nikVR46 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας ! Όπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποια/κάποιες κάρτα ήχου για FPS παιχνίδια. Συγκεκριμένα παίζω COd και pubg.Ο ήχος της μητρικής (Β450) δεν είναι και ο καλύτερος.χρησιμοποιω τα razer kraken pro v2 ως headset.Ειμαι άσχετος για να πω την αλήθεια στο θέμα ήχου και θα ήθελα τα φώτα σας Αρχικα θα ήθελα να μάθω αν προτείνετε εσωτερική κάρτα η εξωτερική και ποιες είναι οι διάφορες τους Η χρήση θα είναι κατά 99% για το headset όποτε δεν θα με ενδιέφερε μια κάρτα για ηχεία κλπ Το σύστημα είναι με Windows 10 Το budget μου είναι το πολύ στα 70-80 ευρώ Ευχαριστω προκαταβολικά 🙂
pirmen56 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Πώληση των Kraken(σκουπίδια) και ένα νέο αξιοπρεπέστερο headset στα ~100-150€ με δική του κάρτα και υποστήριξη καλού virtual surround. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/14337639/SteelSeries-Arctis-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/10771262/Logitech-G533.html 1 1
jerry banana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikVR46 είπε Καλησπέρα σας ! Όπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποια/κάποιες κάρτα ήχου για FPS παιχνίδια. Συγκεκριμένα παίζω COd και pubg.Ο ήχος της μητρικής (Β450) δεν είναι και ο καλύτερος.χρησιμοποιω τα razer kraken pro v2 ως headset.Ειμαι άσχετος για να πω την αλήθεια στο θέμα ήχου και θα ήθελα τα φώτα σας Αρχικα θα ήθελα να μάθω αν προτείνετε εσωτερική κάρτα η εξωτερική και ποιες είναι οι διάφορες τους Η χρήση θα είναι κατά 99% για το headset όποτε δεν θα με ενδιέφερε μια κάρτα για ηχεία κλπ Το σύστημα είναι με Windows 10 Το budget μου είναι το πολύ στα 70-80 ευρώ Ευχαριστω προκαταβολικά 🙂 Προσωπική μου άποψη,περίμενε να μαζέψεις περισσότερα χρηματα και πάρε την soundblaster g6.Απλά ότι καλύτερο.Ειδικά με το scout mode καταντάει κλεψιά στα fps.Oτι θες ρώτησε με. Σύνδεσμος για τη κάρτα:https://www.skroutz.gr/s/18675532/Creative-Sound-BlasterX-G6.html?from=drop Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από jerry banana 1
pirmen56 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Το budget δεν επαρκεί για συνδυασμό audiophile ακουστικών+μικρόφωνο+κάρτα. Η G6 δεν πρόκειται να κάνει τίποτα σε τέτοια "πατάτα". 2
nikVR46 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας 🙂 Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αποφύγω τόσα έξοδα για τον ήχο αλλά σε BR παιχνίδια είναι πολύ σημαντικός. Για την συγκεκριμένη κάρτα διάβασα και εγώ τα καλύτερα αλλά λόγω τιμής την....προσπέρασα 😜 Γενικα φιλε μου ποια είναι τα πλεονεκτήματα εσωτερικής και εξωτερικής κάρτας ; Έχει κάποια διαφορά το jack με το usb στην ποιότητα ; εβλεπα για sound Blaster z που παίζει στο 50αρικο σε used και στα 70 καινουρια που έχει καλές κριτικές σαν vfm προϊόν Οσον αφορά τα ακουστικά που προτείνει ο φιλος πιο πάνω είχα δει για τα ath 50 όπως και για τα g pro της Logitech πολύ καλές κριτικές, τα σανχαισερ είναι κορυφαία μεν αλλά αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για headset που προορίζεται για gaming και όχι για μουσική ; 🧐 Επίσης χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, βλέπω επαγγελματίες κορυφαίους streamers να χρησιμοποιούν πιο απλά ακουστικά όπως kraken , g pro ,hyper x κλπ αντιλαμβανομαι ότι υπάρχουν και λόγοι χορηγιών αλλά αν παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο δεν θέλεις και το καλύτερο δυνατό set? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το κόπο σας να μου απαντήσετε 😉
