mdr21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Για δικους μου λογους στην συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου με καλυπτει να παρω ενα gaming laptop και οχι PC. Επειδη με νοιαζει η φορητοτητα ηθελα να ειναι κατω απο 2κιλα και 14αρι. Επειδη με νοιαζουν οι επιδοσεις αλλα να αντεχει και λιγο η μπαταρια κατεληξα οτι θελω να εχει CPU (αν και ιντελακιας) τον AMD 4900HS. Με τα πολλα ολα τα παραπανω τα καλυπτε ο τελευταιος ASUS ROG zephyrus g14 στην εκδοση με τον 4900ΗS. Τον ειχε ο κωτσοβολος, αλλα επειδη το εψαχνα λιγο, μεσα σε μια βδομαδα ξεπουλησε (ειχαν φερει μονο 3-4 κομματια). Στελνω εμαιλ μου λεει δεν θα τον ξαναφερουμε. Στελνω εμαιλ και σε plaisio-public μου λενε δεν θα τον φερουμε εχουμε τα παλιοτερα μοντελα με τον 4800. Κοιταω και amazon.de τπτ. Τι παιζει ρε παιδια? Δεν θελουν να παρουν 2χιλιαρικα? Οτι πιο χοτ δεν υποτιθεται οτι ειναι ο 4900 ? Γιατι δεν το φερνουν? Ξερετε αν προκειται να κυκλοφορησει κατι αντιστοιχο απο τους αλλους κατασκευαστες? Μην ειναι ομως τουβλο 2μιση κιλα. Θα βγουν γενικα μοντελα με 4900 και ποτε να τα περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Σε 15αρι σιγουρα εχεις πολλες επιλογες. Στο παραπανω δεν μαρεσει η rtx2060 max q. Σαφως χειροτερη σε επιδοσεις απο μια 1660 ti mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα