Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Πριν εναμιση μήνα παρήγγειλα παππούτσια από την Κίνα. Ο πωλητής μου τα έστειλε αλλά το tracking number δεν έδωσε ποτέ πληροφορίες. Η μέθοδος αποστολής ήταν η epacket. Τελικά αποφάσησε να μου τα ξαναστείλει με την EMS δυστυχώς όμως το πακέτο κόλλησε το τελωνείο της Κίνας και γύρισε πίσω. Αφού έκανα refund ξαναγόρασα από τον ίδιο πωλητη ο οποίος όμως μου λέει πως η Ελλάδα έχει μπλοκαριστεί και λόγω covid τα πακέτα δεν στέλνονται καν. Κολλάνε στο τελωνείο της Κίνας και επιστρέφουν. Με τα χίλια ζόρια βέβαια μου έστειλε πάλι ένα πακέτο με ems αλλά φοβάμαι ότι θα ξανακολλήσει στο τελωνείο. Γνωρίζεται αν ισχύει κάτι τέτοιο?
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chrisito είπε Καλησπέρα! Πριν εναμιση μήνα παρήγγειλα παππούτσια από την Κίνα. Ο πωλητής μου τα έστειλε αλλά το tracking number δεν έδωσε ποτέ πληροφορίες. Η μέθοδος αποστολής ήταν η epacket. Τελικά αποφάσησε να μου τα ξαναστείλει με την EMS δυστυχώς όμως το πακέτο κόλλησε το τελωνείο της Κίνας και γύρισε πίσω. Αφού έκανα refund ξαναγόρασα από τον ίδιο πωλητη ο οποίος όμως μου λέει πως η Ελλάδα έχει μπλοκαριστεί και λόγω covid τα πακέτα δεν στέλνονται καν. Κολλάνε στο τελωνείο της Κίνας και επιστρέφουν. Με τα χίλια ζόρια βέβαια μου έστειλε πάλι ένα πακέτο με ems αλλά φοβάμαι ότι θα ξανακολλήσει στο τελωνείο. Γνωρίζεται αν ισχύει κάτι τέτοιο? Σε ψυχάρα έπεσες. Εγώ δε θα ασχολούμουν άλλο στη θέση του. Στις πόσες προσπάθειες θα σταματήσεις να τον καψωνάρεις; https://www.ups.com/gr/el/service-alerts.page Τί είναι αυτό που προσπαθείς να αγοράσεις; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από DrLo
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Παπούτσια είναι. Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα ακουστηκα από Κίνα και μου ήρθε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα