Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είπα να βάλω το τελευταίο "τουβλάκι" στο setup μου και τοποθέτησα το PC-Nas μου στην προορισμένη θέση.

Πάω να το βάλω μπροστά (περίμενα και το κ@λορουτερ να ξεσκαλώσει για WOL...αλλη αμαρτωλή ιστορία) και Νιξ...τίποτα ούτε γκουχ ούτε μουχ τίποτα.

Σίγουρος ότι φταίει το τροφοδοτικό ξηλώνω το τροφοδοτικό και σίγουρος ότι θα το σουτάρω το βάζω στο τεστερ ...και ουπς παίρνει μπροστά....

Μπαα.... απλώς θα παίρνει μπροστά αλλά δεν θα μπορεί να δώσει ισχύ σε σύστημα....το κοτσάρω σε 1 χρέπι που έχω...ανάβει κανονικά και με τον νόμο...

Μου μπαίνουν φίδια....

Ξαναβάζω το τροφοδοτικό τιποτα....ξηλώνω τα καλώδια του κουτιου που ανάβει το σύστημα...τιποτα...ξηλώνω όλα τα καλώδια (μπας και έχει κολησει το reset....αλλη αμαρτωλή ιστορία)..τίποτα 

Τα ξηλώνω όλα ...τίποτα 

Και τώρα σκέφτομαι...αυτή ήταν μια μητρική (Η110Μ pro-VH) που αν έχει 50 ώρες απάνω της είναι ζήτημα.

Είχα αφήσει το σύστημα σε Sleep (καθως το ειχα σετάρει για NAS) ...αναβόσβηνε το λαμπάκι....και κάμποια στιγμή έμπαινε σε Hibernate...αν και την τελευταία φορά απλως δεν έμπαινε...κάτι που είχα σκοπό να το διερευνήσω...σίγουρα είχε κάποιες μέρες που το έβλεπα σβυστό και υπέθετα ότι είχε μπει σε Hibernate...αλλά απότι φαίνεται απλώς πέθανε...

Και ερωτώ σας έχει τύχει έτσι απλά να ψοφήσει...δηλαδή χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ (sleep) Απλώς να πει το ποίημα...

Αν υποθέσουμε ότι φταίει ο επεξεργαστής (G4560) θα έδειχνε κάτι ?  ... έχει και διαγνωστικό λαμπάκι αλλά είναι εντελώς σβυστό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει. Μπορείτε να κάνετε δοκιμή έξω από το κουτί;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Την έβγαλα την ξανάβαλα νιξ...δεν ανάβει τίποτα...δεν δείχνει να παίρνει ρευμα με τίποτα.

1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει. Μπορείτε να κάνετε δοκιμή έξω από το κουτί;

Την έβγαλα...έβαλα..ξανάβαλα τροφοδοτικό...όλα νεκρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να την ξεκινήσεις έχοντας επάνω  μόνο 1 στικ ram (ούτε vga ούτε δίσκους ή usb στικς). Aν δεν ανάψει, δοκίμασε και με διαφορετική ram (που ξέρεις οτι είναι λειτουργική΄)...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Εδώ άφηνα mobo στην αποθήκη και λέγανε το ποίημα μόνες τους. 

Μία μάλιστα στην αποθήκη ενώ δούλευε είχε γεμίσει κ υγρά λογικά από τους πυκνωτές. 

Επισης ένα pc που είχα παλιά ξαφνικά δεν άνοιγε, από mobo, στα καλά καθούμενα στο μισό χρόνο (έτοιμο pc Altec iDo personal) 

Δε νομίζω να δίνει κ πολλά σημάδια η μητρική 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Εδώ άφηνα mobo στην αποθήκη και λέγανε το ποίημα μόνες τους. 

Μία μάλιστα στην αποθήκη ενώ δούλευε είχε γεμίσει κ υγρά λογικά από τους πυκνωτές. 

Επισης ένα pc που είχα παλιά ξαφνικά δεν άνοιγε, από mobo, στα καλά καθούμενα στο μισό χρόνο (έτοιμο pc Altec iDo personal) 

Δε νομίζω να δίνει κ πολλά σημάδια η μητρική 

H μητρική ήταν πεντακάθαρη...την είδε με μεγενθυντικό φακό και στο e-shop Που την έστειλα για RMA...δεν είχε φουσκωμένους πυκνωτές...δεν μύριζε τίποτα.ούτε μαυριές..ούτε είχα κανένα παράξενο συμβαν.

Απλώς είχα αφήσει το μηχανάκι να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και απλώς δεν ξαναξύπνησε...ούτε Ledaki Ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Τελικά το είπε το ποίημα...το τμήμα ελέγχου αποδέχτηκε ότι ήταν ελαττωματική...και πάει ....

Πολύ παράξενος ξαφνικός θάνατος...

Μας έμεινε και ο επεξεργαστής αμανάτι...καθώς μάλλον δεν θα το ξαναστήσω...😒

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...