jerry banana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikVR46 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας 🙂 Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αποφύγω τόσα έξοδα για τον ήχο αλλά σε BR παιχνίδια είναι πολύ σημαντικός. Για την συγκεκριμένη κάρτα διάβασα και εγώ τα καλύτερα αλλά λόγω τιμής την....προσπέρασα 😜 Γενικα φιλε μου ποια είναι τα πλεονεκτήματα εσωτερικής και εξωτερικής κάρτας ; Έχει κάποια διαφορά το jack με το usb στην ποιότητα ; εβλεπα για sound Blaster z που παίζει στο 50αρικο σε used και στα 70 καινουρια που έχει καλές κριτικές σαν vfm προϊόν Οσον αφορά τα ακουστικά που προτείνει ο φιλος πιο πάνω είχα δει για τα ath 50 όπως και για τα g pro της Logitech πολύ καλές κριτικές, τα σανχαισερ είναι κορυφαία μεν αλλά αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για headset που προορίζεται για gaming και όχι για μουσική ; 🧐 Επίσης χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, βλέπω επαγγελματίες κορυφαίους streamers να χρησιμοποιούν πιο απλά ακουστικά όπως kraken , g pro ,hyper x κλπ αντιλαμβανομαι ότι υπάρχουν και λόγοι χορηγιών αλλά αν παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο δεν θέλεις και το καλύτερο δυνατό set? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το κόπο σας να μου απαντήσετε 😉 οπως τα λες ,οπως λεει και ο φιλος pirmen θες και καλυτερα ακουστικα.Εγω τα εχω συνδιασεει με τα bayerdynamic 600OHM dt990.γενικα ο ηχος εχει εξοδα οπως το καθετι στο pc.Ξεκινα με οτι μπορει η τσεπη σου και συνεχισε βημα βημα.Εαν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα περιμενε γιατι με τωρα λιγα χρηματα δεν θα βρεις αξιολογη καρτα.Απο ελλαδα τουλαχιστον.Αλλιως περιμενε το black friday μην τυχον πεσουνοι τιμες και βρεις καλυτερες τιμες για αουστικα και καρτα. 1
pirmen56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, nikVR46 είπε Οσον αφορά τα ακουστικά που προτείνει ο φιλος πιο πάνω είχα δει για τα ath 50 όπως και για τα g pro της Logitech πολύ καλές κριτικές, τα σανχαισερ είναι κορυφαία μεν αλλά αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για headset που προορίζεται για gaming και όχι για μουσική ; Θα μπορούσες να πας στα παρακάτω αν δεν σε ενδιαφέρει η έλλειψη ή το επιπλέον κόστος μικροφώνου: https://www.skroutz.gr/s/8156791/BeyerDynamic-DT-770-Pro-32-Ohms.html?o=BeyerDynamic+DT+770+Pro+32ohm --Με έμφαση στο μπάσο που για τα competitive games μπορεί να γίνει πρόβλημα. https://www.skroutz.gr/s/19665339/AKG-K371.html --Ισως το καλύτερο στα λεφτά του και για τη χρήση(competitive) που θες. https://www.skroutz.gr/s/9926057/Sennheiser-HD-559.html --Καλό ανοικτό ακουστικό(καλό soundstage) αρκεί να φτιάξεις τον ήχο τους με EQ που θα σου δώσω. Και τα τρία με αυτή την κάρτα: https://en.sharkoon.com/product/27415 Δυστυχώς δεν υπάρχει απόθεμα αυτή τη στιγμή στα ελληνικά μαγαζιά. Αναφορά σε κείμενο Επίσης χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, βλέπω επαγγελματίες κορυφαίους streamers να χρησιμοποιούν πιο απλά ακουστικά όπως kraken , g pro ,hyper x κλπ 1) Είναι πληρωμένοι. 2) Χρησιμοποιούν(στα τουρνουά) άλλα in-ear ακουστικά και απ' έξω φοράνε τα μεγάλα των Razer, Logitech κτλ. για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά και για ηχομόνωση. Για να μην ακούν τους σχολιαστές και παίρνουν hints για τις θέσεις και τις τακτικές των αντιπάλων. 3) Πολλούς streamers-gamers-youtubers έχω δει να χρησιμοποιούν διάφορα audiphile μοντέλα όπως DT 990pro, M50X, HD6XX, HD58X αλλά και τα καταργημένα Sennheiser HD595 λόγω του πολύ καλού soundstage(αίσθηση του χώρου) και της ζωντάνιας στους ήχους των competitive fps. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από pirmen56 1
nikVR46 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Pirmen ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου Ειναι φανερό ότι γνωρίζεις καλά για θέματα περί ήχου Οποτε για να καταλήξουμε 1)αλλάζω τα κρακεν για κάποιο από τα παραπάνω (Beyerdynamic ,akg , sennheiser ) φαντάζομαι μέσα σε αυτά μπαίνουν και Audio-Technica 2)πάω αναγκαστικά σε κάρτα άνω των 100 ευρώ (φαντάζομαι για sound blaster z ,omni και κάποιες ASUS που είναι στην ίδια τιμή δεν κάνουν αν κατάλαβα καλά ) 3)Ερώτηση : ακουω συχνά για audiophile χωρίς να ξέρω τι είναι 😜 4)υπάρχει κάποια διαφορά σε εξωτερικές και εσωτερικές κάρτες ; Κάποια πλεονεκτήματα της μιας έναντι της άλλης;
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Οι εξωτερικές είναι καλύτερες λόγω λιγότερων παρεμβολών σε σχέση με το να είναι μέσα στο PC. Τα ακούστικα με surround sound τα θεωρώ αστεία, μια ανοησία και μισή. . Για χρήση battle royale θες κάτι με soundstage της προκοπής. Που σημαίνει αν μπορείς να πας σε κάποιο open back μοντέλο, πας με κλειστά τα ματιά(hd 6xx για παράδειγμα). Ακουστικά "gaming" και απο εταίρεια με gaming περιφερειακά (πχ. corsair / razer κλπα) δεν θα αγόραζα. Από εκεί και πέρα σημασία έχει ποιός ακριβός είναι ο στόχος σου? Πριν ρίξεις λεφτά σε οτιδήποτε αναρωτήσου τι ακριβώς θες να πετύχεις και τι σε ενοχλεί στο setup που έχεις τώρα. 1 1
nikVR46 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Όποτε αν είναι θα προτιμήσω εξωτερική κάρτα 🙂 Θελω ένα headset που να μπορεί να μου δώσει την αίσθηση του χώρου καλύτερα και κρυστάλλινα.Για παράδειγμα τυχαίνει πολλές φορές να είμαι σε οικοδομή και να μη μπορώ να καταλάβω αν αυτό που ακουω (βήματα)είναι πάνω μου η κάτω μου.οκ μετά από 2000 ώρες πχ στο pubg έχω αντίληψη από που έρχεται κάποιος και σε ποια απόσταση αλλά όταν τα πράγματα είμαι πιο περίπλοκα τα κρακεν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ.εχω κατεβάσει το software της razer αλλά το 7.1 είναι αστειότητες επισης η ένταση δεν αρκεί.σε μητρική x399 για παράδειγμα που τα έβαλα ενός φίλου η ένταση ήταν σαφώς καλύτερη αλλά είναι και μια μητρική των 400 ευρώ δεν έχω απαίτηση από την b450 των 120 ευρώ να έχω ίδια απόδοση.το θέμα είναι όταν ανεβεί η ένταση που είναι το εύκολο κομμάτι σε μια κάρτα ήχου, ο ήχος να έχει καθαρότητα και καλό stage Με λίγα λόγια το usecase μου είναι το competitive BR και όχι να τη βάλω σε ηχεία η να ακούσω μουσική. Σε βίντεο που είδα αν θυμάμαι καλά από Linus, ότι gaming headset και να πήραν από τις κλασικές εταιρίες (razer Logitech hyperx Corsair κλπ κλπ) δεν κατάφεραν να είναι επακριβείς σε μεγάλο βαθμό για το από που ερχόταν κάθε ήχος και μάλιστα με τα κορυφαία μοντέλα των εταιριών αυτών και όχι τα entry level μοντέλα τους . οποτε λέω να αρχίσω από ένα καλό headset , ποιο ακριβώς δεν ξέρω αλλά λέω να πάω σε εταιρία τύπου Beyerdynamic,sennheiser ,AKG, Audio-Technica
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Οι κάρτες ήχου των mobo είναι για τα πανηγύρια γενικά αν έχεις καλά ακουστικά. Και το δικό μου mobo κάνει 450 ευρώ αλλά είναι πολύ χειρότερα από το portable dap μου. Όσο για ακουστικά, senheiser αν ψάχνεις για headset. Είσαι μόνος στο χώρο που παίζεις? Σε ρωτάω γιατί τα open back είναι τα καλύτερα για αυτό που θες αλλά ο ήχος ακούγεται και στους γύρω σου. Είναι σαν να έχεις ηχεία στα αυτιά σου ουσιαστικά. Ανάλογα το budget σου πας είτε στα beyer 990pro είτε στα senheiser hd650 / hd6xx. Τα 2α σαφώς ανώτερα. Όσον αφορά τα gaming headsets που λες, έχω τα arctis 5, σε σχέση με τις ψείρες shure se846 που πήρα πρόσφατα η μερα με τη νύχτα. Παρόλο που είναι ψείρες εντοπίζεις ακριβώς από που έρχονται οι ήχοι στο game. Τα gaming ακουστικά είναι άθλια γενικά.
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, nikVR46 είπε Όποτε αν είναι θα προτιμήσω εξωτερική κάρτα 🙂 Θελω ένα headset που να μπορεί να μου δώσει την αίσθηση του χώρου καλύτερα και κρυστάλλινα.Για παράδειγμα τυχαίνει πολλές φορές να είμαι σε οικοδομή και να μη μπορώ να καταλάβω αν αυτό που ακουω (βήματα)είναι πάνω μου η κάτω μου.οκ μετά από 2000 ώρες πχ στο pubg έχω αντίληψη από που έρχεται κάποιος και σε ποια απόσταση αλλά όταν τα πράγματα είμαι πιο περίπλοκα τα κρακεν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ.εχω κατεβάσει το software της razer αλλά το 7.1 είναι αστειότητες επισης η ένταση δεν αρκεί.σε μητρική x399 για παράδειγμα που τα έβαλα ενός φίλου η ένταση ήταν σαφώς καλύτερη αλλά είναι και μια μητρική των 400 ευρώ δεν έχω απαίτηση από την b450 των 120 ευρώ να έχω ίδια απόδοση.το θέμα είναι όταν ανεβεί η ένταση που είναι το εύκολο κομμάτι σε μια κάρτα ήχου, ο ήχος να έχει καθαρότητα και καλό stage Με λίγα λόγια το usecase μου είναι το competitive BR και όχι να τη βάλω σε ηχεία η να ακούσω μουσική. Σε βίντεο που είδα αν θυμάμαι καλά από Linus, ότι gaming headset και να πήραν από τις κλασικές εταιρίες (razer Logitech hyperx Corsair κλπ κλπ) δεν κατάφεραν να είναι επακριβείς σε μεγάλο βαθμό για το από που ερχόταν κάθε ήχος και μάλιστα με τα κορυφαία μοντέλα των εταιριών αυτών και όχι τα entry level μοντέλα τους . οποτε λέω να αρχίσω από ένα καλό headset , ποιο ακριβώς δεν ξέρω αλλά λέω να πάω σε εταιρία τύπου Beyerdynamic,sennheiser ,AKG, Audio-Technica 1)Η προσιτή λύση είναι sennheiser HD559 + Sharkoon gaming DAC pro S. Σύνολο γύρω στα 100€. Συν λίγο EQ για να καθαρίσει ο ήχος τους. 2) Η μεσαία λύση είναι το ίδιο DAC αλλά με τα Sennheiser HD599. Ή τα ολοκαινούργια Beyerdynamic TYGR 300R* που τυγχάνουν ενθουσιώδους υποδοχής. https://europe.beyerdynamic.com/tygr-300-r.html Οι δύο αυτές προτάσεις με έμφαση στα competitive games και την αντίληψη του χώρου. Η ιδανική λύση για τα πάντα σχεδόν είναι sennheiser HD6XX + creative soundblasterX G6. 2 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Αν δε βρίσκει της Sharkoon καλά δε θα ήταν κι ένα Fiio E10K? https://www.ebay.com/itm/FiiO-E10K-Olympus-2-24Bit-USB-DAC-mit-Kopfhorerverstarker/303107205823?epid=3021597533&hash=item469298eabf:g:eygAAOSwCnpcmNui
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Για μένα πάντα, για τον ήχο δεν έχει νόημα να βουτήξεις λίγο το δαχτυλάκι σου στο νερό. Η πάς all in ή πάρε ένα ζευγάρι των 30€ και κούμπωσε το στη mobo. Θες γύρω στα 350-400€ για ακουστικά + dac / amp να πείς οτι κάνεις σοβαρή δουλειά. @pirmen56 Επειδή όπως καταλαβαίνεις δεν συμπαθώ / ασχολούμαι με gaming περιφερειακά ήχου, γιατί G6? Δεν έχω ίδεα αν είναι καλή / κακή / άσχημη αλλά σε αυτά τα λεφτά παίζουν τα schitt stack. Το magni3 σκέτο το βρίσκεις φτηνότερα από την G6. Αξίζει 130€ αυτό? 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν δε βρίσκει της Sharkoon καλά δε θα ήταν κι ένα Fiio E10K? https://www.ebay.com/itm/FiiO-E10K-Olympus-2-24Bit-USB-DAC-mit-Kopfhorerverstarker/303107205823?epid=3021597533&hash=item469298eabf:g:eygAAOSwCnpcmNui Kαλό είναι αλλά δεν κάνει για σοβαρά headphones (6xx ας πούμε) για μουσική, γιατί για να βγάλουν volume πρέπει να το τερματίσεις οπότε χάνεις το dynamic range. Για games δεν έχω ιδέα. Πάντως λίγο που είδα τα specs κάνει περισσότερο για ψείρες. 1 1
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Herald είπε Για μένα πάντα, για τον ήχο δεν έχει νόημα να βουτήξεις λίγο το δαχτυλάκι σου στο νερό. Η πάς all in ή πάρε ένα ζευγάρι των 30€ και κούμπωσε το στη mobo. Θες γύρω στα 350-400€ για ακουστικά + dac / amp να πείς οτι κάνεις σοβαρή δουλειά. @pirmen56 Επειδή όπως καταλαβαίνεις δεν συμπαθώ / ασχολούμαι με gaming περιφερειακά ήχου, γιατί G6? Δεν έχω ίδεα αν είναι καλή / κακή / άσχημη αλλά σε αυτά τα λεφτά παίζουν τα schitt stack. Το magni3 σκέτο το βρίσκεις φτηνότερα από την G6. Αξίζει 130€ αυτό? Kαλό είναι αλλά δεν κάνει για σοβαρά headphones (6xx ας πούμε) για μουσική, γιατί για να βγάλουν volume πρέπει να το τερματίσεις οπότε χάνεις το dynamic range. Για games δεν έχω ιδέα. Πάντως λίγο που είδα τα specs κάνει περισσότερο για ψείρες. Η G6 δέχεται 7.1 σήμα που απαιτεί το hesuvi ώστε να βγάλει virtual surround ήχο. Το virtual surround είναι must για games. Θα μπορούσε βέβαια να χρησιμοποιήσει και την 7.1 μητρική του ως πηγή για το magni. Απλά η G6 είναι πακέτο. Στο schiit πρέπει να προσθέσουμε και μεταφορικά. Η G6 βγάζει 5Vrms που είναι αρκετά για τόσο ευαίσθητα ακουστικά όπως τα HD6XX. Εγώ χρησιμοποιώ 3,5Vrms(από τα 7Vrms) από την Xonar STX για τα HD650. Το magni βεβαια βγάζει πολύ περισσότερα και θα μπορούσε να πάει άνετα και σε αυτό. Εδώ το review της G6 από audiophile forum: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-sound-blasterx-g6.7016/ Σχετικά τώρα με την ποιότητα του ήχου και την ανάγκη να έχει κάποιος πολύ δυνατό και ακριβό ενισχυτή. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι επαρκείς ενισχυτές έχουν δυσδιάκριτες έως καθόλου διακριτές διαφορές σε τυφλά τεστ με ματσαρισμένες εντάσεις*. Και αυτές οι μικροσκοπικές διαφορές εξαφανίζονταν μετά από ισοστάθμιση των λιγότερο καλών ενισχυτών ώστε να φτάσουν τα ανώτερα μοντέλα. Ήταν δηλαδή διαφορές τονικότητας κυρίως. Αυτό μάλιστα για ηχεία που είναι αρκετά δύσκολα και πολύπλοκα φορτία. Ακουστικά 300 Ohm είναι πιο ευκολοδήγητα σε όρους ποιότητας γιατί παίρνουν την ισχύ τους σε όρους τάσης περισσότερο παρά ρεύματος, ενώ έχουν πιο ομαλά impedance curves. Audiophiles θα πουν βέβαια τα δικά τους, αλλά αυτό δεν συνιστά απόδειξη παρά προσωπική γνώμη. * https://www.head-fi.org/threads/testing-audiophile-claims-and-myths.486598/ Spoiler 3 - Do all amplifiers sound the same? Original Stereo Review blind test. (The original Bruce Coppola link is broken, and I cannot find any existing link at this time) A number of amplifiers across various price points and types are tested. The listeners are self declared believers and sceptics as to whether audiophile claims are true or not. There were 13 sessions with different numbers of listeners each time. The difference between sceptic and believer performance was small, with 2 sceptics getting the highest correct score and 1 believer getting the lowest. The overall average was 50.5% getting it right, so that is the same as you would expect from a random guess result. The cheapest Pioneer amp was perfectly capable of outperforming the more expensive amps and it was ‘striking similar to the Levinson‘. υ.γ.: 267mW το magni 3 στην πράξη. Δηλαδή 5 db περίπου πάνω από G6 και 2db πάνω από Xonar STX. Ανάμεσα σε 8 και 9 Vrms. https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/schiit-magni-3-and-heresy-headphone-amp-reviews.10311/ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από pirmen56 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα