mpaleokastritis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα. Έχω τα office 2000 σε ένα παλιό μηχάνημα με xp και τον τελευταίο καιρό όταν κάνω save με το word αρκετές φορές και με το excel γίνεται μια χαρά αλλά με το που το ανοίγω μου βγάζει error και αλαμπουρνέζικα υποπτεύομαι το support end αλλά θέλω και μια 2 γνώμη. Τι μπορεί άλλο να φταίει;
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Αποθηκεύεις πάντα στον ίδιο δίσκο; Δοκίμασε να αποθηκεύσεις σε άλλον ή σε usb απευθείας. Στις 10/10/2020 στις 7:22 ΠΜ, mpaleokastritis είπε υποπτεύομαι το support end Σε καμιά περίπτωση. 1
jgeorgiou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Στις 10/10/2020 στις 7:22 ΠΜ, mpaleokastritis είπε Καλημέρα. Έχω τα office 2000 σε ένα παλιό μηχάνημα με xp και τον τελευταίο καιρό όταν κάνω save με το word αρκετές φορές και με το excel γίνεται μια χαρά αλλά με το που το ανοίγω μου βγάζει error και αλαμπουρνέζικα υποπτεύομαι το support end αλλά θέλω και μια 2 γνώμη. Τι μπορεί άλλο να φταίει; τσεκαρε την υγεία του δίσκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα