Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδες, 

Σημερα επαθα το εξης και μπηκα στο forum να δω τι μπορει να γινει γαιτι το παιδι που ηρθε απο την ασφαλιστικη μου λεει ψαξτο αυτο αλλα εγω δεν γνωριζω απο αυτα θα ηθελα λιγακι τα φωτα σας, 

Το πρωι σημερα ωρα 10:30 περιπου ειχα παρακακρει την μηχανη μου κατω απο το σπιτι μου σχεδον και ξαφνηκα ακουω να βαραει ο συναγερμος της μηχανης , σηκωνομαι να δω τι γινεται δουλευοντας παραλληλα με τηλεδιάσκεψη και βλεπω απο το παραθυρο πως ειχε πεσει κατω το οχημα μου και λεω στους συναδελφους μισο λεπτο ερχομαι , τρεχω κατω δεν τον προλαβαινω τον μαλακα που το εριξε για να χωρεσει να παρκαρει να βαλει το αμαξι του και με βλεπει μια γειτονισα να ναι καλα ειχε κρατηση τον αριθμο της πινακιδας μου το λεει και καλεσα την ασφαλεια μου.

Ερχεται το παιδι απο την ασφαλεια του λεω τι εγινε και κανει οτι ειναι να κανει και μου λεει απο Δευτερα θα επικοινωνήσουμε με το νουμερο της πινακιδας και να περιμενω, μετα μου λεει γενικα πως μπορεις να το δεις και νομικα αυτο γιατι απαγορευεται να μετακινησει ο αλλος το οχημα σου και λεει ψαξτο.

γνωριζει κανεις που μπορω να το ψαξω αυτο; 

Επεξ/σία από Skavenger
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το να βάλει χέρι άλλος πάνω σε μηχανή και να την μετακινήσει απαγορεύεται. μπορείς να επικαλεστείς και φθορές. το θέμα είναι να το αποδείξεις και αν αξίζει η φασαρία για το ποσό που διεκδικείς.

νομικά γίνεται αλλά αν η μηχανή δεν έχει σοβαρή ζημιά και μόνο που θα μιλήσουν μεταξύ τους οι ασφαλιστικές θα τελειώσει εκεί το θέμα. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν αξίζει το τρέξιμο.

ατυχία-μλκια όπως θες πες το....στην έριξε έφυγε τον τσάκωσαν από πινακίδα. θα πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά και θα πάμε για ύπνο και απόψε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το να βάλει χέρι άλλος πάνω σε μηχανή και να την μετακινήσει απαγορεύεται. μπορείς να επικαλεστείς και φθορές. το θέμα είναι να το αποδείξεις και αν αξίζει η φασαρία για το ποσό που διεκδικείς.

νομικά γίνεται αλλά αν η μηχανή δεν έχει σοβαρή ζημιά και μόνο που θα μιλήσουν μεταξύ τους οι ασφαλιστικές θα τελειώσει εκεί το θέμα. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν αξίζει το τρέξιμο.

ατυχία-μλκια όπως θες πες το....στην έριξε έφυγε τον τσάκωσαν από πινακίδα. θα πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά και θα πάμε για ύπνο και απόψε.

Οχι παλι καλα δεν εγινε μεγαλη ζημια

οκ δεν αξιζει η φασαρια αυτο πιστευω και μακαρι να το παραδεχτει πως το εκανε και να τελιωσει εκει η ιστορια 

αλλα σε περιπτωση που δεν πει πως το εκανε αυτος τι θα μπορουσε να γινει ; γιατι ουτε και εγω εχω την ορεξη και το χρονο για τετοιο τρεξιμο.

Επεξ/σία από Skavenger
Δημοσ.

οι ασφαλιστικές άμεσα θα επιληφθούν και θα πάει κάποιος να δει και το αμάξι του αν έχει ζημιές στα σημεία από τη μηχανή σου που χτύπησε. είναι έμπειροι και καταλαβαίνουν αν όντως σε χτύπησε. φαίνονται τα σημάδια σε πλαστικά, βαφή. σημαντικό είναι να δώσεις σωστά το από ποια πλευρά έπεσε η μηχανή και από ποιά σε χτύπησε και αν ήταν με μούρη ή κώλο. αν η γειτόνισα είδε π.χ. ώστε να ξέρουν που θα βρουν και τα σημάδια στο δικό του όχημα.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές ΠΟΤΈ δεν παρκάρουμε την μοτοσυκλέτα καθετα στο πεζοδρόμιο πισω ή μπροστα απο αυτοκίνητα. Με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει η ωρα που θα στην ρίξουν

• Like 6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekfragma είπε

οι ασφαλιστικές άμεσα θα επιληφθούν και θα πάει κάποιος να δει και το αμάξι του αν έχει ζημιές στα σημεία από τη μηχανή σου που χτύπησε. είναι έμπειροι και καταλαβαίνουν αν όντως σε χτύπησε. φαίνονται τα σημάδια σε πλαστικά, βαφή. σημαντικό είναι να δώσεις σωστά το από ποια πλευρά έπεσε η μηχανή και από ποιά σε χτύπησε και αν ήταν με μούρη ή κώλο. αν η γειτόνισα είδε π.χ. ώστε να ξέρουν που θα βρουν και τα σημάδια στο δικό του όχημα.

Καμία σχέση φίλε μου. Οι ασφαλιστικές δεν κάνουν καμία έρευνα. Ο παθών θα κάνει μια δήλωση τροχαίου ατυχήματος (εντός της οποίας θα πρέπει να αναφέρει τα στοιχεία των μαρτύρων) και στη συνέχεια η ασφαλιστική του θα ενημερώσει την ασφαλιστική του υπαίτιου. Εάν εντός 7 εργασίμων ημερών υπάρξει δήλωση αποδοχής από την ασφαλιστική του άλλου όλα καλά. Εάν, όμως, αυτός κάνει την πάπια, τότε καλά ξεμπερδέματα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Σε γενικές γραμμές ΠΟΤΈ δεν παρκάρουμε την μοτοσυκλέτα καθετα στο πεζοδρόμιο πισω ή μπροστα απο αυτοκίνητα. Με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει η ωρα που θα στην ρίξουν

Ειχε χωρο γενικα δεν ειναι οτι το στριμώξα..

και πως πρεπει να παρκαρουμε την μηχανη δλδ ; 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Skavenger είπε

Επειδή αυτο το φορουμ εχει μόνο νομοταγείς χρηστες δεν θα αναφέρω😄

Ο καθε ενας προστατευει την περιουσία του οπως μπορεί καλύτερα

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Skavenger είπε

Κανονικά βάση νόμου παράλληλα με το πεζοδρόμιο, όπως δηλαδή θα παρκαρες και ένα αυτοκίνητο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimzak είπε

Κανονικά βάση νόμου παράλληλα με το πεζοδρόμιο, όπως δηλαδή θα παρκαρες και ένα αυτοκίνητο.

Δεν υπαρχει νομοθεσια στον κοκ για το πως θα παρκάρει μια μοτοσυκλέτα.

Αν κατι μου διαφεύγει ανέβασε μας το άρθρο του κοκ

• Confused 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

ΑΡΘΡΟ 34 : Στάση και στάθμευση (source ©: www.glavopoulos.gr)

6. Τα οχήματα που βρίσκονται σε στάση ή στάθμευση, επιβάλλεται να τοποθετούνται παράλληλα με την οριογραμμή του οδοστρώματος και επί της αντιστοιχούσας γι' αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς, εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά. (source ©: www.glavopoulos.gr)

https://www.glavopoulos.com/kok-034/

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΑΡΘΡΟ 34 : Στάση και στάθμευση (source ©: www.glavopoulos.gr)

6. Τα οχήματα που βρίσκονται σε στάση ή στάθμευση, επιβάλλεται να τοποθετούνται παράλληλα με την οριογραμμή του οδοστρώματος και επί της αντιστοιχούσας γι' αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς, εκτός αν ορίζεται με οήμανση διαφορετικά. (source ©: www.glavopoulos.gr)

https://www.glavopoulos.com/kok-034/

Αυτο δεν αφορα μοτοσυκλετες

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Επίσης πέρα από τον νόμο που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω, όταν έδινα σήματα για την μηχανή ήταν και μια από τις ερωτήσεις και μάντεψε, η σωστή απάντηση ήταν "παράλληλα".

Διάβασε και εδώ αν θέλεις την τελευταία παράγραφο κάτω από το νούμερο 5.

https://eurokteo.com/pos-parkaroun-oi-mixanes/

Επεξ/σία από jimzak
Δημοσ.

Ο κ.ο.κ δεν ξεχωρίζει τα αμάξια με τις μηχανές! Δλδ όλα είναι οχήματα και όλα υπάγονται στην κίνηση οχημάτων.

1ο παρ. σε μόνη κατεύθυνσης δρόμο ΑΚΟΜΑ και αν υπάρχει χώρος η μηχανή-μοτοσυκλέτα- παπάκι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσπεράσει. Όπως γενικά απαγορεύεται η προσπεράση από όχημα(συνήθως δεν υπάρχει χώρος βέβαια)

2ο παρ. Η μηχανή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  να πηγαίνει ανάμεσα στα αυτοκίνητα σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους. Οφείλει βάση κοκ να συμπεριφέρεται σαν 4τροχο όχημα. 

Ωστοσο στο ωραιο μας κράτος όλα επιτρέπονται αρκεί να μην γίνει η στραβή. 

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...