dream21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν παιδιά επειδή το Xbox Series X θα υποστηρίζει Dolby Atmos και επειδή πλέον δεν υπάρχει και έξοδος οπτικής ίνας ήρθε ο καιρός για αναβάθμιση και η soundbar της YAMAHA που είχα εδώ και 15 χρόνια να αντικατασταθεί με καινούργια. Όποτε θέλω την γνώμη οποίος ξέρεις για Soundbar που να υποστηρίζει HDMI 2.1 ARC σύνδεση μιας και η τηλεόραση LG μου το υποστηρίζει στο HDMI 2(ARC) ώστε να πάρω το μάξιμουμ σε ήχο από ποιότητα και απόδοση.
CarbonFibre Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δεν χρειάζεται να έχει hdmi 2.1 το soundbar αλλά να υποστηρίζει eArc οχι σκέτο Arc για να έχεις lossless dolby atmos. Τέτοια υπαρχουν σε κάποια περσινά samsung και στα φετινά όπως και στα φετινά Lg .Επίσης στο JBL bar 9.1 , sony zf9, sony st5000 klp
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2020 στις 8:34 ΠΜ, dream21 είπε Λοιπόν παιδιά επειδή το Xbox Series X θα υποστηρίζει Dolby Atmos και επειδή πλέον δεν υπάρχει και έξοδος οπτικής ίνας ήρθε ο καιρός για αναβάθμιση και η soundbar της YAMAHA που είχα εδώ και 15 χρόνια να αντικατασταθεί με καινούργια. Όποτε θέλω την γνώμη οποίος ξέρεις για Soundbar που να υποστηρίζει HDMI 2.1 ARC σύνδεση μιας και η τηλεόραση LG μου το υποστηρίζει στο HDMI 2(ARC) ώστε να πάρω το μάξιμουμ σε ήχο από ποιότητα και απόδοση.αφο Αφού η τηλεόραση έχει HDMI 2.0 (ARC) δεν έχει σημασία αναβάθμιση soundbar με HDMI 2.1 ( eARC ) διότι η tv δεν υποστηρίζει το HDMI 2.1 ( eARC ) και θα το κάνει απλό ARC. Άρα μένεις με την ίδια και όταν αγοράσεις tv με HDMI 2.1 τότε πάρε κ το κατάλληλο soundbar. Το ότι το XboxSeriesX έχει Dolby Atmos δεν έχει σημασία. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ότι το XboxSeriesX δεν έχει οπτική εκτός αν δεν έχει κ η τηλεόραση σου μόνο τότε πας σε καινούργια soundbar. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από Dark_Beast_John_Gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα