Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι υπεύθυνος στην εταιρεία μου για να τρέξω την διαδικασία αίτησης επιδότησης μιας θέσης εργασίας μας, μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ. Αφορά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, συγκεκριμένα επιδότηση εργαζομένου ΑΜΕΑ, και κατέθεσα την αίτηση ενδιαφέροντος εκ μέρους της εταιρείας μου για να προλάβουμε ένα συγκεκριμένο συνάδελφο,

και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι, εάν έχετε παρόμοιες εμπειρίες:

Η Δημόσια Πρόσκληση και το ΦΕΚ του ενεργού προγράμματος επιδότησης αναφέρει ότι ο ΟΑΕΔ (τοπικό κατάστημα Καβάλας) οφείλει εντός 30 ημερών να εξετάσει την αίτηση και να απαντήσει θετικά ή αρνητικά για την επιδότηση της θέσης.

Έχουν περάσει 27 ημέρες που κατέθεσα την αίτηση ενδιαφέροντος μας, και αν και πήγα ήδη τρεις φορές να τους υπενθυμίσω ότι έχουμε υποβάλλει αίτηση για αξιολόγηση, ακόμα μου λένε "ναι ναι θα την δούμε".

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν απαντήσουν εντός 30 ημερών που ορίζει το ΦΕΚ?

Η δυσκολία της κατάστασης είναι ότι ο εργαζόμενος που θέλουμε να πάρουμε είναι "στο περίμενε", και έχουμε αφήσει τον άνθρωπο εκτεθειμένο, έχοντας ήδη χάσει ένα μηνιαίο μισθό. Δεν μπορούμε δε να προχωρήσουμε σε απασχόληση του ΠΡΙΝ την έγκριση γιατί ορίζεται ρητά στη Δημόσια Πρόκληση ότι δεν γίνεται να υπαχθεί στο πρόγραμμα εργαζόμενος που έχει προηγουμένως απασχοληθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο

Έχει κανείς ιδέα εάν οι καθυστερήσεις αυτές είναι συνήθεις?

Επεξ/σία από Agouri
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτα κάποιον λογιστή στη Καβάλα , ξανά πάρε στον ΟΑΕΔ , πάρε και τα κεντρικά , έχε τον αρ πρωτοκόλλου πρόχειρο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...