Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στα pc και δεν γνωριζω πολλα και αν μπορειτε θελω να με βοηθησετε.Η κατηγορια που θελω ειναι gaming και να κανω εργασιες word

Ποσό που διαθέτουμε : € 1000 εως 1200

Χρήση υπολογιστή : Gaming, και word

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Πατμο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Δημοσ.

Εχεις υπεραρκετα χρηματα για ενα budget gaming tower. Στη θεση σου θα επαιρνα εναν 3600x ryzen, 2x8 ddr4 RAM απλές, μια 1080ti και μια απλη μητρικη να τα παιρνει ολα. Παιρνεις και ενα απλο κουτακι και το εχεις open 24/7 και ουτε υδροψυξεις ουτε high end air coolers ουτε τιποτα. Τωρα που βγηκαν οι zen 3 και οι rtx 30xx τα σκοτωνουν ολα. Μενει και αρκετο μπαγιοκο για τσεπη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Leuterys είπε

Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στα pc και δεν γνωριζω πολλα και αν μπορειτε θελω να με βοηθησετε.Η κατηγορια που θελω ειναι gaming και να κανω εργασιες word

Ποσό που διαθέτουμε : € 1000 εως 1200

Χρήση υπολογιστή : Gaming, και word

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Πατμο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

ποια οθόνη έχεις?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Leonardosbavas είπε

Εχεις υπεραρκετα χρηματα για ενα budget gaming tower. Στη θεση σου θα επαιρνα εναν 3600x ryzen, 2x8 ddr4 RAM απλές, μια 1080ti και μια απλη μητρικη να τα παιρνει ολα. Παιρνεις και ενα απλο κουτακι και το εχεις open 24/7 και ουτε υδροψυξεις ουτε high end air coolers ουτε τιποτα. Τωρα που βγηκαν οι zen 3 και οι rtx 30xx τα σκοτωνουν ολα. Μενει και αρκετο μπαγιοκο για τσεπη.

Kαλα ρε αδερφε μου, που να τη βρει ο ανθρωπος την 1080 ti.. ?Θα ψαξει σε κανα skroutz k θα δει 900+ ευρο....καλα λεει ο @Sakiz105, αναλογα το μονιτορ παει o πυργος... Μπορει να μη χρειαζεται πανω απο 1660s αν εχει 1080p/60 hz monitor. Αν δεν χαλασει πολλα σε gpu μπορει να βαλει οποιον ryzen cpu 3000 θελει.

Δημοσ.

Μιλαω παντα για μεταχειρισμενα απο εδω. Με λιγη υπομονη βρισκεις ανετα 1080ti κατω απο 300 ευρω. Με τετοια τιμη δεν υπαρχει καν λογος να μιλαμε για 1660 τοτε :) Επισης για gaming δεν υπαρχει λογος να βαλει κανεις πανω απο εναν 3600x. Μικρες διαφορες απο εκει και πανω για gaming performance. Δλδ οπως το κοβω για μεταχειρα με 300 ευρω max για cpu, mb, ram. Βαλε αλλα 300 max για gpu, ενα 80ρι case + psu, και ενα 25ρι για ssd και εχει πολυ πολυ καλο gaming μηχανημα. Εαν θελει πιο light, τα μισα λεφτα κ ουτε. Εαν θελει παραπανω, δεν μιλαμε πλεον για budget. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...