isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Σημερα που ειχα χρονο εκανα 4 φορματ απο την αρχη με διαφορετικα setup.... Αλλαξα τροφοδοτικο,cpu,μνημες... Το μονο που εμεινε ιδιο ειναι η μητρικη. Δοκιμασα μια strix 5600xt που ειχα προχειρη και δεν εχει κανενα προβλημα. Οτι και να εκανα παντα το ιδιο προβλημα με cold boot. Αλλαξα και bios στη μητρικη παλι τα ιδια.... Πριν λιγο εβαλα και το νεο driver που βγηκε και παλι τα ιδια.... Οποτε ειμαι πλεον σιγουρος οτι φταιει η καρτα. Το θεμα ειναι οτι δεν λυθηκε το προβλημα.Περιμενω να περασουν οι μερες για να την στελιω πισω και να παραγγειλω καινουρια.... 1
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Οπότε ουσιαστικά πρόκειται για πρόβλημα στο Hardware, χαλασμένη κάρτα γραφικών.
isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Οπότε ουσιαστικά πρόκειται για πρόβλημα στο Hardware, χαλασμένη κάρτα γραφικών. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.... Νομιζω οτι αρκετα ασχοληθηκα... 1
leros2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, isaias1983 είπε Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.... Νομιζω οτι αρκετα ασχοληθηκα... Υπερασχολήθηκες, έπρεπε σούμπιτι να την στείλεις πισω
isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ήταν καλή η τιμή της(amazon.de 305 χωρίς ΦΠΑ +μεταφορικά)... Πούλησα την 2080ti επειδή είχα παραγγείλει 5 Χ 3080 από amazon.... Τελικά πήρα τα @@ μου κ έχω ξεμείνει με αυτήν μέχρι να δω τι θα πάρω.... Έχω δικαίωμα επιστροφής μέχρι 30/10/2020 οπότε περιμένω να δω τι θα βγάλει η amd κ να δούμε κ την 3070 για να αποφασίσω! Σίγουρα ασχολήθηκα παραπάνω από ότι έπρεπε αλλά ακόμα κ τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι hardware το πρόβλημα... Δε γίνεται μετά από 2 boot η κάρτα να δουλεύει τέλεια.... Με +50 power limit κ πυρήνα στα 2080-2100 δουλεύει απροβληματιστα για όσες ώρες παίξω με θερμοκρασίες κάτω από 70-72 c max....
isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Κ μια τελευταία ενημέρωση.... Δοκιμασα 4 διαφορετικά bios για την κάρτα γραφικών.... Δύο παλιότερα από το ίδιο μοντέλο κ δύο από red dragon.... Σε όλα πάντα το ίδιο συμβαίνει....
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 και πολύ ασχολήθηκες να κάνεις όλα αυτά. rma da b1tch
rofl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αστο κανα μισαωρο πριν βαλεις παιχνιδι οταν κανεις το πρωτο boot. αν δεν κρασαρει κατοπιν, το τροφοδοτικο εχει αρχισει να τα φτυνει. https://www.google.com/search?source=hp&ei=5kaQX8vsG6iPlwT8tb-gAw&q=psu+cold+boot αφου δοκιμασες αλλο τροφ, αν κανει τα ιδια τοτε ειναι η καρτα. να ειναι software και να θυμαται να φτιαξει μετα απο μερικα reboot δυσκολο το κοβω. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από rofl
isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, rofl είπε αστο κανα μισαωρο πριν βαλεις παιχνιδι οταν κανεις το πρωτο boot. αν δεν κρασαρει κατοπιν, το τροφοδοτικο εχει αρχισει να τα φτυνει. https://www.google.com/search?source=hp&ei=5kaQX8vsG6iPlwT8tb-gAw&q=psu+cold+boot αφου δοκιμασες αλλο τροφ, αν κανει τα ιδια τοτε ειναι η καρτα. να ειναι software και να θυμαται να φτιαξει μετα απο μερικα reboot δυσκολο το κοβω. Το γράφω κ πιο πριν νομίζω.....αν το αφήσω μισή ώρα χωρίς να κάνω τίποτα μετά το πρώτο boot μετά δεν κρασαρει... Με το δεύτερο τροφοδοτικό δεν το δοκίμασα αλλά βαριέμαι να το ξαναβάλω πανω... Ήρθε ο 10850k κ πάω να πειραματιστω....
rofl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δεν το δοκιμασες με αλλο τροφοδοτικο, τοτε το πιθανοτερο ειναι τροφοδοτικο, και λογικα αν παρεις καποια μεγαλη 30χ θα το βρεις μπροστα σου. οποτε θα δοκιμαζα με αλλο τροφοδοτικο πρωτα απο ολα. οπως εγραψα αν υπαρχει instability και crashes κατα το πρωτο μισαωρο, αλλα οχι μετα, ο πρωτος υποπτος ειναι το τροφ. Α εννοεις οτι δεν αφησες με το 2ο τροφ να περασει μισαωρο ε? δεν εχει σημασια, αν κρασαρει και με 2ο τροφοδοτικο γυρνα πισω την καρτα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από rofl 1
isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ναι αυτό εννοουσα.... Ερώτηση: Πώς μπορώ να τεσταρω το τροφοδοτικό γιατί μου μπήκαν υποψίες τώρα κ αγχώθηκα! Είναι ένα corsair rm750i
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 53 λεπτά πριν, isaias1983 είπε Ναι αυτό εννοουσα.... Ερώτηση: Πώς μπορώ να τεσταρω το τροφοδοτικό γιατί μου μπήκαν υποψίες τώρα κ αγχώθηκα! Είναι ένα corsair rm750i Κάνε αυτό που σου είπε ο rofl.
isaias1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δεν κρασαρει αν το αφήσω μισή ωρα....το έγραψα.... Το θέμα είναι ότι κρασαρει κ με άλλο τροφοδοτικό....
greekfragma Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, isaias1983 είπε Δεν κρασαρει αν το αφήσω μισή ωρα....το έγραψα.... Το θέμα είναι ότι κρασαρει κ με άλλο τροφοδοτικό....
isaias1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά τελευταία ενημέρωση! Μετά από πολλές ώρες δοκιμων,φορμάτ,αλλαγή hardware.... Το πρόβλημα λύθηκε... Κ δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ρύθμιση μέσα στο παιχνίδι για τα fps... Το είχα ρυθμίσει 50-144fps για να μην έχω flickering.... Μόλις το έβαλα unlimited δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον.... Τώρα γιατί το έκανε μόνο σε cold boot k όχι μετά δεν ξέρω.... Πάντως το δοκίμασα αρκετές φορές κ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα ξανά... Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν κ συγνώμη για το πρήξιμο! Νιώθω λίγο χαζός αλλά ταυτόχρονα κ τυχερός αφού λύθηκε το πρόβλημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα