στο ινσομνια για το θέμα αυτό 😄 ...καλή συνέχεια Τώρα σοβαρά, δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις τι λέει ο ΚΟΚ; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα